Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב!

אתמול שפשפתי רכב מעל הגלגל האחורי בצד של הנהג. השפשוף הוריד מהצבע של הרכב הלבן שלי, ונשארו כמה כתמי צבע לבן על הרכב השני (שחור).

השארתי מספר טלפון להמשך טיפול מול הבן אדם.

שמעתי על המון מקרים בהם לא הייתה פנייה מצד הנהג כמה חודשים, ואז לאחר מכן חברת הביטוח שלחה סכום תביעה עצום (על מקרים דומים כמו שלי) - סכומים של 3000 שח ומעלה כי כבר על הדרך הוסיפה צביעה, פחחות ועוד.

יש לי את מספר הרכב ששפשפתי ואת השפשוף שעשיתי, האם כדאי לפנות ישירות לחברת הביטוח שלי על מנת שיתחילו בדיקה מול הבעלים כבר עכשיו? על מנת למנוע מקרי ״קומבינה״? מבדיקה, הסכום ההגיוני לשלם על מקרה כזה הוא עד 1000 שח, איך לא להגיע לסכומים גדולים יותר, כמו שאוהבים לעשות בארץ?

פורסם

לדעתי: מחר דווח לביטוח, ללא תביעה. המתן לפניה מצד הרכב הנפגע.

אגב, יש לך תמונות של הפגיעות בשני הרכבים?

תביא בחשבון שהנפגע רשאי לתקן את הנזק בכל מקום שבו יחפוץ. מחיר התיקון תלוי בסוג הרכב, פרטי הנזק והתמחור על ידי המוסך. איל לך שליטה באף אחד מהם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה! אדבר עם חברת הביטוח מחר, 

אגם הדגם רכב המדובר הוא אאודי a5, והוא היה במצב מעולה אז באמת מקווה שלתיקון לא יתווספו תיקוני חלקים נוספים

מצרפת תמונה

IMG_9554.jpeg

פורסם

זה לא נראה שיש כאן נזק רציני.

יש מצב שפוליש טוב מוריד 99.9 אחוז מהנזק. 

לא נראה שיש כאן פחחות. אם אני בעל הרכב, מקסימום תיקון מכחול (אצל מישהו טוב). גם זה לא בטוח שצריך.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

לאחר התייעצות נוספת, הבנתי שככל הנראה הנזק במקרה שלי עומד בגובה של כ 5000 שח, כי אאודי הוא רכב יקר וככל הנראה בעל הרכב יתקן במוסך מורשה או אצל פחח שיקח לא מעט.

נלך על המקרה הכי גרוע והתיקון עולה 5000 שח, כמה תהייה השתתפות העצמית במקרה כזה (משוער כמובן)..?

פורסם

הסכום. מדוייק רשום בפוליסה שלך, בדוק אותה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...