Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפור קליטה סלולרית בבית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

מחפש פתרון לשיפור קליטה סלולרית בבית.

המפעיל הסלולרי הוא פלאפון. חתונה קתולית - מכשיר וקו של העבודה. אין אפשרות לעבור לחברה אחרת (גם הבן עם סלקום לא עם קליטה משהו).

הרבה פעמים אני לא זמין כלל / לא מסוגל להוציא שיחה מהמכשיר ("מכשיר לא רשום ברשת" - הוא אומר לי). לא מכיר פינה בבית עם קליטה סבירה.

תאמרו שיחות וואצאפ - מכיר. ובכל זאת :

מכירים אולי פתרון מהיר (ואם אפשר גם לא עתיר ממון) לשיפור קליטה סלולרית ?

הכוונה לפתרון שעובד, מנסיונכם/ן בבקשה.

תודה ושיהיו ימים שקטים.

alfa 156 2.5.

פורסם

בזמנו כשחווינו בעיות עם הקליטה, פלאפון באו והתקינו לנו מגבר בבית אבל זה היה לפני יותר מעשור. לא יודע מה הנוהל שלהם עכשיו.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

בקצרה - אין.

תנסה לעבוד כמה שיותר צמוד לחלון/מרפסת עד למעבר הדירה לכשיגיע.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אם יש לך רשת WiFi אתה יכול להפעיל מנגנון WiFi calling, שבו הטלפון עובר לתקשורת על גבי רשת זו כאשר הוא מחובר אליה. מבחינת חברת הסלולר אתה צריך להפעיל VoLTE (מסיבה כלשהי שתי הפונקציות מקושרות בחברות), ואז להפעיל WiFi calling בתפריטי המכשיר.

• אהבתי 3
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בעיה זהה יש אצל ההורים שלי בבית עם רשת של פרטנר, ניסיתי לדבר כמה פעמים עם החברה, לא מעניין אותם. 

ניסינו wifi calling, משום מה זה לא עבד מי יודע מה מוצלח, למרות שיש רשת wifi חזקה בבית וvolte מופעל. משום מה עדיין שיחות לא היו מגיעות.

בסוף העברתי את הקווים בבית לwecom. 

עם כל הכבוד לטלפון מהעבודה, אם הוא לא עובד הוא לא שווה הרבה, וחבילות התקשורת היום כלכך זולות שלשלם שווי מס על טלפון מהעבודה לפעמים יוצא פחות משתלם מלרכוש חבילת תקשורת בעצמיך. 

יום טוב גם לך

פורסם

פלאפון מכרו בעבר נתב סלולרי ביתי.

מדובר במכשיר שמתחבר לנתב הביתי ומייצר מעין Hot Spot סלולרי שיכול לשרת עד 8 (אם אני זוכר נכון) מכשירים שונים.

יתכן ומדובר במכשיר שפועל בדור 3 וכיוון שחברות הסלולר בדרך לביטול דור 3 אז גם הופסקה מכירת הנתב.

נסה לדבר עם פלאפון ולראות אם יש להם פתרון.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

איזה מכשיר יש לך? אם הוא נרכש דרך פלאפון בשנתיים האחרונות, סיכוי מאד גבוה שהוא תומך בwifi calling ואז השיחות יתבצעו על גבי הוויפי שלך.

דבר עם התמיכה של פלאפון לוודא שזה דולק עבור המנוי שלך, להפעיל את זה בטלפון שלך ולוודא שזה עובד.

פורסם (נערך)

פשוט תעבור חברה עד שתמצא אחת שבה הקליטה יותר טובה. יש רק 3 ספקיות.  

לחלופין , אם אני זוכר נכון פלאפון משתמשים בתדר 2100 מגההרץ.

חפש בוסטר מתאים. אולי זה ? Repeater

https://a.aliexpress.com/_ooZrJ1t

יש חברות ישראליות כמו cell-fi אבל קשה לי להמליץ בלי להכיר. 

אני פשוט לא זוכר באיזה ערוצים פלאפון משתמשים לדור הרביעי. יש כאלה מותקנים בחניונים של עזריאלי ומגדלים אחרים. חפש את ספק האנטנות. 

אזהרה : זה אחלה קרינה לפנים. 

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

הפתרון הזמין ביותר הוא VoWIFI כמו שציינו לפני,

העניין הוא שבאנדרואיד לא מספיק שישנה תמיכה טבעית במכשיר לVoWIFI, 

שחברת הסלולר תומכת בטכנולוגיה, 

צריך גם שפרופיל IMS של הסים במודם הסלולרי ידע שהמפעילה תומכת.

