Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתם חושבים שמחירי הביטוח למכוניות עלה בצורה פסיכית אתם ממש לא רוצים לדעת מה קרה בתחום האופנועים. 
קורעים לאנשים את הצורה.
בניגוד למכוניות, רוכבי דו גלגלי נחשבים למסכונים מבחינה ביטוחית אוטומטית. לא משנה אם אתה בן 50 או בן 16. כולם כולל כולם מופנים לפול בלבד. כתוצאה מכך הפול "שוחט" אותם במחירי הביטוח. השנה זה הפך מטורף לגמרי.
אני רוכב אופנועים מזה 30 שנים. רוכב רגוע ובצורה שפויה כי אני יודע שיש מי שמחכים לי בבית. למרות שאני בעל עבר תעבורתי נקי אני צריך לשלם כעונש את מעשיו של הרוכב המסכון והלא שפוי. למה?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני שעתיים, Cerebral Cortex כתב:

למרות שאני בעל עבר תעבורתי נקי אני צריך לשלם כעונש את מעשיו של הרוכב המסכון והלא שפוי. למה?

חוסר רגולציה ומספר קטן של בעלי שליטה שעושים מה שהם רוצים.

במדינות אחרות, כמו ארה״ב לדוגמה, יש אלפי חברות ביטוח, אז יש תחרות ואתה יכול למצוא פתרון.

בארץ יש לך 9 חברות, שרובן תחת קורת גג אחת, וכמו בכל גוף בישראל, מחזיקות את הרגולטור בביצים ולא ההפך.

יש פרק ב״זמן אמת״ על הבנקים ואפליקציית ״ביט״ - אני בטוח שאותן הקומבינות קורות גם בחברות הביטוח.

2016 BMW M235i.

פורסם
לפני שעתיים, Fraysa כתב:

חוסר רגולציה ומספר קטן של בעלי שליטה שעושים מה שהם רוצים.

במדינות אחרות, כמו ארה״ב לדוגמה, יש אלפי חברות ביטוח, אז יש תחרות ואתה יכול למצוא פתרון.

בארץ יש לך 9 חברות, שרובן תחת קורת גג אחת, וכמו בכל גוף בישראל, מחזיקות את הרגולטור בביצים ולא ההפך.

יש פרק ב״זמן אמת״ על הבנקים ואפליקציית ״ביט״ - אני בטוח שאותן הקומבינות קורות גם בחברות הביטוח.

מדובר על זמן אמת עונה 5 פרק 20 חורגים מהמסגרת?

פורסם
בתאריך 11.9.2023 בשעה 20:25, Muzic4Ever כתב:

אני מבוטח אצל סוכן. רכב ספורטיבי. כל ההצעות התייקרו ב 25-30 אחוז.

אמרתי לסוכן שמבחינתי זה לשלם מקיף כמו בשנה שעברה או לחלופין שיבטח בחובה בלבד. אמר תן לי כמה דקות לחזור אלייך - אחרי 10 דקות התקשר לקחת פרטי אשראי לפי המחיר בשנה שעברה.

לא יודע מי איך ולמה, אבל הוא עשה את זה.

כל זה קרה לפני 6 חודשים.

רק אומר.

דבר דומה אצלי, אחרי שיחה עם חבר שהיה סוכן ביטוח ופרש לגמלאות, הבנתי שהסוכן שלי ויתר על 50% מהעמלה שלו בתנאי שאשאר. 

היו לאחרונה כתבות על עמלות סוכני הגמל, אבל מסתבר שגם ברכב ואלמנטרי זה תופס.

אני הבנתי את זה כשהסוכן העביר אותי מידי 3 שנים בין חברות. שמסתבר שבמשך שנתיים ראשונות העמלה שלו עבור לקוח חדש היא הגבוהה ביותר. עד 30% לפעמים יותר תלוי בכמות הכיסויים הנוספים.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 5 שעות, Cherniy Bumer כתב:

מדובר על זמן אמת עונה 5 פרק 20 חורגים מהמסגרת?

מדויק. יש שם דוגמה נפלאה כיצד בנק פשוט צוחק לרגולטור בפנים. הכל קומבינות, כרגיל. תהיו בטוחים שגם בחברות הביטוח המצב דומה. 

2016 BMW M235i.

פורסם

גם לי המחיר עלה וגם דרשו שאתקין איתוראן או שהמחיר יהיה יותר יקר וזה שברולט ספארק 2018, אחרי שהלכתי לכל הסוכנויות בסוף סגרתי אצל סוכן שהביא מחיר נמוך ללא מיגון.

מה שמעניין שגם מחיר בחובה עלה בנוסף למקיף.

