Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים

יש לי תקלה שאף אחד לא יודע לפתור לי, הייתי בכמה מוסכים מורשים ולאף אחד אין כיוון אפילו.

קניתי את הרכב לפני חודשיים בערך. כשאני בא להעביר הילוך מ 4 ל 5 ו/או מ 5 ל 6 כשאני לוחץ על הקלאצ' הרכב בולם לי ממש חזק. זה קורה פעם בחודש בערך ( קרה לי פעמיים כבר). בבדיקה במוסך ראו שהצלחת השמאלית בלבד קיבלה גוון סגול כלומר כנראה שרק הברקס השמאלי ננעל כשאני לוחץ על הקלאצ'. יש לציין שלא מופיעה שום תקלה במחשב רכב ולא נדלקה לי שום נורה.  אשמח לכיוון ממישהו ששמע או חושב שהוא מבין מה התקלה. סקודה ייטי ידנית 2013 מנוע 1.2 טורבו 

פורסם (נערך)

כמה מוסכים מורשים לא הצליחו ואתה רוצה שנצליח דרך הקלדת?

לזרוק ניחושים לא בעיה עבורי.

הנה אחד:

פעם בכמה מאות לחיצות על הקלאצ' , מתחלקת לך כף הרגל ומפעילה לך בטעות גם את דוושת הברקס (בקטנה).

בבקשה לא להעלב מהניחוש שלי, שמטיל בך ספק. (זה גם תלוי במידה וסוג הנעל).

גם שטיחון שזז ממקומו יכול לגרום לתופעה כזאת. (בשילוב עם החלקות כף הרגל).

תתחדש, סקודה יטי אחלה אוטו, במיוחד בידני.

עריכה אחרונה על ידי IsraCar
פורסם
לפני 7 שעות, IsraCar כתב:

כמה מוסכים מורשים לא הצליחו ואתה רוצה שנצליח דרך הקלדת?

לזרוק ניחושים לא בעיה עבורי.

הנה אחד:

פעם בכמה מאות לחיצות על הקלאצ' , מתחלקת לך כף הרגל ומפעילה לך בטעות גם את דוושת הברקס (בקטנה).

בבקשה לא להעלב מהניחוש שלי, שמטיל בך ספק. (זה גם תלוי במידה וסוג הנעל).

גם שטיחון שזז ממקומו יכול לגרום לתופעה כזאת. (בשילוב עם החלקות כף הרגל).

תתחדש, סקודה יטי אחלה אוטו, במיוחד בידני.

תודה על הניחוש

הכיוון שלי זה למצוא מישהו שהייתה לו את התקלה הזאת. במוסך מורשה הופיע שהמוכר שלי הגיע והתלונן שהברקס נתפס לו והחליפו לו משאבת בלם מקורית, כנראה שזה לא פתר את הבעיה

• מעניין 1
פורסם

אולי אחת ממערכות הבטיחות "התחרפנה" , ABS , בקרת יציבות, חלוקת כוח בלימה EBD .

זה מסתדר לי עם הסיפור שלך שסימני הנשיכה היו בדיסק אחד בלבד, מכל ה 4 שיש באוטו.

זה מה שהמערכות האלה עושות, באמצעות האלקטרוניקה הן שלוחות הוראה לתת בלימה לגלגל מסויים לפי תנאי הדרך והצורך המיידי. 

לא פשוט לאבחן תקלה כזאת שמתרחשת פעם בחודש ולא משאירה תיעוד במחשב.

מצד שני, זה יוצר מבחינתך "משבר אמון" ברכב שהוא חדש עבורך. מקווה בשבילך שזה יפתר.

נשמח להתעדכן (כאן בשירשור הזה) ,אם מצאו את פיתרון החידה.

זה מעניין.

• תוכן חדש...