Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כיום יש בבית סיטרואן c4 עם הפיורטק המושמץ(עבר שיפוץ אצל גבע..), ופיאט מזדקנת בת 17.

האשה פסקה שהפיאט צריכה לעוף כי היא לא מוכנה להסיע את הילדות בה.

התקציב הוא 55-60, ומצאתי שני רכבים ומתלבט ביניהם.

האחד הוא פיג'ו 308 שנת 2018, עם הפיורטק הנל, אך יד ראשונה פרטי עם 38k קמ מטופל בלובינסקי. 

אני יודע מה זה טומן בחובו, ולוקח בחשבון שיש פה סיכוי לשיפוץ מנוע.

אבל אני אוהב את הרכב.. זה בעצם התאום של הc4 שיש לנו, רק יותר מסוגנן וחדש.

השני הוא סקודה סקאלה 2020, יוצא ליסינג עם 110k קמ. יש אחריות של פריזבי לשנתיים, לא ברור מה היא שווה.

תוואי הנסיעות הוא עירוני בחיפה, או בינעירוני חיפה -חדרה.

נראה ליש אם אני הולך על הסקאלה, עדיף שתשמש לבין עירוני בגלל הגיר המקולל.

על מה הייתם הולכים?

אגב אם יש לכם הצעות אחרות בתקציב הנל אשמח לשמוע.

פורסם

אתה מתכוון להשאיר את הסיטרואן שברשותך?

אני מאוד אוהב את שני הרכבים.

הפג'ו בגלל הנוחות, ההנאה מהניגה ונראה לי שבשנתון 18 היא מאוד מאובזרת.

גם הנתונים שלה טובים יותר (יד 1, קמ נמוך ומטופלת בלובינסקי).

את הסקאלה אני אוהב בגלל יחידת ההנעה הזריזה, הנדסת האנוש המצויינת, המולטימדיה עם שיקוף וה- simply clever של סקודה.

חייב לציין שלמרות שהיא תת משפחתית, בניגוד לאקסנט היא לא מעליבה וכוללת אבזור בטיחות אקטיבי (בזמנו, פסלתי אותה כרכב לחסחנג בעיקר בגלל בקרת האקלים המכנית חד אזורית).

הנתונים של הסקאלה פחות טובים (ליסינג, קמ גבוה).

אם אתם מתעוונים להשאיר את הסיטרואן לנסיעות עירוניות  הייתי בוחר בסקאלה.

פורסם
לפני שעה, vxlan כתב:

נראה ליש אם אני הולך על הסקאלה, עדיף שתשמש לבין עירוני בגלל הגיר המקולל

ממש לא ״גיר מקולל״, בעיני הגיר הרובוטי הכי טוב בשוק (בסגמנט העממי), אם כי כן צריך להבין את עקרון הפעולה שלו די להאריך את חיי המצמדים.

עדיף לחפש מכונית מיד פרטית, כי לרוב ציי רכב לא מטפלים ״לפי הספר״ וחלקן אף משתמשים בחלפים חלופיים זולים מסין ו/או שמנים לא לפי תקן היצרן. 

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

אין סקאלה פרטית. כולן יוצאות ליסינג עם אותו מפרט, הדבר היחיד שמשתנה זה הקמ שהרכב עבר.

וכן אנחנו נשאיר את הסיטרואן.

אם אלך על הסקאלה היא תשמש בעיקר לבינעירוני, הפקקים והעליות של חיפה יגמרו על הגיר צ'יקצ'אק.

שנתיים אחריות של פריזבי משנה משהו?

פורסם

השאלה אם מצמדים ומכטרוניק מכוסים, כי ברכב ליסינג עם 110 אלף, יש סיכוי טוב שתתקל בבעיה באחד מהם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

גם מנוע 1.2 לא אוהב נסיעה נטו עירונית. קח בחשבון

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
לפני שעה, vxlan כתב:

הפקקים והעליות של חיפה יגמרו על הגיר צ'יקצ'אק

ממש לא מחייב, אבל במקרה שלך מאד תלוי מה היה אופי השימוש במכונית בזמן היותה בליסינג.

לאבא שלי ייטי יד ראשונה, שנת 2016 עם 120k ק״מ, שרובם נעשו באזור המרכז בנסיעות עירוניות והיא עם מצמדים מקוריים. לפניה, הייתה לו אוקטביה וגם בה לא נאלץ. להחליף מצמדים.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• תוכן חדש...