פורסם

לי הסוכנות התאימה פוליסה לצרכים של  שני נהגים חדשים ( עם פחות משנה וותק נהיגה , כולל בת 17 ), ככה שהביטוח לא התייקר לעומת שנה שעברה, בה הנהג הצעיר היה בן 22 עם 4 שנות וותק.

זה דרש מעבר לחברת ביטוח אחרת. יתר התנאים ( ביטול השתתפות עצמית, ביטוח פנסים, מראות, גרר, רכב חילופי ) אפילו השתפרו.

החברה הקודמת באמת דרשה 2000₪ תוספת מול מה ששילמתי לפני שנה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

חברות הביטוח תכל'ס עושות מה שהן רוצות. הן משחקות גם עם סוכני הביטוח, לא רק לקוחות הקצה שלה.

חברת ביטוח מסויימת אמרה לסוכן שלי שהיא לא מוכנה לבטח לי נגרר רק ב"חובה", אלא דורשת גם צד ג'. נקרא לחברה הזו: X.
אגב, בגלל שזה "שוק שחור" בפני עצמו, אתה לא יכול לבטח כלי כמו נגרר באופן ישיר כמו שאתה מבטח רכב פרטי, אלא *חייב* סוכן.

אחרי דין ודברים (ולא מעט כעס) אמרתי לסוכן שאני מסרב לבטח שם את כלי הרכב שלי. בעקבות זה, כמו שכבר ציינתי קודם לכן בפוסט הזה - נכנס גם רכב אחר למשוואה, שמבוטח בחברה אחרת (שהעלתה ב 300% את המחיר ל"חובה" בלבד).

פתחתי גוגל.
חיפשתי סוכנות ביטוח שמתעסקת בנ"ל.
הם סיפרו לי את אותו הסיפור - אבל כחלק מאג'נדה שלהם, לא כחלק מסיפור שחברה X לא מוכנה או דורשת מהם.
קיבלתי הצעה טובה והלכתי איתה.
אחרי כמה דקות קיבלתי את הפוליסות למייל ולוואטסאפ; הביטוח חובה לאותו כלי נעשה בחברה X, והצד ג' בחברה Y.

אני בטוח ב 200% שהסוכן שלי לא שיקר לי. לא רק בגלל שאני מכיר אותו יותר מידי זמן, אלא שאני בטוח שהוא לא היה מסכים לאבד פוליסות של 2 כלי רכב (10,000+ שח במצטבר) ועוד פוליסה של כלי אחר (שכבר מביא את האירוע לסכום מצטבר של 11,000 שח) בשביל השטות הזו.

בקיצור - הם ימשיכו לתפוס אותנו מלמטה ועוד יבקשו שנמשיך לשרוק...

• אהבתי 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

היי,
מתוך עניין: יש חשיבות למדד טיב השירות ברכישת הביטוח?
האם למישהו יצא "להידפק כהוגן" בגלל ביטוח בחברה בררה, שהלך אליה בעקבות מחיר זול?

בדיוק מחפש ביטוח כדאי לרכב חדש ולא מספיק מבין בזה.

תודה!

פורסם

אני יכול לומר למשל שאני מבוטח בהכשרת היישוב. ניסיתי במשך כשבועיים לקבל מהם מכתב שלא תבעתי אותם, כדי שמי שגרם לי נזק לרכב - הצד ג' שלו ישחרר לי תשלום, לא הצלחתי להשיג את מחלקת תביעות ולא חזרו אלי. פניתי אליהם במגוון צורות, מייל, ווטסאפ, טלפון, דרך מישהו שמכיר מישהו. כלום.

בסוף כדי לקדם את העניין הייתי לעשות תצהיר בפני עורך דין שלא תבעתי את המקיף שלי כדי לקבל כסף.

• מבאס 1
פורסם
בתאריך 12.9.2023 בשעה 10:31, יוסי מפתח תקווה כתב:

אולי בעצם הגיע הזמן להלחם בתופעת גניבת הרכבים. מיותר לציין מי הם הגנבים ושאפשר בקלות מדהימה לעצור אותם

לא צריך לעצור אף אחד - הכי פשוט ליירט את הרכב עם הגנב בפנים (גם ככה חברות הביטוח מכירות ברכב כאובדן גמור )

אחרי כמה מקרים בהם הגנבים יבינו שגניבת רכב= סיכון החיים שלהם הגניבות יפסיקו באופן וודאי 

לפעמים צריך להחמיר את הענישה כדי למנוע תופעות כאלו 

פורסם
לפני 5 דקות, אליהו שבת כתב:

המחיר קפץ ל5 ספרות!!!

מה זה השגעון הזה?

מה דגם ושנת הרכב?