יש דרכים לבדוק את זה, 

בחלק מהמכשרים יש גם דרכים לכפות על המכשיר להפעיל VoWIFI 

ממה שאני יודע, פרנטר,הוטמובייל , פלאפון תומכים בוודאות. 

פורסם (נערך)

מתרגם לעברית : אתה צריך שחברת הסלולר בארץ תתמוך בשיחות wifi עבור הדגם שלך (סמסונג s22 נתמך ברובן,  גוגל פיקסל לא נתמך) .

זה שזה עובד בחו"ל זה לא מדד. 

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

תודה לכם.

איני יכול לעבור לחברה אחרת או ספק אחר. זה ארגון גדול , חשכ"ל וכל זה . פשוט לא אופציה. אני לא בטוח גם שמשלם משהו על המכשיר, אז למעשה זו אי זמינות בחינם...

@אורי מ. - הזכרת לי נשכחות. היה לי פעם אחד כזה לניסוי בבית ! לפני כמה שנים טובות. הוא שיפר הקליטה הסלולרית אבל פגע משמעותית באינטרנט /וויפיי (הבן שלי גיימר) אז העפתי אותו. אבל אולי כדאי לבדוק את זה שוב.

נתתם גם עוד רעיון שצריך לבדוק.

alfa 156 2.5.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 4 שעות, save כתב:

חפש בוסטר מתאים. אולי זה ? Repeater

https://a.aliexpress.com/_ooZrJ1t

באיזור שלי יש בעיית קליטה קשה, הגלישה לא יציבה, אין Waze או יוטיוב בחניה. אני רחוק מהאנטנה שנמצאת בתחילת השכונה, אבל גר בקומה 4 כך שרוב הזמן זמין.

השכן שלי גר בדירת קרקע, אין להם קליטה בכלל. אפשר להתקשר אליו והוא פשוט לא זמין. משתמש רק בוואטסאפ.

הזמין מגבר דומה למה שהצעת כאן, הוא ואני קדחנו בקירות ועשינו התקנה בתוך ומחוץ לבית. את האנטנה מיקמתי כך שתהיה על התושבת של המזגן ש "תתפוס" קליטה מבחוץ.

בתוך הבית הקליטה השתפרה, אפילו אפשר היה לגלוש והוא יצא מרוצה.

למה אני כותב את כל זה?

כי אחרי כחצי שנת שימוש, דפקו לו בדלת, הגיע מישהו שטען שהוא ממשרד התקשורת ודיבר איתו על זה שהוא התקין אנטנה סלולרית ללא אישור ושזה לא חוקי.

הסביר לו שהקנס על מעשה כזה הוא עד 70 אלף שקלים ושעליו לפרק את הציוד. הביאו לו גם דף עם הכתובת שלו, פירוט העבירה ואזהרה.

אחרי שבוע נוסף הגיע לו מכתב בדואר שבו כתוב שהוא צריך להצהיר מאיפה הציוד נקנה, מי המתקין ומה הוא עושה איתו אחרי הפירוק.

לא יודע איך הגיעו אליו, מי בכלל ידע שזה שם ואיך זה הפריע למישהו.

• מעניין 3

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

אם למעביד לא אכפת שאתה לא זמין והבעיה היא רק הזמינות הפרטית שלך, אז אולי לשקול קו נוסף בחברה אחרת לשימוש פרטי.

להרבה אנשים זה מסורבל, אבל יש כאלה שדווקא מעדיפים.

פורסם

כנס ללינק הזה (govmap), לאחר מכן תכניס את הכתובת שלך, תלחץ על 'שכבות' ולאחר מכן תבחר באפשרות 'אנטנות סלולריות פעילות'.

חפש את הכי קרובה אליך והנה לך החברה שאליה אתה צריך להתקשר, כמובן שאחרי שיצאת מהבית כי אין קליטה בבית..

https://www.govmap.gov.il/?c=181855.46,698855.07&z=2&lay=CELL_ACTIVE,ANTENA_HAKAMA

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

תודה על העצות חברים.

הסתובבתי בעבר מספיק זמן עם שני סלולרים. לא מתכוון שוב.

אנטנה חיצונית - זה נשמע באמת מעניין, אבל גם בלי האזהרה על אי חוקיות, לא הייתי מתקין.

בדקתי עם נציגה של חברת הסלולר, את האפשרות בשימוש עם VoLTE sim (מה שהיא הציעה לי) - סתם דרעק. אזעקה. מצטער...

חזרה מהמקלט - מאחל לכם ערב טוב ושקט ותודה על כל מה שציינתם.

עריכה אחרונה על ידי חולגי
תוספת

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...