Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כדאיות הקפאת רישיון רכב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא בישראל כרגע, ולא ברור מתי אחזור.

לרכב שלי יפוג תוקף רישיון\טסט בסוף נובמבר, והוא מבוטח עד דצמבר.

אני מאוד מקווה שכל זה יסתיים בקרוב, אבל בהנחה שלא אחזור לעוד כמה שבועות ואולי אפילו חודשים, מה כדאי לי לעשות?

אם אני מקפיא רישיונות, החלק היחסי ששולם ולא שומש (כחודש) נשאר בתור סוג של קרדיט?

מה לגבי טסט, תהיה בעיה אחר כך להעביר טסט אם זה ישב בלי טסט לכמה זמן?

ובעניין הביטוח, יש אפשרות להקפיא מבלי לפגוע ברצף ביטוחי?

פורסם

1. בשביל להקפיא רישיון רכב יש להגיע למשרד הרישוי (בעל הרכב או מיפה כח שלו)

2. החלק היחסי של אגרת הרישוי נשמר כקרדיט.

3. אם יעברו יותר משלושה חודשים ללא ביטוח תאבד את הרצף הביטוחי.

4. כשתרצה להעביר טסט תצטרך ללכת למשרד הרישו, לבטל את ההקפאה, להוציא רשיון ל-48 שעות, וללכת לעשות טסט.

אם מצב הלחימה ימשך עד סוף נובמבר כנראה שיאריכו את תוקף הרישיון ב-90 יום כמו שעשו לכלי הרכב שרישיונם פעל בין 7/10/2023-6/11/2023 כך שיהיה לך מספיק זמן לחזור ולעשות טסט בעצמך.

לא הייתי מקפיא את הרישיון והביטוח.

• אהבתי 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לא ניתן להקפיא רשיון רכב כרגע(אלא אם יאשרו לבצע זאת במרשתת) , מאחר ואין קבלת קהל במשרדי הרישוי.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
לפני שעתיים, zvit כתב:

1. בשביל להקפיא רישיון רכב יש להגיע למשרד הרישוי (בעל הרכב או מיפה כח שלו)

2. החלק היחסי של אגרת הרישוי נשמר כקרדיט.

3. אם יעברו יותר משלושה חודשים ללא ביטוח תאבד את הרצף הביטוחי.

4. כשתרצה להעביר טסט תצטרך ללכת למשרד הרישו, לבטל את ההקפאה, להוציא רשיון ל-48 שעות, וללכת לעשות טסט.

אם מצב הלחימה ימשך עד סוף נובמבר כנראה שיאריכו את תוקף הרישיון ב-90 יום כמו שעשו לכלי הרכב שרישיונם פעל בין 7/10/2023-6/11/2023 כך שיהיה לך מספיק זמן לחזור ולעשות טסט בעצמך.

לא הייתי מקפיא את הרישיון והביטוח.

תודה על המידע.

לגבי הביטוח, תיאורטית - מה עם למשל "התחכמות" כגון חידוש ביטוח ואז הקפאה והפשרה לסירוגין? (מבלי לעבור 3 חודשים מוקפא).

פורסם
לפני 1 דקה, LaCoco כתב:

לגבי הביטוח, תיאורטית - מה עם למשל "התחכמות" כגון חידוש ביטוח ואז הקפאה והפשרה לסירוגין? (מבלי לעבור 3 חודשים מוקפא).

אין לי מושג. בכל מקרה השארת רכב לא מבוטח בכביש ציבורי היא עברה על החוק.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

רק על האפשרות התאורתית לאיבוד רצף ביטוחי לא הייתי מבטל

מחירי הביטוח לקטגוריה זו פסיכיים

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

אם יאריכו את תוקף הרישיון בשלושה חודשים אז תעשה רק ביטוח חובה וככה לא תאבד את הרצף הביטוחי

גם אם לא יאריכו את התוקף נראה לי שאפשר קצת למתוח את זה 

פורסם

ביטוח חובה לא מקנה רצף ביטוחי לביטוח מקיף.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
לפני 21 שעות, zvit כתב:

1. בשביל להקפיא רישיון רכב יש להגיע למשרד הרישוי.

לפני 18 שעות, kompy כתב:

, מאחר ואין קבלת קהל במשרדי הרישוי.

היה לי תור השבוע למשרד הרישוי, כדי לבצע פעולה שהובהר לי שחייב להגיע פיזית כדי לבצעה.

היות ואכן אין קבלת קהל, חצי שעה לפני התור קיבלתי מהם טלפון, והבחורה בצד השני הסבירה שהם מתקשרים לכל מי שקבע תור ועושים מה שאפשר בצורה טלפונית, גם אם בימים כתיקונם לא עושים זאת בטלפון.

אגב, סידרה לי את הבעיה שלי.

אגב 2, מרתיח שכשהם רוצים אז אפשר ב3 דקות בטלפון, אבל בימים "רגילים" מכריחים אותך להגיע למשרד הרישוי בשביל אותה פעולה.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...