Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שבטוח - כולם בשכבה ירצו לנסוע איתה 😉

לרכב ראשון זה קצת קשוח אבל מצד שני יש הרבה חברה בני 16 שדוהרים במושבים על כלים ממש חזקים של רייזר עם 170 כ"ס או אפילו מאבריק עם 200 כ"ס והם ילדים וילדות.

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
לפני שעתיים, dorsht כתב:

נהג חדש וצעיר זה משהו שמן הסתם פוגע במחיר.

אולי שווה לבדוק אם ברכב עם מערכות בטיחות כלשהן יש מחיר יותר שפוי.

לדברי הסוכן מוביל-איי יכול להעניק הנחה של כ 300 ש"ח לשנה ועוד 1500 ש"ח הנחה באגרת רישוי שנתית (נפרסת לשלוש שנים, 500 ש"ח לשנה), מחיר מערכת הוא כאלפיים ש"ח. כנראה שנעשה בכל מקרה (נהגת חדשה אחרי הכל)

לפני שעתיים, סולל הדרך כתב:

אתה מחפש משהו מגניב, לך על מיני ONE, לא חזקה מידי, בטיחותית, מגניבה

אני זה לא הבת שלי😁 "מאגניב", "פצצות" וכו' לא ממש מדברים אלי

אני מחפש רכב קטן, ידני, ספורטיבי בכללותו (שלדה+היגוי+מנוע) שצריך לעמוד בדרישות הבאות:

-יוכל להתאים לנהג חדש.

-יעלה עד 50-60 אש"ח

-תחזוקה שוטפת ותיקונים בסד"ג של עד אלפיים-שלושת אלפים ש"ח לשנה.

-שישרוד עוד כ 5 שנים לפחות.  

לפני 15 שעות, `Infinity כתב:

הרכב הראשון שלי בתור נהג חדש היה E350 אוונגרד (של אמא שלי).

בהמשך היה בבעלותי במשך מספר שנים אבארט 500.

יפה!

לפני 15 שעות, `Infinity כתב:

קודם כל השאלה אם יש לך באזור מוסך מתמחה, בסופו של דבר מדובר ברכב ספורטיבי איטלקי שהאמינות שלו לא מושלמת (אם כי, גם לא גרועה).

לא יודע. לא חושב כי זה משנה, למוסך איכותי נוסעים כשצריכים ואם זה עוד חצי שעה נסיעה אז לא נורא (אני גר ליד צומת נחשון ומטפל במכוניות שלנו במוסך המתמחה במרצדס בת"א). 

בעל הרכב אומר כי הוא מטפל במוסך "תלתן" בת"א בשנים האחרונות (לדבריו הרכב הוא רכב סופ"שים בלבד והוא נסע עליו 9K ק"מ בשנתיים האחרונות) ולפני זה במוסך יבואן(?)

ציטוט

היי חיים
הרכב אצלי כשנתיים
מתחייב מבחינת תאונות
יש בחברה היסטורית טיפולים עד סביב ה 100,000 קמ
אני מטפל אצל אבי ממוסך התילתן 
יש חלק קטן מתועד מכיוון ששילמתי במזומן ע״מ לחסוך
הכל במצב נפלא אתה מוזמן להגיע ולהתרשם בשמחה

בנתיים הכל דיבורים, אך איך אתם מתרשמים?

לפני 11 שעות, sperial כתב:

לא נורא. לסוזוקי בת ה-7 אני משלם מקיף בסביבות 3,500 ש"ח או טיפה יותר (כל נהג מעל 24), אז המקיף למרצדס E נשמע מציאה.

המחירון לרכב שלי הוא כ 40 אש"ח, מה המחירון לסוזוקי בת ה-7?🙂

פורסם

אז חפש קליאו ידנית
נוחה, זריזה, נראית לא רע
שכרתי אחת כזו לפני כמה חודשים באירלנד
חוץ מזה שאני לא מתחבר לטמטום של גיר ידני, היה ממש אחלה רכב