בן כמה אתה? מה העבר הביטוחי שלך?

מכמה לכמה קפץ?

איזו חברה?

2016 BMW M235i.

פורסם

לא בדיוק רכב.... אבל גנבו.......טנק! אז מה זה לגנוב רכב?

משטרת ישראל פתחה בחקירת גניבת טנק מבסיס האימונים סמוך למחלף אליקים

הלילה התקבל דיווח מנציג מטעם משרד הביטחון אודות טנק שנגנב מבסיס אימונים של צה"ל בסמוך למחלף אליקים.

עם קבלת הדיווח החלו שוטרי מחוז חוף בביצוע סריקות וכעבור זמן קצר איתרו *שוטרי תחנת נשר* את הטנק בתוך מגרש גרוטאות באיזור נשר. 

בתוך כך, מבירור ראשוני של נסיבות המקרה עולה חשד כי הטנק אינו פעיל והוא נגנב מהמקום מסיבות שנחקרות בשלב זה.

בתאריך 2.10.2018 בשעה 21:25, GTI33 כתב:

אל תתרגש מ0-100, זה כ''כ לא מעניין, מה שחשוב זה החיוך שנמרח לך על הפרצוף שאתה נוהג ברכב ושאתה צועד בדרך אליו או מסתובב להגניב בו עוד מבט מאוהב שאתה יוצא ועוזב אותו.

פורסם (נערך)
לפני 6 שעות, Nemesis כתב:

אני יכול לומר למשל שאני מבוטח בהכשרת היישוב. ניסיתי במשך כשבועיים לקבל מהם מכתב שלא תבעתי אותם, כדי שמי שגרם לי נזק לרכב - הצד ג' שלו ישחרר לי תשלום, לא הצלחתי להשיג את מחלקת תביעות ולא חזרו אלי. פניתי אליהם במגוון צורות, מייל, ווטסאפ, טלפון, דרך מישהו שמכיר מישהו. כלום.

בסוף כדי לקדם את העניין הייתי לעשות תצהיר בפני עורך דין שלא תבעתי את המקיף שלי כדי לקבל כסף.

חבל 
אפשר לקבל את זה דרך הר הביטוח

בתאריך 11.9.2023 בשעה 10:06, Aviv13467 כתב:

היי חברה אשמח לתשובה אם מישהו יודע

כל שנה הביטוח רכב שלי עולה בצורה פסיכית, אני בן 21, עם רשיון מעל 4 שנים ללא תאונות או תביעות

הזוי שבגיל 17 שהוצאתי רשיון הביטוח עלה הרבה פחות מאשר עכשיו, אני מבין שיש אינפלציה והגיוני שהמחירים עולים אבל אני בסך הכל צריך ביטוח חובה+ג' 

וההצעות שאני מקבל נעות בין 4.5-6 אלף שקל זה הגיוני?

לפרוטוקול אני מבוטח כרגע ב9, שנה שעברה שילמתי 3700, עכשיו רוצים 4300 (הם הכי זולים בנתיים)

שנה לפני כן שילמתי 3200, ולפני כן בגבול של ה2900-3000...

מישהו בטווח גילאים שלי/עם ילדים בגילי ויכול לשפוך אור על איך המצב הביטוחי נראה אצלם?

חברים לא להתעצל
קחו את הטוסיק שלכם לפלאפון או חברת הסלולאר החביבה עליכם ותקנו שם סים  פריפייד( 50 שח לא צריך למלא אותו עם חבילה אתם צריכה רק SMS נכנס שזה בחינם) (אתם תודו לי מהספאם) עכשיו תכנסו לכל האתרים ותנפיקו לעצמכם הצעת ביטוח לרכב 
תנפיקו מכולם 9 AIG וובי אם אתם מכירים עוד סוכנים אלקטרונים וכל שאר החברות ככה יהיה לכם בייס ליין 

ע"מ לא לשרוף עצמכם תרשמו עם מייל אחר (תפתחו גמייל חדש או בעזרת apple אייקלאוד ריליי מייל) לאתר תתנו את הטלפון חליפי שקניתם שימו מספר רכב אחר(כמו שלכם)/בחרו רכב לפי רשימה ושימו מספר תז פקטיבי בעזרת הקוד הזה שכתבתי לחצו על הכפתור האדום בצד ימין
  https://onecompiler.com/python/3zn58ckvb

לאחר שיש לכם מלא הצעות זה הזמן להתחיל לצלצל לכל החברות הללו לעשות מקח על בסיס מה שיצרתם שעה עבודה שחוסכת מלא וגם חוסכת ספאם

עריכה אחרונה על ידי Ido Porat
  • רעיון טוב! 1

• תוכן חדש...