Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוצים לרכוש רכב שני משפחתי קטן (אך לא קטן מדי) בתקציב 70-80K

לאחר בירור וקריאה התמקדנו בשני דגמים יונדאי I20 הנפוץ והטויוטה יאריס האמינה אך קצת יותר יקרה

(אם אמצא היברידית בכלל הפתעה)

מה דעת ההמונים עדיף?

האם עדיף לקחת רכב שסיים ליסינג שנת 2020 או פרטי 2019  עם קילומטרז זהה🙄

אשמח לעזרתכם

פורסם

אם קונים רכב לשנים רבות, מבחינת האמינות עדיף טויוטה יאריס ולא I20.

ליונדאי מנוע טורבו קטן וגיר רובוטי כפול מצמדים.

יונדאי יותר חזקה והמושבים נוחים יותר.

תוסיף לרשימה גם מאזדה 2

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

אישית אני הייתי מוותר על הטויוטה בנזין בגלל הגיר הרציף הרועש וזה שמבחינה עיצובית היא די מיושנת ומשעממת, גם המנוע לא הכי חזק ולא תרגיש איזה בוסט בלחיצה. היא כן אמינה 

ממליץ לחפש אם כבר את ההיברידית שתיתן יותר כוח וחיסכון בדלק. 

הi20 עם מנוע 1.0 טורבו היא גם כן לא חוד החנית ,  יותר זריזה, מעוצבת ופרקטית לדעתי אבל האמינות לאורך שנים תהיה פחות טובה בעיקר בגלל התיבה הרובוטית (אם כי תחזיק כמה שנים טובות בלי תחזוקת מצמדים) 

מצטרף להמלצה על מאזדה 2 , מציעה פרקטיות אמינות מופתית וכוח זמין יותר בזכות גיר פלנטרי אמין ומנוע 4 צילינדר. 

עריכה אחרונה על ידי nissan1211
פורסם

פות"ש, לכל אחד מתאים רכב אחר בהתאם לצרכים שלו, ממליץ שתשתף את הצרכים שלך מהרכב:
- זמן אחזקה מתוכנן
- ק"מ שנתי ותוואי נסיעה (עירוני/בינעירוני/משולב)

- מספר אנשים שישבו ברכב רוב הזמן

- כל דבר אחר שחשוב/לא חשוב לך ברכב

עם זאת ובאופן גורף, ההמלצה שלי היא להתרחק מרכבי ליסינג שלא ידוע לך או למוכר מה הרכב עבר ואיך הוא תוחזק, ולעיתים גם לא יהיה תיעוד ביטוחי לתאונות כי הליסינג מתקן בלי לערב ביטוח. זה לא אומר שכולם גרועים, שבורים או עברו התעללות אבל אני אישית הייתי מעדיף רכב מבעלות פרטית שאני יכול לדעת בערך מה עבר עליו.

פורסם

רכב שני קלאסי

אני מניח משהו כמו 10K בשנה בעיקר עירוני 

2-3 אנשים 

אנו ידועים בהחזקת רכב רבת שנים 

הרכב העתידי הזה יחליף טויוטה RUNX שיש לנו משנת 2004 עם 327K ק"מ ריספקט שעדיין נוסע ומשרת אותנו נאמנה 

אך נמנעים מנסיעות ארוכות איתו וגם קצת התבלה הגג צנח לו .....אגב אם למשהו בקהל יש רצון לרכוש אשמח לדעת 

פורסם

כרכב שני פחות חשובה צריכת הדלק והמרווח, אבל אמינות דווקא תהיה יותר חשובה (לדעתי).
היאריס והמאזדה 2 יהיו עדיפות בהיבט הזה על ה i20 שכוללת גיר דו-מצמדי ומנוע טורבו ששניהם יקרים יותר לתחזוקה. לי אישית המאזדה הרגישה יותר איכותית ונוחה לעומת הדור הישן של היאריס שגרם לי להרגיש כאילו אני נוהג ברכב הרבה יותר זול - לא בטוח לגבי הדור החדש.

מה שלא תבחרו, לאחזקה ארוכת שנים מומלץ לקחת אוטו שגם בשנותיו הראשונות טופל לפי הספר וננהג באופן סביר - בשוק היד שניה זה ידרוש סבלנות (אבל היא משתלמת).

• אהבתי 1
פורסם

בכזה תקציב הייתי מחפש מזדה 2 PURE WHITE, תקבלו רכב אמין, זריז עם תא נוסעים איכותי ומאובזר.

אם בכול זאת יונדאי או טיוטה, היונדאי תהיה זריזה בצורה מורגשת ושקטה יותר, בעיקר באזור הררי, מבחינת נוחות שניהם לא להיט.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אבזור וגימור הפנים.

Pure White יותר מושקעת. 

וגם יותר מבוקשת , אגב. 

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בפיור גם הסלון משולב כור עם מושבים נוחים יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...