Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני מידי פעם ישן ברכב ואני רוצה להכהות את החלונות וראיתי סרטונים מחול שזאת דרך מצוינת לעשות עם הדבר הזה בדרך כזאת שגוזרים את זה בהתאמה למידת החלונות אבל לא מצאתי איפה ניתן לרכוש את זה בארץ תודה מראש 

16779.jpg

עריכה אחרונה על ידי Ohadxx
פורסם

לי זה נראה כמו משטח שמניחים בארונות המטבח, אז ניתן להשיג בכל סופרמרקט. אבל זו תמונה שאולי מטעה, אז נסה לקשר למקור, גם אם בחו"ל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש כמה אנשים בארץ שבונים קרוואנים, אולי שווה להתייעץ איתם או בקבוצות הפייסבוק של בעלי קרוואנים. מלבד יריעות איטום לחלונות אולי הם יוכלו לתת לך עוד כמה טיפים.

פורסם

אתה למעשה בונה קמפר פשוט באמצעים בסיסים. 😉

סוכך צד, וילונות דקורטיביים ומסך לפרטיות. גינה כבר ראיתי שעשית באזור המושבים הקידמיים 🤪 מה לגבי מיטה ומקומות איכסון?

בסוף זה יגיע לזה:

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם (נערך)

אני מקווה שהבנתי נכון שאתה שואל אותי

היסתכלתי על המון קמפרים באינטרנט כדי לקבל רעיונות אבל יש לי אסכולה משלי

אגיד כמה נקודות 1 האוטו מבחוץ ניראה אוטו רגיל ולא קמפר-לא מושך גנבים ויכול לחנות בשושו ולא מוגבל לחניות קמפרים

2 לא להשקיע בבניות אלא שיהיה גמיש לחזור להיות אוטו נוסעים-ככה יש פוטנציאל של אוטו 9 מקומות או מסחרי שהכול מאחורה ריק ולא צריך לירשום אותו קקמפר

3 בתוכניות יש לי דברים שעולים כסף למשל חלון גג של קמפרים ובמקביל יש רעיונות פשוטים 

4 בפרקטיקה במקום משו מוכן כמו בסירטון אני מעדיף ציוד מקופל מאחורה וכשמגיע למקום-לדוגמא כדי לסבר את האוזן-פותח ברזנט מוציא את הקטנוע ואת המצנח רחיפה. בחלל האוטו מאחורה על הריצפה הכול מיזרון ובחוץ בברזנט בלון גז לבישול שולחן כיסאות וכול מה שצריך

זה פרודוקטיבי הרבה יותר מלידחוס הכול בשטח הקטן בפנים

בתמונה הראשונה לא אוטו שלי אבל כזה חלון אני רוצה בגג

IMG_5561.png

IMG_5439.jpeg

עריכה אחרונה על ידי דובצע
  • רעיון טוב! 1
פורסם
בתאריך 25.11.2023 בשעה 12:26, sperial כתב:

לי זה נראה כמו משטח שמניחים בארונות המטבח, אז ניתן להשיג בכל סופרמרקט. אבל זו תמונה שאולי מטעה, אז נסה לקשר למקור, גם אם בחו"ל.

קיבלתי מאשתי תיקון - קיים בחנויות סטוק למיניהן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חלון בגג דורש רישום ברשיון הרכב.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• תוכן חדש...