Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה- כשקניתי את האוטו הוא עשה בעיות בהתנעה- אמרו לי שהאימבוליזר מת וכשאנתק אותו הבעיה תסתדר- בקיצור- נתקתי את האימבוליזר- מאז האזעקה לא עובדת והחלונות חשמל שנסגרו אוטמטית בנעילת האוטו כבר לא נסגרים אוטמטית (רגיל הם עובדים ומצאתי חוט שכשנוגעים בו הם נסגרים אוטמטית)

(בקשר לאזעקה- הנעילה מרכזית עובדת והצליל של הסגירה ופתיחה עובד- אבל היא כבר לא מזהה שהדלת פתוחה או שמישהו באוטו ולא מזעיקה ולא מדליקה אורות (לפני כן היא עבדה))

הבעיה, אגב, הייתה בנזילת שמן על חיישן- ולא הייתה קשורה בכלל לאימבוליזר. (יצא שסתם שילמתי כסף לחשמלאי שפרק את האימבלוזיר וגרמתי לי בעיות מיותרות)

בעיה נוסופת (כאן אני כבר לא בטוח שיש קשר לאימבוליזר, אבל אולי זה קרה בגלל ששטפתי את האוטו מתחת למכסה מנוע) - המזגן עובד מצוין- הבעיה שהוא עובד רק במהירות הכי גבוהה שיש ולא עובד בכלל במהירויות שמתחת- מה הבעיה? איך אפשר לתקן?

בתודה מראש...

פורסם
אז ככה- כשקניתי את האוטו הוא עשה בעיות בהתנעה- אמרו לי שהאימבוליזר מת וכשאנתק אותו הבעיה תסתדר- בקיצור- נתקתי את האימבוליזר- מאז האזעקה לא עובדת והחלונות חשמל שנסגרו אוטמטית בנעילת האוטו כבר לא נסגרים אוטמטית (רגיל הם עובדים ומצאתי חוט שכשנוגעים בו הם נסגרים אוטמטית)

(בקשר לאזעקה- הנעילה מרכזית עובדת והצליל של הסגירה ופתיחה עובד- אבל היא כבר לא מזהה שהדלת פתוחה או שמישהו באוטו ולא מזעיקה ולא מדליקה אורות (לפני כן היא עבדה))

אין הרבה מה לייעץ בנושא זה, חזור לחשמלאי ונסה לסדר את זה (לחבר את הכל חזרה).

הבעיה, אגב, הייתה בנזילת שמן על חיישן- ולא הייתה קשורה בכלל לאימבוליזר. (יצא שסתם שילמתי כסף לחשמלאי שפרק את האימבלוזיר וגרמתי לי בעיות מיותרות)

מטעויות לומדים.

בעיה נוסופת (כאן אני כבר לא בטוח שיש קשר לאימבוליזר, אבל אולי זה קרה בגלל ששטפתי את האוטו מתחת למכסה מנוע) - המזגן עובד מצוין- הבעיה שהוא עובד רק במהירות הכי גבוהה שיש ולא עובד בכלל במהירויות שמתחת- מה הבעיה? איך אפשר לתקן?

ככל הנראה נגד המהירויות של המפוח הפנימי שלך התקלקל - יש צורך בהחלפתו באחד חדש. אפשרות נדירה יותר היא תקלה בבורר המהירויות עצמו (הכפתור עצמו) - גם כאן צריך להחליף בחלק חדש.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

ככל הנראה נגד המהירויות של המפוח הפנימי שלך התקלקל - יש צורך בהחלפתו באחד חדש. אפשרות נדירה יותר היא תקלה בבורר המהירויות עצמו (הכפתור עצמו) - גם כאן צריך להחליף בחלק חדש.

איציק

תודה רבה- כמה אמור לעלות חלק כזה?

פורסם

איציק

תודה רבה- כמה אמור לעלות חלק כזה?

החל מכמה עשרות שקלים לנגד אוניברסלי וכלה במאות שקלים עבור נגד מקורי/תחליפי לרכב המדובר.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...