Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעשים במנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב חבר קנה אופנוע 50 סמ"ק כשהוא הביא אותו הכל היה בסדר חוץ מהעובדה שה קלץ' גמור

אבל אתמול במשך היום האופנוע התחיל לעשות קולות מתכתיים מתוך המנוע ובדקתי אין חופש בגל ארכובה .

מה זה יכול להיות???

אני מבקש רק השארות והאופנוע ניקנה מתיווך

במקרה וזו בעיה יקרה יש אפשרות להחזיר את האופנוע???

מישהו בבקשה עזרה הבן אדם מיואש.

ואני יודע שזה לא בדיוק הפורום המתאים אבל כאן יש אנשים שיודעים לעזור כמו שצריך.

בגלל זה אני פונה אליכם ולא לפורום אופנועים.

תודה רבה לעונים.

תחיה את הרגע , כי יש רגעים שלא יחזרו לעולם אז בפעם הבאה שאתה רואה את הבלונדה במעבר חציה תילחץ כמו מטורף ותן לצמיגים להישרף :wink:

פורסם

ימאהה די טי 50 סמ"ק שנת 97

תחיה את הרגע , כי יש רגעים שלא יחזרו לעולם אז בפעם הבאה שאתה רואה את הבלונדה במעבר חציה תילחץ כמו מטורף ותן לצמיגים להישרף :wink:

פורסם
ימאהה די טי 50 סמ"ק שנת 97
לא טעית בפורום ?

אתה לא אמור להציג את בעייתך בפורום אופנועים?!

בברכה צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

כן טעיתי אבל טעיתי בכוונה כאן יש את האנשים שעזרו לי מיספר פעמים ולימדו אותי המון דברים ואני מעוניין לפתור את בעייתי בעזרתם.

וצביקה אתה אחד מהאנשים האלה.

פורסם

אולי מיסביים בתוך המנוע,של הטלטל למשל...

זה אופנוע שעבד קשה בחיים שלו וזה די הגיוני.

תבדוק גם שמן גיר

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם
כן טעיתי אבל טעיתי בכוונה כאן יש את האנשים שעזרו לי מיספר פעמים ולימדו אותי המון דברים ואני מעוניין לפתור את בעייתי בעזרתם.

וצביקה אתה אחד מהאנשים האלה.

אם אתה באמת מעוניין ללמוד, אז הקשב לעצות של אנשים שנכוו, גם לי יש חבר שקנה אופנוע בעיסקת טרייד אין בתל אביב, כמדומני גם ימאהה 50 סמק, ההאופנוע נבדק במוסך האופנועים שבו בוצע עיסקת הטרייד אין, וחברי קיבל אפילו טופס בדיקה שבו רשום בפרוש שהמנוע תקין, לאחר זמן קצר התברר שהאופנוע צורך שמן בצורה קטסטרופלית, האופנוע נלקח למכון בדיקה לאופנועים, שם נתגלה כמובן שהמנוע גמור ועוד לקויים בעלי משמעות גדולה, לאחר שחברי איים על בעל מוסך הטרידאין בתביעה, הם הגיעו להסדר מסויים!

הזהר את חברך ממתווכים ומטרייד אין וקח את האופנוע לבדיקה!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

איך אוכל שמן ?

זה 50 סמ"ק השמן הוא חלק מהדלק

אני מתכוון אתה ממלא דלק למיכל אחד ודלק לשני

ויש מין "מיקסר" שמערבב אותם

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

לא כל האופנועים נוסעים על תערובת של דלק ושמן.

יש כאלה עם מיכל שמן עצמעי שמחובר למשאבת שמן.

• תוכן חדש...