Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

האם המחשב הזה לשימוש בסיסי של גלישה בדפדפן עבור עבודה יעשה את העבודה? או שהמעבד הזה חלש מדי מעבד N100?

זקוק למחשב נוסף לעבודה ולא רוצה לקחת מחשב יקר לנסיעת עבודה  תודה רבה

https://ksp.co.il/web/item/277055

עריכה אחרונה על ידי renault5

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא הייתי קונה מחשב שמריץ Windows עם 4GB RAM. זה לא מספיק, הוא יזחל מהרגע הראשון.

לגלישה בלבד - Chromebook. מחשב שמריץ מערכת הפעלה קלה של גוגל. אני אביא לך דוגמאות.

• אהבתי 2

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

יש לי משהו קצת מקביל מ-2019. טאבלט מבוסס N4000 עם 4 ג״ב RAM ו-64 ג״ב eMMC. ״מריץ״ חלונות 10. אבל במרכאות, כי הדבר הזה איטי כצב. היתרון העיקרי הוא המשקל, שימש אותי לנסיעות עד שעברתי לטלפון עם מסך ״6.5, כיום מאופסן ומשמש רק לגיבוי אם יש תקלה במחשב.

אם המכשיר רק לגלישה הייתי שוקל להגדיל קצת את התקציב וקונה אייפד מדור קודם (דור 9 נמכר בקספ ב-1500 ₪ וזו חוויה אחרת). או מחפש טאבלט אנדרואיד טוב. כיוון שמדובר על נסיעות המשקל חשוב, ואם אתה יכול להסתדר בלי מקלדת פיזית תחסוך כמה מאות גרם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

ממליץ בחום להוסיף 250 ש"ח ולרכוש משהו כזה https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1196948

I3 דור 12 נחשב חזק מאוד למשימות דייליז (יותר חזק מI5 דור עשירי לפי דעתי מבחינת מספר ליבות ותהליכונים)

עריכה אחרונה על ידי Shaike.Zam
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם
לפני 8 שעות, sperial כתב:

יש לי משהו קצת מקביל מ-2019. טאבלט מבוסס N4000 עם 4 ג״ב RAM ו-64 ג״ב eMMC. ״מריץ״ חלונות 10. אבל במרכאות, כי הדבר הזה איטי כצב. היתרון העיקרי הוא המשקל, שימש אותי לנסיעות עד שעברתי לטלפון עם מסך ״6.5, כיום מאופסן ומשמש רק לגיבוי אם יש תקלה במחשב.

אם המכשיר רק לגלישה הייתי שוקל להגדיל קצת את התקציב וקונה אייפד מדור קודם (דור 9 נמכר בקספ ב-1500 ₪ וזו חוויה אחרת). או מחפש טאבלט אנדרואיד טוב. כיוון שמדובר על נסיעות המשקל חשוב, ואם אתה יכול להסתדר בלי מקלדת פיזית תחסוך כמה מאות גרם.

זהו אני חייב מקלדת פיזית כי יש הרבה הקלדות

פורסם

חלש.

לא הייתי קונה פחות מזה:

https://ksp.co.il/web/item/276508

אם יש לך מישהו שיורד לאילת ויכול לקנות לך, תוכל לקבל אותו במחיר די קרוב למחשב ששאלת עליו.

הייתי גם בודק באמאזון, למרות שנראה שעכשיו אין משלוח חינם מעל 50$.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תחליט, שימוש קל או הרבה הקלדות?

:)

התקציב שלך נמוך מדי, אתה בהתחלה תסבול מאיך שהכול זוחל ואחר כך תסבול ממקלדת בעייתית מהיום הראשון שתתפרק לך תוך שנה, במיוחד באסוס.

אם זה מחשב שיחטוף טלטולים בנסיעה אז בכלל - שלש את התקציב למשהו שבנוי קצת יותר מוצק. מפרט בכלל לא חשוב, מה שידפוק אותך זאת איכות הבנייה והחלקים המכאניים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 26 דקות, dorsht כתב:

חלש.

לא הייתי קונה פחות מזה:

https://ksp.co.il/web/item/276508

אם יש לך מישהו שיורד לאילת ויכול לקנות לך, תוכל לקבל אותו במחיר די קרוב למחשב ששאלת עליו.

הייתי גם בודק באמאזון, למרות שנראה שעכשיו אין משלוח חינם מעל 50$.

