Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הרכב עבר 83אלף.

הדיסקים מקוריים ורק הרפידות הוחלפו מקדימה לפני 5 שנים.

היום שמתי לב שאם אני בולם בכביש מהיר בערך ב120 קמש, מורגש רטט חלש בדוושת הבלם ולפעמים גם בהגה.

במהירויות נמוכות יותר אין שום רטט.

זה לא קורה תמיד, אני חושב שגם איכות האספלט משפיעה על הרעידות.

מה זה יכול להיות?

פורסם

יכול מאוד להיות שצלחות בלימה זקוקות להחלפה ( מה שאתה קורא דיסקים), יחד עם הרפידות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

אם הרעידות רק בבלימה,  אין קשר לצמיגים. 

מה שאתה מתאר, זה עיוות צלחות בלימה בגלל התחממות/ שחיקה.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הבנתי, תודה...

האם לפי דעתך צריך לטפל בזה עכשיו או אפשר לחכות לטיפול השנתי בעוד 8 חודשים?

כשמחליפים צלחות מחליפים גם רפידות?

צריך להחליף את כול הצלחות או רק קידמיות?

כמה זה אמור לעלות?

אני מטפל ברכב במוסך אנרגי, הם מחזיקים רק את חברת ברמבו, זה חברה טובה?

פורסם (נערך)

לא הייתי מחכה כל כך הרבה זמן עם הבלמים.

כדי להיפטר מהרעידות צריך להחליף רק מקדימה,  כן גם רפידות ( אין מה להשאיר רפידות מלפני 5 שנים ביחד עם צלחות חדשות ).

אני לא יודע מה המצב של הבלמים מאחורה, יכול להיות שצריך כבר להחליף גם אותם אחרי 83 אלף קילומטרים, בלי קשר לרעידות. במוסך יראו את העובי של הרפידות והצלחות מאחורה.

לגבי העלויות - תברר במוסך. ברמבו חברה טובה בעקרון.

אבל יש עוד יצרני בלמים,  אולי יותר זולים ולא פחות טובים. בכל מקרה, בלמים לרכב שלך לא זולים.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

פורסם

רעידות בבלימה זה לא תקין.

אם זה בקטנה ולא תמיד - לשיקולך.

פורסם

הבנתי, הבעיה בצלחות קדמיות.

אם המצב יחמיר, אין מנוס מלהחליף אותן.  אני אישית הייתי מחליף מיד, כי זה היה משגע אותי.

פורסם

תנסה לשטוף עם מים את הצלחות שהם קרות אולי אבק מהרפידות נדבק לצלחות ואז יש שכבה של אבק על הצלחת וכל בלימה נוצרת מגרעת קטנה.

שטיפה עם מים וסבון ותבדוק.

• מעניין 1
פורסם
בתאריך 24.9.2023 בשעה 09:46, S77T33 כתב:

תנסה לשטוף עם מים את הצלחות שהם קרות אולי אבק מהרפידות נדבק לצלחות ואז יש שכבה של אבק על הצלחת וכל בלימה נוצרת מגרעת קטנה.

שטיפה עם מים וסבון ותבדוק.

רוצה לעדכן, שכבר כמה ימים אין שום רעידות לא בדוושה ולא בהגה...

לא עשיתי שום דבר מיוחד... 

זה אומר שהיה אבק מהרפידות על הצלחות והוא זה שגרם לרעידות?

עכשיו אני נזכר שבאותו יום שזה התחיל אני נסעתי בבוקר על חניון כורכר ואחרי זה על חניון שהיה מכוסה עם חול, אולי זה גרם לרעידות...

פורסם

הרעידות חזרו...

גרישה ממוסך אנרגי בדק את הבלמים וקבע שהם שחוקים ועם גלים.

התקינו לי רפידות וצלחות של חברת ברמבו ב1200שח.

בינתיים בולם מצויין בלי שום רעידות!

• תוכן חדש...