Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי לב שהרכב ממשיך לפעול כביכול כ-8 דקות לאחר כיבוי מנוע.

יתכן שזה המאוורר של המזגן אבל בכל אופן זה קשור למזגן כי כשהוא כבוי זה לא קורה.

לאחרונה המצבר שבק חיים אחרי שנה, די בטוח שבגלל העניין הזה.

יש השערות כמה למה למי לפנות וכמה יעלה בערך לתקן?

תודה

פורסם

זה עניין חדש שלא היה קודם? 

יש רכבים שהמאוורר ממשיך לעבוד לאחר כיבוי הרכב וזה לא חריג, תקין לגמרי. לא יודע איך במאזדה 3. 

פורסם (נערך)

המצבר של שנפ אבל קשה לי להאמין שיש קשר לזה...

זה קרה בעבר אבל פה ושם..עכשיו זה בקבוע. וזה הגיוני שזה יפעל במשך 8 דקות לאחר הכיבוי?

אז אולי זה לא המאוורר? מה יכול עוד להשמיע קול כאילו הרכב לא כבוי לאחר שהוא כבוי? 

עריכה אחרונה על ידי exad
פורסם

אחרי שאתה מכבה את האוטו תפתח מכסה מנוע ותבדוק אם המאוור עובד , אם הוא עובד כנראה שהאוטו

מתחמם תטפל בזה לפני שיהיה מאוחר מידי.

פורסם

8 דקות זה הרבה, אבל תבצע את הבדיקה אם זה קורה גם כשהמנוע יחסית קר או רק כשחם. אם זה השני המאוורר פשוט ממשיך לצנן את המנוע אחרי שכיבית, לא הייתי מתרגש. זה צרכן קל ואין מצב שכמה דקות יגמרו מצבר תקין. 

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

• תוכן חדש...