Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה בכותרת.

אשמח להבין יתרונות/חסרונות בנושאים אמינות ותחזוקה.

הצורך הוא לסטודנטית לנסועה של כ 20k~שנה, הרבה מתוך זה בינעירוני.

תודה מראש!

פורסם

יאריס בשנה הזאת רובוטית,לכן הייתי בוחר בסוויפט שתהיה הרבה יותר נעימה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לדעתי עדיף פורד פיאסטה עד 2012. קצת פחות חסכונית (לא הבדל גדול מדי), אבל נוחה יותר, זולה יותר וגם אמינה.

פורד פיאסטה 1.25 ידנית 2012

פורסם

אם התקציב מאפשר תכוון לסוויפט 2011. 

זה דור חדש שהוצג באותה שנה, אין הרבה הבדל ויזואלי מהדור הקודם 2007-2010 אבל זה כן דור חדש לגמרי, עם מנוע 1.2 יותר חסכוני (בקודם היה 1.5).

פורסם

אוסיף עוד כמה מילים - מבין שתי האופציות האלו, הייתי בוחר בסוויפט 2011 עם מנוע 1.2, כאיור כי זה דגם חדש ומתקדם קצתי יותר מסוויפט דור קודם עם מנוע 1.5. 

יאריס עד 2011 כולל ואולי גם תחילת 2012 זה גיר רובוטי מצמד אחד. יש אנשים שמסתדרים עם זה אבל בגדול ואני מתנצל בפני כל מי שאוהב תיבות הילוכים כאלו - זה לא גיר אוטומטי באמת, רוב האנשים לא אוהבים את הפעולה שלו, זה גם אוטו מאוד נדיר בארץ ואין מבחר. 

יאריס דור הבא עם גיר רציף שהגיעה במהלך 2012 כנראה יקרה יותר ולא רלוונטית. 

• תוכן חדש...