Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום, 

אני מתכנן לקנות רכב יד שניה מאביס. 

הרכב הוא יונדאי אקסנט 2020 בנפח 1.6 עם 110,500 ק"מ.

אני מצרף פה את הבדיקה. באביס יתקנו את הריג'קטים. 

מה שעדיין מדאיג אותי זה:

1. דליפות לחץ בינוניות בצילנדרים - אם אני קורא נכון את הדוח אז נפילת הלחץ היא 2% (לפי מה שרשום למעלה בצד שמאל). האם אני קורא נכון את הדו"ח? והאם זה משהו משמעותי?

2. שאיבות שמן לחלל השריפה - האם זה משהו שצריך לדאוג לגביו? איך יודעים אם זה משמעותי או לא?

Presentation1.thumb.jpg.34dcabf2e46ab4f1a399b65e1cda7c04.jpg

האם לדעתכם כדאי לי להתקדם עם הרכב? אני בעיקר מחפש רכב פשוט ואמין שיתן לי שקטן ללפחות חמש שנים. 

המון תודה, 

תומר 

עריכה אחרונה על ידי Tomer244
פורסם

אין לי הערכה עבור הדברים שרשמת אבל כשאני חיפשתי רכב יונדאי אקסנט לא נכנסה אלי לרשימה. זה רכב של ציי רכב ללא מערכות בטיחות אקטיביות בכלל פרט למובייל-אי וללא ציון של מבחני ריסוק. שזה היה מבחינתי דילברייקר, מה הטעם לקנות רכב של שנת 2020 בלי מערכות כאלה?  החל משנת 2019 זה נהיה מאוד נפוץ וקיים כמעט בכל הרכבים ואני לא הייתי מוותר על זה

מבחינתי הטופ 3 של רכב משפחתי היו טויוטה קורולה, יונדאי אלנטרה ומאזדה 3.

מעבר לזה כשקונים רכב מחברת ליסינג/השכרה תהיה בטוח שהם קודם כל ינסו למכור לך רכב גרוע, 110 קמ ב3 שנים זה המון ורק על זה הייתי פוסל

פורסם

הבדיקה לא ממש טובה וההערות על המנוע מעידות שהוא לא טופל כמו שצריך ובזמן - עודף שמן , בוצה בגל הארכובה וחדירת שמן דרך הרינגים מעידות על הזנחה פושעת/נסיעה בתנאים קשים בלי טיפול מתאים ולכן הייתי מוותר על התענוג ומחפש רכב עם קמ נמוך יותר או עם בדיקה נקייה יותר. 

נוסף על מה שיש במנוע הרכב גם עבר תאונה והחליפו לו דלת שמאל אחורה שלרוב אין ירידת ערך משמעותית אבל זה עוד תיקון שאולי לא עשו במקצועיות  

פורסם

תודה רבה!

איזה רכב אז הייתם ממליצים לי לקנות?

אני מחפש רכב יחסית פשוט שלא יהיה קטן מידי ושיתן לי שקט. 

אני גר בבאר שבע ככה שטיוטה זה לא ממש אופציה הן נגנבות פה על ימין ועל שמאל. 

אני לא עושה הרבה נסיעות בין עירוניות. פעם בחודש אבל אני עושה באר שבע - נהריה. 

פורסם (נערך)
לפני 49 דקות, Tomer244 כתב:

תודה רבה!

איזה רכב אז הייתם ממליצים לי לקנות?

אני מחפש רכב יחסית פשוט שלא יהיה קטן מידי ושיתן לי שקט. 

אני גר בבאר שבע ככה שטיוטה זה לא ממש אופציה הן נגנבות פה על ימין ועל שמאל. 

אני לא עושה הרבה נסיעות בין עירוניות. פעם בחודש אבל אני עושה באר שבע - נהריה. 

מה התקציב ? 

בעיקרון יש המון אפשרויות טובות שיענו על הצרכים שלך בשנתון גבוה :

בקטגוריית סופר מיני וגיפונים -  (גדול מהקטנות ומעט קטן ממשפחתיות) מאזדה 2 / 2 סדאן/ יונדאי וניו , ,קיה סטוניק , סוזוקי סוויפט , קליאו 1.3 ידנית , איביזה/פולו/פאביה ידניות 1.4 אטמוספרי, קיה ריו וi20 עם מנוע אטמוספרי 

בקטגוריית משפחתיות/מנהלים -אקסנט אחרת באותן שנים, מאזדה 3 , מאזדה 6 , יונדאי אלנטרה, סיוויק 1.6 ו1.8 אטמוספריות או 1.5 טורבו , מיצובישי לנסר 1.8 (עד 2017)  

, סובארו אימפרזה החדשה 

בקטגוריית מיני - יש לך i10 מנוע 1.25 עד 2019  וספארק 1.4 ששתיהן זריזות 

זה רק מה שעולה לי לראש, אם תמצא משהו אחר שנראה לך טוב אתה מוזמן לשאול ונראה אם יש בו בעיה מסוימת 

עריכה אחרונה על ידי nissan1211
  • תוכן חדש...