זהו שאני טס שבוע הבא ולא אספיק באילת :)

לפני 8 דקות, hans כתב:

התקציב שלך נמוך מדי, אתה בהתחלה תסבול מאיך שהכול זוחל ואחר כך תסבול ממקלדת בעייתית מהיום הראשון שתתפרק לך תוך שנה, במיוחד באסוס.

אם זה מחשב שיחטוף טלטולים בנסיעה אז בכלל - שלש את התקציב למשהו שבנוי קצת יותר מוצק. מפרט בכלל לא חשוב, מה שידפוק אותך זאת איכות הבנייה והחלקים המכאניים.

הרבה הקלדות של מיילים במהלך העבודה שימוש קל הכוונה לא משהו כבד שהמחשב יעבוד עליו. :)

יש לי מחשב מקבוק לא רציתי לקחת אותו לנסיעה אז מה אתה ממליץ על thinkpad?

פורסם

נניח.

למה שלא תסתובב עם המקבוק?

אישית את סוחב את המקבוק לכל מקום, כולל בסל של האופניים תוך כדי מעבר על פתחי ביוב. עמיד מאוד.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 17 דקות, hans כתב:

נניח.

למה שלא תסתובב עם המקבוק?

אישית את סוחב את המקבוק לכל מקום, כולל בסל של האופניים תוך כדי מעבר על פתחי ביוב. עמיד מאוד.

כנראה שאקח אותו לבסוף כי חשבתי שיש משהו זול שהיה שמיש אבל רואה שלא.

פורסם
לפני כשעה, hans כתב:

לחילופין, לקנות משומש מסדרה עסקית.

אני מסכים, אם מקלידים הרבה, להקליד על מקלדת מחורבנת זה לא כיף.

לפני 9 שעות, Shaike.Zam כתב:

I3 דור 12 נחשב חזק מאוד למשימות דייליז (יותר חזק מI5 דור עשירי לפי דעתי מבחינת מספר ליבות ותהליכונים)

המעבד לא חשוב פה בכלל. יכול להיות גם בן 8.

לפני 52 דקות, renault5 כתב:

יש לי מחשב מקבוק לא רציתי לקחת אותו לנסיעה

למה?

פורסם

לשימושים שאתה צריך- כרומבוק הוא הבחירה האולטימטיבית.

תקבל זמן סוללה פנטסטי לעומת מחשב שמריץ חלונות, תקבל (ברוב המקרים) מכשיר עמיד מאד מבחינת זעזועים ומכות.

המחיר יהיה זול, אפילו פחות מהתקציב, כי המפרט צנוע מאד.

יש לי בבית שניים, אבל הם כבר עתיקים (ואגב-עדיין עובדים בצורה מושלמת).

אגב2, הם נקנו מראש כמשומשים באמזון בפחות מ-100 דולר, כשעוד היה משלוח חינם.

לגבי איזה בדיוק לקנות היום- שווה לחכות להמלצות של @falou הוא מכיר את תחום הכרומבוקים טוב ממני.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

עוד לא בדקתי, אני מתכוון לנסות בקרוב, אבל יש גירסה ל-chromeOs שנקראת Flex, שמתקינים על מחשב Windows ישן (יש רשימת דגמים מאפשרים) והופכת אותו לכרומבוק.

זו מערכת הפעלה קלה יותר שתופסת הרבה פחות משאבים. 

איך פעם לא ניסיתי לכרומבוק, אבל למדתי את התחום, כי כמעט קניתי אחד... כמה פעמים. 

• מעניין 1

פורסם
לפני שעתיים, falou כתב:

עוד לא בדקתי, אני מתכוון לנסות בקרוב, אבל יש גירסה ל-chromeOs שנקראת Flex, שמתקינים על מחשב Windows ישן (יש רשימת דגמים מאפשרים) והופכת אותו לכרומבוק.

זו מערכת הפעלה קלה יותר שתופסת הרבה פחות משאבים. 

איך פעם לא ניסיתי לכרומבוק, אבל למדתי את התחום, כי כמעט קניתי אחד... כמה פעמים. 

לגבי למה לא לקחת אותו כי אני חושש שיהרס בדרך אבל אם לא יהיה לי ברירה אקח אותו את המקבוק

פורסם
לפני שעתיים, renault5 כתב:

לגבי למה לא לקחת אותו כי אני חושש שיהרס בדרך אבל אם לא יהיה לי ברירה אקח אותו את המקבוק

למה שייהרס?!

יש קייס למחשבים, יש גם כיסויים טובים.

המק ממש נהדר להקלדה, הטאצ׳פד שלו מצויין... כל דבר שתקנה בזול ירגיש הרבה פחות טוב.

• תוכן חדש...