Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם, 

זו כבר הפעם השלישית שאני ממלא זג למזגן ברכב בשנתיים האחרונות. בפעם הראשונה מילאתי גז וזהו. בפעם השנייה שמו לי גם זרחן אבל לאחר כמה חודשים (כשכבר ברח הגז) לא יכלו לאתר את מקור הדליפה. בפעם האחרונה בבדיקת חיישן (גלאי גז/נפח או משהו כזה) לא מצאו את מקור הדליפה אבל המוסכניק טען כי רוב הסיכויים שזה מדחס. בקטלוג החלקים של הונדה דגם המדחס (38810-RNA-024) של ההונדה FRV זהה לזה של CIVIC מאותם שנתונים (2008) וכנראה לדגמים אחרים. מחפש המלצה למוסך שיטפל לי בבעיה (שיפוץ/חליפי וכו'), אשמח לעזרה. ממש חם בלי מזגן. תודה.

הפנייה לאתר החלקים של הונדה

עריכה אחרונה על ידי erezcohenbox
טעות כתיב בנושא
פורסם

על סמך מה הטענה שזה מדחס? אם לא מצאו את הדליפה להחליף את החלק הכי יקר במערכת זה לא הפתרון.

זה יכול להיות מאחד האטמים בצינורות, אחד הצינורות עצמו, הבית של הפילטר או המקום שיושב בו החיישן לחץ. בקיצור, צריך למצוא ולא להספיד סתם.

פורסם
לפני 12 דקות, Shab00 כתב:

על סמך מה הטענה שזה מדחס? אם לא מצאו את הדליפה להחליף את החלק הכי יקר במערכת זה לא הפתרון.

זה יכול להיות מאחד האטמים בצינורות, אחד הצינורות עצמו, הבית של הפילטר או המקום שיושב בו החיישן לחץ. בקיצור, צריך למצוא ולא להספיד סתם.

תודה על המענה, אני רק מניח פה את הדברים כפי ששתי בדיקות הראו. אחת עם זרחן והשנייה עם גלאי דליפה. בשני הבדיקות לא מצאו. ובכל אופן האם יש המלצה באזור המרכז למוסך שיכול לפתור לי את הבעיה הזו? תודה מראש.

פורסם
לפני 20 דקות, TZR84 כתב:

תיגש לאשר מיזוג אוויר לרכב בפתח תקווה אני מאמין שהוא ימצא את הנזילה. 

תודה רבה על ההמלצה, ממש לידי..

• תוכן חדש...