Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 דקות, falou כתב:

למה שייהרס?!

יש קייס למחשבים, יש גם כיסויים טובים.

המק ממש נהדר להקלדה, הטאצ׳פד שלו מצויין... כל דבר שתקנה בזול ירגיש הרבה פחות טוב.

חשבתי בגלל שהוא מחשב חדש ויהיה בהרבה תנועה ללא תיק אלא ביד שלא יהרס בדרכים בתנאי חוץ.

אבל כנראה אקח אותו לבסוף חשבתי שאולי אמצא משהו ראוי עד 1200 שח של מחשב נוסף שאקח אותו לנסיעה.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חושב שזה יחסית טוב מאוד לתקציב:
https://www.bestbuy.com/site/lenovo-flex-3i-12-2-wuxga-touch-screen-chromebook-laptop-intel-n100-with-4gb-memory-64gb-emmc-abyss-blue/6531741.p?acampID=0&ar=1823378153411061736&cmp=RMX&irclickid=Sz7Qn8X5DxyNTVQzFxzhZRgDUkFTaSSmjXKy280&irgwc=1&loc=376373&mpid=376373&nrtv_cid=4bdeaf829cac496c97ca04abeb4f20fa4d9569b52cd2d0f0e6ff1c51b4f1513b&ref=198&skuId=6531741&utm_source=narrativ

בייחוד המסך. אבל מק זה לא...

נ.ב. אישית הייתי מחפש Pixelbook Go משומש, עם מעבד M3, כדי לקבל מקלדת טובה ובלי מסך מגע. זה מכשיר עם תמחור מוגזם כחדש, אבל משומש יכול להיות סבבה. הוא גם בנוי טוב.

אבל במקומך, הייתי לוקח את המק. אני מסתובב עם אחד כל הזמן...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני כשעה, falou כתב:

אני חושב שזה יחסית טוב מאוד לתקציב:
https://www.bestbuy.com/site/lenovo-flex-3i-12-2-wuxga-touch-screen-chromebook-laptop-intel-n100-with-4gb-memory-64gb-emmc-abyss-blue/6531741.p?acampID=0&ar=1823378153411061736&cmp=RMX&irclickid=Sz7Qn8X5DxyNTVQzFxzhZRgDUkFTaSSmjXKy280&irgwc=1&loc=376373&mpid=376373&nrtv_cid=4bdeaf829cac496c97ca04abeb4f20fa4d9569b52cd2d0f0e6ff1c51b4f1513b&ref=198&skuId=6531741&utm_source=narrativ

בייחוד המסך. אבל מק זה לא...

נ.ב. אישית הייתי מחפש Pixelbook Go משומש, עם מעבד M3, כדי לקבל מקלדת טובה ובלי מסך מגע. זה מכשיר עם תמחור מוגזם כחדש, אבל משומש יכול להיות סבבה. הוא גם בנוי טוב.

אבל במקומך, הייתי לוקח את המק. אני מסתובב עם אחד כל הזמן...

כנראה ניקח אותו לבסוף תודה לכולם על העצות חסכתם לי כסף ורכישת מחשב לא מתאים :)

נ.ב לא אספיק להזמין את המחשב הזה נוסע שבוע הבא.

פורסם

אני מסתובב עם מק(ים) בתיק כבר עשור בערך, הליכות, נסיעות, טיולים, רכיבות, you name it. לא הייתי בודק עמידות בניפוץ על המדרכה מגובה מטר אבל העמידות לטלטולים טובה מאוד. תסדר כיסוי כלשהו, גם מארז בד פשוט עם רוכסן יהיה סבבה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 12 שעות, hans כתב:

אני מסתובב עם מק(ים) בתיק כבר עשור בערך, הליכות, נסיעות, טיולים, רכיבות, you name it. לא הייתי בודק עמידות בניפוץ על המדרכה מגובה מטר אבל העמידות לטלטולים טובה מאוד. תסדר כיסוי כלשהו, גם מארז בד פשוט עם רוכסן יהיה סבבה.

זהו אני רגיל להסתובב לרוב עם העבודה הקודמת שלי עם thinkpad שהוא היה עובר הכול ונשאר אותו הדבר 

אז לכן דאגתי למק.

פורסם

תחת המותג ״ThinkPad״ יש עשרות מחשבים באיכות בנייה משתנה, ממחשבים ב-3 אלף ועד 15 אלף פלוס. בעוד שלכולם יש מקלדת טובה מאוד והם בנויים טוב, גם ברמות הנמוכות של המותג, הפערים באיכות מאוד גדולים.

