Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יש לנו יטי עם 226k 2015. מרוצים מאוד מהרכב. מחפשים רכב עם מפרט דומה. חשוב מאוד שיהיה נוח, רכב יחיד במשפחה, 28k בשנה. צריכת דלק חסכונית/סבירה. נסיעה עירונית ובין עירונית ושטח קל במהלך השבוע. בידוד רעשים-כמה האיגניס נופלת כאן ? אמין מבחינה מכאנית. טיפולים זולים/ סבירים.

עריכה אחרונה על ידי Dalia.D
פורסם

גם הארונה ובעיקר האיגניס יותר קטנות מהיטי. עיקר ההבדל בגודל מתבטא במרחב לרגליים של היושבים במושב האחורי ובאיגניס גם בגודלו של תא המטען (שקטן משמעותית מזה של הייטי שבעצמו די קטן)

לדעתי הסקודה קאמיק לו בסיס גלגלים גדול יותר משני הדגמים שציינתם - יתאים יותר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מבחינת אמינות הייתי בוחר באיגניס שגם תהיה חדשה יותר לתקציב וגם כי אין לה גיר רובוטי.

אך הארונה תהיה זריזה משמעותית ושקטה יותר, באיגניס גיר רציף שיגרום ליותר רעש.

האיגניס דווקא הפתיעה אותי לטובה מבחינת הנוחות ובעיקר של המושב, בארונה כדאי לבחור ברמת אבוזר FR שמשפרת את הסלון ואת המושבים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

האיגניס לא דומה בשום פרמטר לייטי, לכן היא לא רלוונטית. 

כאחד שהייתה בבעלות ייטי כ-5 שנים, לצערי אין לה תחליף מודרני. אני מסכים שהקאמיק קרובה לה ביותר בכל הקשור למרווח ונפח הטענה, אך גם היא נחותה מהייטי בנוחות הנסיעה, ותכנון כללי של הרכב (בדגש על וורסטיליות).

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

הייתי בודק את הסוזוקי ויטרה עם מנועי הטורבו, יכולה להיות אופציה מענינת.

האיגנס קטנה ואינה מתאימה לשמש כרכב עיקרי. 

• רעיון טוב! 1

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

למה לא סקודה קארוק? נראה לי שתענה על הדרישות שלך יותר טוב מהקאמיק או מהארונה ובטח מאיגניס.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...