Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חנות נעליים מומלצת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שירות?!

כאילו טיפולים...?

זה מודל קלאסי של טימברלנד. לא תמצא הבדלים גדולים במחירים, כי זה מודל שלא משתנה ולעולם לא הופך ״לדגם של שנה שעברה״.

אם זה חצי מחיר, זה מזוייף.

• רעיון טוב! 3

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

זה לא תמיד נכון

לפחות לא בתחום שאני עוסק בו 

בכל מקרה לא מזמן גם התעניינתי בנעליים שלהם(בסוף נשארתי עם הבלנדסטון כן😅)

והיה שם מחירים יחסית סבירים משלוחים חינם עד הבית ואופציה להחליף גם אחרי תקופה ארוכה 

פורסם

זה לא קשור לתחום. כאמור, זה דגם שלא יוצא מהאופנה ונמכר תמידית כבר עשרות שנים.

אלו נעליים ה-רבה יותר טובות מבלנדסטון, אם כי אין את הנוחות של נעילה מהירה.

פורסם

דרך אגב, אלו נעליים טובות, אבל לא ממש טובות למחיר. יש אלטרנטיבות, אבל יש להן את העניין האופנתי, כי הן סוג של אייקון.

פורסם

יש לי על הכוונת או כאלה אבל יותר בכיוון של 600 שקל. או נעלי הרים-שלא יכנס מיים לעולם-והם מתחלקים ל2 או נעלי הרים לייט כמו בתמונה… או נעליים נגד העולם כמו שיש לכוחות הביטחון עם המשולשים בצדדים

אבל בשביל להתחיל לחשוב אני צריך חנות טובה שאני ידע שהמחיר טוב חח

cc2db17a-5597-42fd-9e66-6fd36e659ce9.jpeg

גם היו לי כמו הטימברלנד של חברת טרק עלו לי 200 היו טובות אבל לא הכי נוחות

אז הפעם אני רוצה את הדבר האמיתי ומשם בהמשך אני ידע להשוות

פורסם

הנעליים האלה? זה Merrel, אני אף פעם לא התלהבתי מהן וגם אף פעם לא קניתי.

לתפיסתי זה North Face זולות.

אגב, היו מבצעים בקיץ על נורט פייס אצל למטייל, קניתי נעלי מיד רכות יחסית שלהם, מאוד נוחות, אבל עוד לא טיילתי איתן הרבה.

פורסם
לפני 17 דקות, דובצע כתב:

יש לי על הכוונת או כאלה אבל יותר בכיוון של 600 שקל. או נעלי הרים-שלא יכנס מיים לעולם

אם אתה מחפש נעל טובה ושימושית, הטימברלנד אלו לא הנעליים. זה עיצוב קלאסי שהמוטיב המוביל שלו הוא לא לשנות דבר. גם לטימברלנד יש נעליים טובות מאלו. אלו לא ״הדבר האמיתי״, אלו הצהרת אופנה (אם כי נעל לא רעה).

בהשוואה לצילום שהבאת, הן תהיינה לך כבדות ופחות ״נושמות״. אישית, אני לא הולך עם נעליים כאלו בארץ, הן חמות מדי לחורף במישור החוף. הייתי הולך על נעלי טיולים לייט, כמו שאמרת, אם השימוש הוא לא מאתגר במיוחד. 

קניתי נעלי טיולים רכות מדקטלון במאתיים ומשהו לפני שנה, ועד עכשיו מים לא נכנסו, אבל זה לא שעבדתי איתן ימים בגשם שוטף, ולא הייתי חותם עליהן לשימוש אינטנסיבי, אבל סבבה. 

פורסם

תודה על ההכוונה אז אני יקנה נעל טיולים כזאת כבסיס וכמו שאני אוהב להגיד גם אחרי שאקנה אני יוכל ליקנות עוד נעל אם אני ירצה

אני יעבור בדקטלון בירושלים. שוב תודה

פורסם

מצטרף להמלצה על דקטלון - ציידתי את הילדים ואת אשתי בכמה זוגות של נעלי הרים אטומות למים, והן אכן התבררו כאטומות ומחזיקות יפה כבר חצי שנה. תמורה מעולה למחיר ובהכללה גורפת עמידות טובה יותר מ"מותגים". אירוניה במיטבה.

• אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

דרך אגב, בלנסטון/רדבק ושות׳, לא עמידות למים. תלך איתן חמש דקות בגשם שוטף, העור ייספג והנעל תכניס רטיבות. 

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

• תוכן חדש...