• רעיון טוב! 1

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, falou כתב:

תחת המותג ״ThinkPad״ יש עשרות מחשבים באיכות בנייה משתנה, ממחשבים ב-3 אלף ועד 15 אלף פלוס. בעוד שלכולם יש מקלדת טובה מאוד והם בנויים טוב, גם ברמות הנמוכות של המותג, הפערים באיכות מאוד גדולים.

x13 gen 3 היה לי מהעבודה הקודמת 

עריכה אחרונה על ידי renault5

פורסם
לפני 13 שעות, Liviur כתב:

תשקיע את התקציב הזה בתיק טוב.

יש לי נרתיק ושם אותו בתיק פשוט רוב הזמן אהיה בתנאי חוץ בגלל זה :)

פורסם

אני לא חובב גדול של נרתיקים. הם לרוב נותנים הגנה בינונית למדי - במיוחד אם הם לא בול בגודל של המחשב.

(נגיד Incase וmous עושים נרתיקים סבירים אבל הרוב לא בכיוון).

תיק מחזיק ומגן על מחשב משמעותית יותר טוב. (אני מדבר על תיקים של timbuk2 לדוגמא או incase שכבר ציינתי)

אבל to each his own.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מאות שקלים על... תיק?🙄

המק שלי נח, מרופד, בתיק של מאה שקל, עם כל הציוד ההקיפי הנדרש ונשאר עוד מקום. התיק עמיד, נוח ואטום למים.

https://www.amazon.com/gp/product/B08MX9G6M5/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&th=1

אם אני ממש מודאג, אז יש לי גם תיק מרופד רק למחשב להוסיף.

פורסם

איי איי איי אל תדברו איתי על תיקים.

מסתובב כבר שנים עם תיק מעולה של peak design, הגנה אולטימטיבית ללפטופ, מה שרוצים.

בשנה האחרונה עברתי לרכוב, והמחשב שונמך לעטיפת בד מתנה בשקל של מעסיק לשעבר, ומקפצץ לו כמו תיש בתיק הקדמי תוצרת דוד עלי שמולבש על האופניים (ברומפטון. אין בולמי זעזועים. קרש).

עברה שנה ולא קרה כלום.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני שעתיים, hans כתב:

ברומפטון

מתרכז במה שחשוב - ברומפטון זה החיים עצמם :) כן המון כסף - אבל אופניים כ״כ כיפיות ומעוצבות כ״כ טוב! אם לא הייתי קונה אופנוע (למעשה 2 ....) השנה - הייתי קונה עוד זוג (מכרנו כשעזבנו את הארץ).

לפני 3 שעות, falou כתב:

מאות שקלים על... תיק?🙄

כן. אני נוסע , טס , מטייל וכו איתו וכל אחד מחזיק לי שנים על גבי שנים.

ההבדל בעמידות , הגנה וכמה שזה נח עם תיק טוב מול זול - גדול מאוד. האם זה חובה? ברור שלא - אבל גם אפשר לסוע מא׳ לב׳ עם פיזו 108 בדיוק כמו עם BRZ נכון ? (בכוונה הלכתי על ביניים)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אתה כותב נוחות ועמידות והגנה... מצטער, מילים בעלמא. 

הבאתי תיק במאה שקל לדוגמא. אשמח אם תסביר מה לא נוח בו, איפה הוא לא מגן, מה פחות עמיד וכו'. 

באופניים אני יודע להראות הבדלי איכות. בתיקים, זה המותג. 

פורסם

@falou , אתה מפתיע אותי. כצלם הייתי מצפה שתעריך יצרנים כמו Peak Design, ששמים לב לכל מיני פרטים קטנים ולאיכות. ותמורת אלה משלמים, ולא מעט.

אישית נשרפתי לא פעם עם תיקים זולים שנקרעו מהר מאוד. אז אם מדובר בתיק שבו אני שם סנדביצ׳ים ובקבוק מים לטיול בעיר זה לא נורא, תמיד מוצאים איזה חנות וקונים עוד משהו באותה רמה שיחזיק מעמד עד שחוזרים הביתה. אבל כשמדובר בתיק לציוד יקר כמו מחשב או מצלמה וכשצריך לסחוב ציוד כבד הרבה שעות, בהחלט צריך תיק יותר איכותי - חזק, מרופד, אטום למים, עם גישה נוחה לתאים. וזה עולה כסף, ולא מעט. מצד שני, זה לא חד פעמי אלא משמש לא מעט שנים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...