Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

אני מנוי כבר מספר שנים במכון שטיפה ידנית, שכולל גם ניקוי פנימי כמובן.

עשיתי מנוי לעשרות שטיפות (לדעתי יש לי עוד כ25)

היום אני מגיע ואני רואה שהם פינו חצי מהמקום ושמו מכונה לשטיפה, שנים לא הייתי במכונה והוא אמר לי אל תדאג, זו מכונה טובה ללא שריטות, סווירלים וכיוצ"ב. מפאת קוצר זמן נכנסתי למכונה.. לא הייתי מרוצה מהתוצאה ויש מצב שיש כמה שריטות חדשות. אבל אני לא יודע אם זה חדש או מעכשיו.

האם חוקית אני יכול לבטל את המנוי כי הם שינו מהותית את העסקה?

מיותר לציין שאין לי חוזה מסודר ואני לא יודע מה התנאים המדויקים שבהם נכנסתי להתקשרות איתם.

עריכה אחרונה על ידי aviaviavi
פורסם

חוקית אתה צודק ויש עילה לביטול ההסכם והשבת הכספים ששולמו. 

בפועל החוק לא רלוונטי. מה, יותר נכון מי, שיקבע אם ההסכם יבוטל ותקבל את היתרה זה בעל העסק. 

תפנה אליו, תסביר לו את העניין ותקווה שמדובר באדם ישר. 

אם הוא לא יסכים, לדעתי לא שווה את הטירחה לפנות לביהמײש. הייתי מוכר / מעביר את יתרת המינוי לאדם אחר ובזה מסיים את העניין. 

אגב, תבדוק מה האלטרנטיבות שלך אם בכלל יש מקום אחר שיכול להתאים לך מבחינת מרחק ומחיר. 

בהצלחה! 

×
×
  • תוכן חדש...