Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפור קליטה סלולרית בבית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 שעות, חולגי כתב:

בדקתי עם נציגה של חברת הסלולר, את האפשרות בשימוש עם VoLTE sim (מה שהיא הציעה לי) - סתם דרעק. אזעקה. מצטער...

זוגתי ואני בפלאפון ואין לנו קליטה בערך ב-90% מהבית.

אני עם פיקסל, שלא תומך ב-VoLTE ו-Wifi calling אבל זוגתי עם אייפון שכן תומך וזה עובד אצלה מעולה. מוציאה ומקבלת שיחות מכל מקום בבית.

מה שכן, אם צריך לקבל סמס בשביל אימות גישה למשהו (קוד חד פעמי) אז אי אפשר.

אגב, לא צריך סים מיוחד, רק להגדיר במכשיר הסלולר את שתי האפשרויות ולפתוח את האפשרות בפלאפון.

• רעיון טוב! 1

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 13 שעות, אורי מ. כתב:

זוגתי ואני בפלאפון ואין לנו קליטה בערך ב-90% מהבית.

אני עם פיקסל, שלא תומך ב-VoLTE ו-Wifi calling אבל זוגתי עם אייפון שכן תומך וזה עובד אצלה מעולה. מוציאה ומקבלת שיחות מכל מקום בבית.

מה שכן, אם צריך לקבל סמס בשביל אימות גישה למשהו (קוד חד פעמי) אז אי אפשר.

אגב, לא צריך סים מיוחד, רק להגדיר במכשיר הסלולר את שתי האפשרויות ולפתוח את האפשרות בפלאפון.

מחזק, אני עם סמסונג s20 עם ווייפיי קולינג, עובד מעולה, אבל לא נותן פיתרון לסמסים.

פורסם

לעובדי מדינה פלאפון מציעה פתרונות בהסכם הממשלתי מולם (מופיע בעמ' 20-21 של הוראת השעה בנושא).

אם חשוב למשרד שלך שתהיה זמין כשאתה בבית המשרד יכול לשלם את עלות המגבר.

זה מה שמופיע בהוראת השעה:

13.    שיפור קליטה בבתי עובדים
13.1.    עובד שיש לו בעיית קליטה בביתו, יפנה לאיש הקשר במינהל הרכש כמפורט בסעיף ‏15, על מנת לקבל פתרון באחת מהדרכים הבאות: 
13.1.1.    Wifi calling: שירות ללא עלות, ביצוע השיחות על גבי רשת ה - wifi. השירות זמין עבור בעלי מכשירים תומכים עם גרסה עדכנית של אנדרואיד מדגם סמסונג 8 ומעלה, ושל IOS מדגם אייפון 6 מגרסה 12.1.1 ומעלה. לצורך הפעלת השירות, יש לפנות למוקד פלאפון בבקשה להצטרף לשירות וכן להגדיר במכשיר את השירות.

13.1.2.    ראוטר-נתב סלולארי * : בעלות של 300 ₪ (כולל מע"מ).
13.1.3.    מגבר  RF * : בעלות של 2,226 ₪ (כולל מע"מ).

* המשרד רשאי לשלם לעובד עבור שירות זה או שהעובד יכול לשלם עבור השירות מאמצעי התשלום הפרטי.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

• תוכן חדש...