Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים . המערכת שלי בנוייה מסט רמקולים 3way . מיד מוראל cdm88 + טוויטר mt22 . אחד הטוויטרים של מורל התקלקל . כניראה הסליל . ולקבל מהם שירות פשוט זוועה. סה''כ לקבל הצעת מחיר להחלפת סליל לטוויטר הפנו אותי מאחד לשני  . בכל אופן מחפש המלצה לטווטר שיהיה באותם מידות כמו של ה mt22 שיכנס לבניה שלי . בזמנו היה לי mt23 שהיה מצויין . חשוב סאונד מעודן  . תודה 

פורסם

הטווטר הכי איכותי שנכנס במידות האלו הוא ה-MT350 

הוא בעל קוטר של 43 ממ מול 45 ממ של ה MT22 

ובעל עומק התקנה קטן יותר של 13 ממ מול 20 ממ של ה MT22.

שם לב שמדובר בשני אלמנטים בעלי עכבה שונה 

כך שאם אתה עובד פסיבי זה לא יתאים.

בעבודה אקטיבית אין בעיה.

אגב איזה וופר שידכת להם.?

פורסם (נערך)

קרוס פסיבי 33.3 שייך למורל אילייט

ולכן במקור הוא מתוכנן לטוויטר 6 אום.

למידריינג 4 אום 

ולוופר 4 אום.

עריכה אחרונה על ידי AUDIO KING
פורסם

יש קבוצה בטלגרם שנקראת ציוד אודיו SQ.

hu- pioneer shp evo62 dab tweeter-ml280.3 midbass-ml165.3 amp-alpine hda 60f 

sub-gladen zero 10 pro(sealed box) sub amp-mosconi gladen pro 1/10 

פורסם

יש את mt450 החדשים גם 6אום. אבל טויטר כזה עדיף לעבוד אקטיבי כי טויטר כזה מאפשר להוריד נקודות חיתוך ולהקל על סידאם88 בגבוהות. בנוסף אם אתה עובד אקטיבי אז אין משמעות לעכבה כי סהכ זה משנה את נקודות חיתוך ואתה יכול לכוון את זה ידנית .

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

• תוכן חדש...