Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא חובב גדול של דוד עלי , למרות שראיתי כמה התקנות יפות ופשוטות. המחירים באזור 150 לזוג כולל משלוח. זמן אספקה חודש + אצל מרבית המוכרים.

הבעיה אין להם יותר מידי מוניטין, חלק מכרו בודדים, אחד מכר 50 אחר 80. לא ממש בוטח בדיווחים האלה.

נאמר לי שיש מתקין בארץ שמחזיק במלאי במחיר 200 בערך . לא מצליח למצוא היכן. הרכב  לאון 5F/2017.

תודה לעוזרים.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם (נערך)

לא הייתי קונה מעלי,

אלא רק מתוצרת ידועה (לא מחזיק מעלי בתחום חלקים לרכב. גם לא בפשוטים מהם - מנסיוני האישי לפחות).

עדיף לרכוש כאמור, מתוצרת מוכרת וידועה (מגנטי מרלי למשל).

פרמטרים לרכישה - אורך במצב סגור ובמצב פתוח, "כח" של הבוכנה.

אם אינך מעוניין להתקין לבד, ברר למשל במוסך רון מהן העלויות (אני מניח שנתח העלות העיקרי יהייה עבור החלקים ולא על ההתקנה).

עריכה אחרונה על ידי חולגי
  • רעיון טוב! 1

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...