Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טסות ליונדאי של אאודי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע מה הקטע של יונדאי לשים טסות של אאודי ואז לכסות את הסמל בטסה במדבקה לבנה? ראיתי כאלה כבר כמה רכבי יונדאי.

פורסם
לפני 3 שעות, דביר10 כתב:

מישהו יודע מה הקטע של יונדאי לשים טסות של אאודי ואז לכסות את הסמל בטסה במדבקה לבנה? ראיתי כאלה כבר כמה רכבי יונדאי.

לא יצא לי לראות, אני אשמח לתמונה.

• אהבתי 1
פורסם

יודע על מה אתה מדבר וזו הטסה המקורית של יונדאי - הסמל מגיע מכוסה במדבקה לבנה/כחולה מהמפעל.

ההנחה שלי היא שבגלל שרובן מגיעות מליסינג העובדים פשוט מחפפים ולא מורידים את מדבקת ההגנה שמכסה את הסמל על הטסה

'06 Daihatsu Sirion > '72 1302 VW Beetle > '94 Renault Twingo > '02 Fiat Punto HGT > '14 Suzuki Alto > '15 Citroen C4 Cactus > '20 Hyundai i20 > '23 Mazda 2 > '74 1300 VW Beetle + '16 Volvo V40

פורסם

זה מדבקות הגנה

ניתן להתייעץ בכל הנוגע למערכות גפ''מ והסבה - ללא תשלום

בעבר: מיצובישי אטארז' 2015-טויוטה קורולה 2009 GLI מוסבת לגפ''מ

בהווה: סובארו B4 2015 מוסבת לגפ''מ

פורסם (נערך)

יכול להיות שטעיתי אבל אני זוכר בבירור סמל אאודי, אולי חצי מדבקה התקלפה וזה היה נראה לי כמו אחת הטבעות של אאודי. אם באאודי אין טסות אז טעיתי. חשבתי שהמדבקה נועדה להסתיר סמל לא נכון שיוצר/הוטבע בטעות, או שהיה מחסור ורכשו עודפים של חב' אחרת...

עריכה אחרונה על ידי דביר10
פורסם
לפני 7 שעות, דביר10 כתב:

יכול להיות שטעיתי אבל אני זוכר בבירור סמל אאודי, אולי חצי מדבקה התקלפה וזה היה נראה לי כמו אחת הטבעות של אאודי. אם באאודי אין טסות אז טעיתי. חשבתי שהמדבקה נועדה להסתיר סמל לא נכון שיוצר/הוטבע בטעות, או שהיה מחסור ורכשו עודפים של חב' אחרת...

נראה לי שזו סבירות חלשה להסתיר סמל טעות או שהיה מחסור ורכשו, אתה יודע זה רכבים זה לא קופסאות שימורים.

אבל אני רואה שיש שהסכימו איתך אז מעניין לראות את זה.

*(למרות שגם רכבים עשויים מפח)

פורסם (נערך)

מה קשור אאודי? יש מדבקה לבנה על הסמל בגאנט להגנה משריטות, מסתבר שיש לקוחות שלא טורחים להוריד את כל המדבקות מהגלגלים, כמוני למשל.

20221208_220956.jpg

עריכה אחרונה על ידי daniel204

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

בדיוק נסעתי היום לטייל עם חבר שיש לו יונדאי מליסינג ושמתי לב שעל הגלגלים הקדמיים יש מדבקות לבנות על הסמל. אז חשפנו אותו ולא היו הפתעות...

20230526_123004.jpg

20230526_122933.jpg

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

טוב, כנראה שאתם צודקים. מה שאני חושב שקרה הוא שהמדבקה היתה על אמצע האליפסה שמקיפה את האות וראו רק את השוליים של הטבעת של יונדאי, לכן זה נראה לי כמו חלקים מהטבעת הימנית והשמאלית של אאודי. ויתרתי על לצלם את זה.   הרכבים לא שלי ולא רציתי לקלף להם את המדבקה.  דרך אגב, עד היום, שנים חשבתי שהאות בסמל יונדאי היא האות N עד שקראתי היום שהיא בכלל האות H ועשו לה עיצוב גרפי מיוחד כנראה להיבדל מהונדה. תודה לכל המגיבים.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...