Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אני מחפשת רכב אוטומטי. המליצו לי על מאזדה בהקשר של גיר אמין שלא עושה בעיות.

מה שכן, יחסית לרכב שלי צריכת הדלק גבוהה. 

בהנחה שאני נוסעת מרחקים קצרים זה משמעותי? 

אשמח להמלצה לדגם משפחתי אמין 

או המלצה לרכב שאין לו בעיות עם הגיר 

פורסם

קצת חולק על ההגדרה של מני. כן, צריכת הדלק תלויה בהרבה גורמים - הרכב (ומצבו המיכאני), הנהג וסגנונו, וגם תנאי הדרך. אז נכון שצריכת הדלק לק"מ ברכב מסויים בנהיגה עירונית תהיה גבוהה מזו שבנהיגה רגועה בכביש פתוח, אבל "גבוהה" זו כבר הגדרה יחסית.

לפני 10 דקות פרסמתי איזו דוגמה לחישוב בשרשור מקביל, זה על i10 ומאזדה 2. יתן לך מושגים. א,ל גם את יכולה לחסוך בדלק על ידי נהיגה מכונה.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נהיגה למרחקים קצרים, משמעה שהמנוע לא מגיע לטמפרטורת עבודה. מכאן, צריכת הדלק נפגעת. 

• רעיון טוב! 1

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
לפני 4 שעות, קלולסית כתב:

יחסית לרכב שלי צריכת הדלק גבוהה. 

בהנחה שאני נוסעת מרחקים קצרים זה משמעותי? 

ככל שהנסיעות קצרות יותר, שיקול צריכת הדלק פחות משמעותי.

מה הרכב הקודם שלך?

אפשר להעריך את ההפרש בצריכת הדלק ולתרגם לעלות חודשית/שנתית.

פורסם

רכב משפחתי שנחשב אמין ויכול להתאים לך, זה טויוטה.

יש לה גיר רציף. טכנית, הוא אמור להיות פחות אמין מגיר אוטומאטי רגיל, אבל למי שלא מאמץ את הרכב ונוהג בעיקר בפקקים, הוא יכול להפגין אמינות טובה מאד ,ולאורך זמן.

אפשר לקנות טויוטה היברידית שצריכת הדלק שלה טובה בנסיעות בעיר/בתוך פקקים, וגם למרחקים קצרים

(קצר זאת מילה יחסית ,ולא הגדרת מה זה מרחק קצר. אם זה קילומטר או פחות בזמן קצר, אז מה שמני אמר בהחלט תופס. אם הנסיעה היא , נאמר ,יותר מ-20 דקות לכל כיוון, אז צריכת הדלק מתחילה לקבל משמעות, אבל גם אז, למרחקים של מספר קילומטרים)

.

יש גם טויוטה עם מנוע-בנזין רגיל. פחות חסכוני מההיברידי, אבל יותר פשוט וזול.

אגב, לא הגדרת תקציב. אם תוכלי לציין, מאד יסייע.

בהצלחה

פורסם

עדיף שתצייני כמה את נוסעת בשנה, מה הצרכים מבחינת כמות נוסעים ואיזה גודל תא מטען נדרש ומה התקציב. 

גיר זה חשוב אבל לא תכלית הכל ואם תרכשי מאזדה יכול להיות שיש חלופה זולה יותר מבחינת כלל העלויות במיוחד בשל עלות הביטוח במאזדה שהיא יחסית יקרה. 

• תוכן חדש...