Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה למצבר WALTER

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק בישראל יכול להתפתח דיון בפורום באורך 2 עמודים על מצבר עלום שם.

פות"ש, אני מוכן לתת לך את ההפרש בין המצבר שאתה שוקל ל-VARTA. בחייאת, קנה VARTA ושחרר אותנו.

2016 BMW M235i.

פורסם
לפני 47 דקות, Fraysa כתב:

פות"ש, אני מוכן לתת לך את ההפרש בין המצבר שאתה שוקל ל-VARTA. בחייאת, קנה VARTA ושחרר אותנו.

אבקש לקבל את תנאי המבצע ועד מתי הוא בתוקף, למקרה שאצטרך להחליף את שתי האופטימה 75AH ששמתי בלנדקרוזר....😉

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)
לפני 14 שעות, ArikC כתב:

אני בספק ששנפ שמיוצר ע"י יאוסה וגם אם כן כנראה מיוצר בסטנדרטים נמוכים בהרבה ממצברים של יאוסה שהם טובים.

למה בספק? חיפשו מפעל מצברים בחו"ל עם ההחלטה על מעבר לייצור שם, ומצאו אותו בטורקיה. זאת העובדה לפחות עם המצבר הזול יותר שלהם שבדקתי (SUPER STRONG). לא בדקתי היכן מיוצרים מצברים אחרים שלהם, אבל כנראה שזה אותו המפעל. אני מסכים איתך שהזול לא ברמה של המקורי, ולכן המחיר בהתאם. לדעתי, אותו הסיפור קורה עם הסטרט-אפ (תחרות עושים בננה מול בננה ולא מול תפוז).

עריכה אחרונה על ידי mcaspi
פורסם
בתאריך 2.6.2023 בשעה 19:17, Fraysa כתב:

רק בישראל יכול להתפתח דיון בפורום באורך 2 עמודים על מצבר עלום שם.

לא רק בישראל, ומבחינתי אתה משוחרר גם אם לא תעמוד בהתחייבותך.

אולי רק בישראל אנשים מסמנים "Follow" על שרשור שאין להם ידע ועניין.

יש לא מעט מוצרי מדבקה באיכות טובה, סטרט-אפ לדוגמה, ובעלי ניסיון יכולים לחלוק בידע זה.
ברכב נוסף יש לי מצבר של "יצרן ישראלי" אחד, המיוצר במפעלים באירופה ונמכר כאן תחת שמו המקורי בכ- 50% יותר.

שאלה כאן הייתה לגבי WALTER, מוצר מדבקה של הום סנטר,
שכנראה יש לו קשר כזה או אחר ליבואן של שנפ.

אם יהיה לי יותר מידע, אעדכן

• תוכן חדש...