Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה למצבר WALTER

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע זמן להחליף מצבר, 60-63AH די סטנדרטי.

ראיתי בהום סנטר את הצברים של WALTER. מחיר טוב מאוד.

לפי הבנתי מיוצר בסין, "חברת בת של שנפ".
אחריות 12 חודשים בנקודות שירות של שנפ. 

אפשרות נוספת, יקרה בכ 25% היא מצבר ארופאי של STARTUP,
 גם הוא עם 12 חודשי אחריות.

אשמח לשמוע המלצות, בעיקר לגבי הראשון.
ומקומות רכישה על קוו חיפה-נהריה.

פורסם

אין לי נסיון עם המצבר הזה. אני החלטתי לנטוש את הפשוטים כדוגמת אלו שהבאת לצורך ניסיון הארכת פרק הזמן למצבר, ולעבור לטובים יותר (בוש). מתכנן להגיע ל"אחראי" באיזור צומת קריית אתא (שדרות ההסתדרות 279). 60AH "פשוט" - 520 ש"ח, אחריות שנתיים. אין לי ניסיון עם המקום. הנושא נראה יותר כמו נושא של עלות/תועלת, איזו "סחורה" אתה רוצה/מוכן להתקין ברכב, וכל אחד עם השיקולים שלו. לדעתי, כל השיקולים נכונים, וכל אחד והכיס שלו.

פורסם (נערך)

שנפ הוא יצרן מקומי ! אין לו חברות בנות בסין. אולי הכוונה היא שהוא מייבא מסין.

אישית מעדיף מצברים עם אחריות לשנתיים ולא רק שנה.

בוש בסיסי (לא AGM ולא מיועד ל start/stop) נמכר ב 520 שקל בכל המקומות שבדקתי. שנתיים אחריות.

עריכה אחרונה על ידי zaf

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

מנטליות ישראלית של חסכון. טיפ שלי: אם זה מצריך ממך לפתוח נושא בקארספורום, זה כנראה זבל.

תוסיף 100 שקל ותקנה name brand ותהיה בראש שקט.

2016 BMW M235i.

פורסם

לא מכיר אותו אישי.

אבל מהנסיון שלי עם סוללות סיניות.

בדרך כלל הן באיכות פחות טובה.

דרך אגב. שנפ כבר לא מייצר הכל בארץ.

חלק מיובא.

.

פורסם
לפני 16 שעות, Fraysa כתב:

... זה כנראה זבל. תוסיף 100 שקל ותקנה name brand ותהיה בראש שקט.

מצבר שמחזיק כ-3 שנים הוא לא זבל. הוא פשוט מחזיק 3 שנים, והמחיר בהתאם. תמיד הייתי בראש שקט עם מצברים פשוטים. שנפ מיוצרים ע"י YUASA תורכיה. אז אי אפשר להיות בראש שקט איתם? לדעתי, עם כל מצבר עם מוניטין סביר שמתאים לרכב אפשר להיות בראש שקט עד שהוא מסיים את חייו.

פורסם

למצברי מדבקה יש יותר ממרור אחד. במידה ומצבר מיוצר על ידי yuasa ןלא נמכר תחת שמם, יהיה רשום ארץ יצור. 

אני לא בטוח שהמותג שנמכר באוטודיפו הוא הטורקי.

נקודה נספת, שנפ מספקים גם מצברים למערכות אל-פסק, אלא המצברים ש yuasa מתמחים בהם. אני בספק שאלו גם המצברים לרכב.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

Walter…

Volta…

אפשר להבין מאיפה ההשראה לשם 

בתאריך 24.12.2022 בשעה 09:25, vadim6385 כתב:

...

אני כבר רואה איך מתחילים למכור פה קרוסאובר משפחתי בשם שווארמה.

פורסם
לפני 19 שעות, zaf כתב:

למצברי מדבקה יש יותר ממרור אחד. במידה ומצבר מיוצר על ידי yuasa ןלא נמכר תחת שמם, יהיה רשום ארץ יצור. 

אני לא בטוח שהמותג שנמכר באוטודיפו הוא הטורקי.

זה מה שרשום.

פורסם (נערך)

התגובה שלי עלולה להתפרש כהזוייה אבל אין חכם כבעל ניסיון. נתון חשוב לא פחות משם המצבר שרוצים לקנות הוא מהוא אופי השימוש ברכב? אחותי בזמנו קנתה מצבר עלום שם מאחת מחנויות עשה זאת בעצמך והמצבר החזיק שנים. מעל 4 שנים. הסיבה, היא נוסעת ברכב כל יום קרוב ל 100 ק"מ. אז נוצר מצב שהמצבר נמצא במצב של טעינה תמידית. לכן הוא החזיק המון שנים. ככה כל מצבר שהיא קנתה מאז. כולם החזיקו מעל 4 שנים. אז אם נוסעים בעיר נסיעות קצרות בסל"ד נמוך לא להתפלא שהמצבר לא מחזיק הרבה שנים.

עריכה אחרונה על ידי Cerebral Cortex

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אני נגד זבל במקומות בהם הביצועים קריטיים.
קנה סטארטאפ מבית VARTA (זה פשוט מותג מוזל של יצרן מוביל).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני בספק ששנפ שמיוצר ע"י יאוסה וגם אם כן כנראה מיוצר בסטנדרטים נמוכים בהרבה ממצברים של יאוסה שהם טובים.
שום שנפ שהיה לי ברכבים קודמים לא החזיק יותר משנתיים בשום רכב,וורטה שעכשיו יש לי בכל הרכבים,4+ שנים.
המצבר וורטה המקורי שהגיע עם הפיאסטה שהייתה לי,החזיק 7 שנים והיה מחובר למערכת סטריאו שטחנה אותו ימים כלילות.
המצבר המקורי בפוקוס הנוכחית שלי החזיק 5 שנים טרם מסר את נשמתו לבורא והיה מצבר סטארט סטופ.
אין לי מספיק כסף בכדי לקנות זבל.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם (נערך)

יש לי וולטה, ישראלי. דואג להטעין אותו. מים הזנחתי למרות שיש לו פקקים. עם כל זה, מחזיק כבר 5 שנים.

לפני כן היו לי כמה של סטרטאפ. אחרי 3 שנים התייבשו לגמרי. הלכתי וקניתי במיוחד ווולטה כי הם היחידים שהיו עם פקקים.

עריכה אחרונה על ידי Coro

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

• תוכן חדש...