AIL4fc85T5WPlQGh0pRUQEABqluL0d_qUhMB5tgnaxjEs1aTRlf89o0mKw0A4XOJWVI-ZuKlncsgNM7Cei5W3goe1aKYjayeAC25GrNAimcdv7tDDFgkvlDzxhIAxK6eXOi288s-s8ISx7kgOvSbyO9hiS6MW2Y98r3ynafZIvHxdsGvuWKYmXCopRdEh6HFqFXlLEB-61tY0R9Ol16OpU73et-6pIzR7X-1f4-TF7tYjH8iOdq0k87cRjtV--mRHqTx3K1MiU9CFCY7tsz1zXcJ5wkREXRYL_apsEGnZV0_RFPUuVddEOR8EkCLc053fQcC0tdeNt4Ja8KFJ-wfDUVG1rHGNJ8G86jKZ2yPj68HaOxWi7WVaxciKtmphJIAFSB-1zpTPSMcVd7rzOS8LlDDpjtPNNjtIXqg5n4__7z5MW6FGGbpO0KMRrWzy8w8ESkstmFC2YlM-kxwMBYiWNXrDIdQkSHxZvT9jATzQbdVXo_kzx6GqXbxzuBbBSzRfl_iSWV72I29AH-7F7zFy51M2G85kUj0_eCEVQ7fmNrump-n9rTK9tfwo29N6lVCFUutdzWnyrN0FinMBX1kGdhziefwhMM7hkqKPTJQUUOWpQkRhJHSndQMpn03FK5o2ijQWOWXruAUFvkqZEDP66n_RQsqRAS_SGbzvG5ym4XXN8CoJ45Sca3tFItk5Ec4HwKE_V2lWNyejNIaEII5_2FEQCwIzHDZ9MzTgknJsP8LdHSXJOJGF-Ecr4FgSUYuKX_sma7McDNKd4I2iu4QwTg0Vpn_s3SOdQM57xKYowEq_ec6GYtMGF7yBGWd5HQLg68Uld2Jr3Kr_KCvEnTNQBd1Fau879MckO82wpZ9jBrxKBlVYcs4LQrVorvpr-xCvP1Db1EDQEuKtmbqtQh0XF4ebys=w1241-h931-s-no?authuser=0

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תודה אך זה לא ממש לא הכיוון. 

לפני 13 דקות, Haim_gds כתב:

אני מחפש רכב קטן, ידני, ספורטיבי בכללותו (שלדה+היגוי+מנוע)

וכמובן, שיתאים לנהג חדש.

פורסם
לפני 17 דקות, Haim_gds כתב:

המחירון לרכב שלי הוא כ 40 אש"ח, מה המחירון לסוזוקי בת ה-7?🙂

מחירון יבש כ-50,000 ש"ח. ואני מניח שחלקי החילוף הרבה ותר זולים, מה שצריך להוזיל את הביטוח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

יש קניה עם הראש ויש קניה עם הלב. 

אישית אני חושב שנהג חדש לא צריך רכב ספורט ויותר חשוב לעשות קורס נהיגה מתקדמת.

אם יש כסף לגם וגם אז למה לא. 

אני חושב שנהג חדש צריך להתמקד בפולו/פאביה/איביזה/פיגו 208 עם גיר רגיל. 

עריכה אחרונה על ידי itamarg
  • אהבתי 1
פורסם

אני חושב שגם לנהג חדש מגיע להנות,

מותר לה לקפוץ למים ויאלה באלגן,

למה רק אם יש לה רשיון שנתים אתם מפרגנים לה?
יש לה אחלה אבא שמפרגן לבת שלו מכל הלב תלמדו ממנו איך זה שאנחנו חיים בשביל הילדים ומפנקים אותם עד האברט,

אז שתהנה מהאבא ותהנה מהאוטו בהצלחה.

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם
לפני שעתיים, itamarg כתב:

אני חושב שנהג חדש צריך להתמקד בפולו/פאביה/איביזה/פיגו 208 עם גיר רגיל. 

ואם להורים יש טסלה? אז עכשיו יקנו רכב במיוחד בשביל הילד שהוציא רישיון?

לא, מסתדרים עם מה שיש בבית או עם מה שההורים רוצים לקנות.

לפני שעתיים, WE988244 כתב:

לגמרי, אבל אולי כדאי לקחת קורס נהיגה נכונה ו\או נהיגה מתקדמת.

בכל זאת, זה רכב שונה ממשפחתומטית 1.6 ממוצעת.

• אהבתי 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני שעתיים, WE988244 כתב:

למה רק אם יש לה רשיון שנתים אתם מפרגנים לה?
יש לה אחלה אבא שמפרגן לבת שלו מכל הלב תלמדו ממנו איך זה שאנחנו חיים בשביל הילדים ומפנקים אותם עד האברט,

אז שתהנה מהאבא ותהנה מהאוטו בהצלחה.

מחזק, קראתי כל מיני דעות שלנהגים חדשים צריך לתת רכב חלש ״להתאמן״ ולדעתי לתת לילד להנות אם יש יכולת זה יפה מאוד וגם מחזק את הקשר ההורי ואת אהבת המוטוריקה והאדרנלין שבתחום הזה. הייתי שמח לקבל איזה קאמרו סמוך לקבלת הרישיון 😉

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...