Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,הייתי מעוניין לקבל חוות דעת לגבי כמה רכבים אם תקציב של 70 אלף גג.

מאזדה 3/2 - האם זה נכון שהם נוטות לפתח חלודה? שמתי עין על מאזדה 3 האצבק - אמרו לי ש 2.0 הכי טוב ועדיף על 1.5

בכללי לא יודע הרבה על מאזדה 2 - אשמח לדעת מה ההבדל בינה לבין 3 -

האם זה נכון שכול מאזדות נוטות לפתח חלודה?

מה מבחינת אמינות,התנהגות בכביש וצריכת דלק? אמרו לי 1:12 בבין עירוני

ובכללי מה אתם ממליצים אם תקציב של 70 אלף שקל,מה כדאי לחפש זאת השאלה השנייה שלי!

רכב אמור לשמש אותי ל 5 שנים מינימום. אמינות צריכה להיות טובה.

רכב שישמש לרוב לנסיעות בין עירוניות- נסועה של 10-12 אלף קילומטר בשנה. 

לרוב יסעו בו 2,רכב לזוג צעיר.

חשובה לי צריכת דלק,אמינות. אני יודע שמאזדות לא מצטיינות בצריכת דלק נמוכה,אבל עדיין מוכן להתפשר,האצבק  2.0 נראה חלומי 🤩

פורסם (נערך)

לשני נוסעים מאזדה 2 מספיקה בהחלט.

זה רכב אמין מאוד,  מנוע 1.5 זריז. רמת אבזור מומלצת דינמיק או Pure White.

מאזדה 3 רכב יותר מרווח, יותר יקר . מהנה לנהיגה, מנוע 2.0 מעולה. הדגם הזה מבוקש ונסחר בפועל מעל המחירון ,  הביטוח לא זול ( כי הרכב מבוקש גם אצל הגנבים ).

לגבי החלודה - כמו כל רכב אחר. צבעים מטליים עלולים עם השנים להתקלף.

 

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

טויוטה יאריס, הונדה ג'אז, סוזוקי סוויפט.

כל הרכבים האלה פחות זריזים מאשר מאזדה 2 ( במיוחד הונדה ג'אז ), אבל אמינים למדי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לעניין חלודה - אני לא נתקלתי במזדה כלל לפחות ממודל 2004 ואילך, והיו לי הרבה רכבים שלהם כבר די הרבה שנים.
בתקציב שהגדרת תיכנס מזדה 2 דור שני מודל 2016-2017. הן מאוד מבוקשות ונמכרות בד"כ מעל המחירון. גרסה מינימלית לרכישה - דיינמיק - עם ה 6 כריות אויר. גרסה מענינת מאוד - ספורט - מגיעה עם מערכות בטיחות נוספות/תצוגה עילית/משוטים להעברת הילוכים/צמיגים בחתך נמוך יותר, ומשום מה המחירון שלה נמוך יותר - ללא הצדקה. לדעתי היא חבילה מאוד אטרקטיבית. גרסת ה pure white יותר יקרה ומגיעה עם מושבי עור - שלטעמי האישי בקיץ הישראלי פחות מומלץ.
נסה למצוא אקזמפלר שמור שטופל ברשת היבואן (כך אני חושב לפחות).

פורסם

גאז אופציה טובה וחסכונית מאוד, גם משמעותית מרווחת מאחור אם כי לכם זה לא משנה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

×
×
  • תוכן חדש...