Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 16 שעות, natco כתב:

סתם לידע- הוא כתב שם שאני יכול להסב את הלדים שיעבדו במקביל במקום בטור? מה הכוונה? (לא אכפת לי לעשות ניסויים, כבר שילמתי עבור השיעור)

רצוי שמבינים ממני יענו. הניסיון שלי מתמצא בטלויזיה אחת שהצלחתי לתקן, ושתיים שלא.

לדעתי הוא סתם מחרטט אותך והכרטיס מתאים ואיננו תקין אואיננו מקור התקלה.
הלדים ב BACKLIGHT מסודרים בשרשרת ארוכה בחיבור טורי (לפעמים שתי שרשראות, כל אחת בטור). הספק שמספק ללדים הוא ספק *זרם* בהתאם לזרם הרצוי.
החסרון בשיטה הזו היא שמספיק שלד אחד יישרף (נתק) שכל התאורה תכבה.
לטלויזיות שונות יש סוגים שונים של לדים. יש לדים שמתח הפעולה שלהם הם 3V וכאלו שמתח הפעולה שלהם הוא 6V (כן, הלדים מוגדרים לפי המתח לא הזרם).

אם אתה רוצה יש לי טסטר ייעודי ל BACKLIGHT שאני יכול להשאיל.

• אהבתי 1
:turn-l:
פורסם
לפני 47 דקות, yuvk כתב:

לדעתי הוא סתם מחרטט אותך והכרטיס מתאים ואיננו תקין או איננו מקור התקלה.

זו אכן היתה ההערכה הראשונית שלי... בגלל זה גם פתחתי לו דיספיוט.

אבל ההסברים המלומדים שלו כתגובה לדיספחוט הורידו לי את הביטחון שאכן כך. בגלל זה פניתי לחברים כאן לחו"ד שניה.

ככל שזה עניין מסובך או שמצריך השקעה כספית נוספת - אוותר על ההשמשה ועל האגו ואעביר את הגוויה לערימת הגזם ביום הפינוי הקרוב.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

• תוכן חדש...