Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ בקניית רכב עד 50K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מחפש רכב משפחתי קטן בתקציב של עד 50k. עדיפות לשנתונים 2018-2020 עם קילןמטראז נמוך מ100,000.

כרגע נראה שסוזוקי בלנו היא אופציה טובה

אשמח לעזרה בשערוך מחיר בלנו שנתון 2019

יד שניה (ראשונה הייתה השכרה ארוכת טווח)

יש לה מכה מאחורה שדורשת החלפה וצבע

קילומטראז גבוה מהממוצע - בערך 95,000

אין לי היסטוריית טיפולים או תאונות מלאה 

פורסם

מה אתם מחפשים ברכב? זריזות? צריכת דלק? יש צורך בתא מטען גדול?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הייתי מחפש בלנו לא יוצאת השכרה ועם ק"מ נמוך יותר.

עוד אופציה חסכונית היא הונדה גאז, מאוד מרווחת מאחור אמינה אך לא זריזה כמו הבלנו.

הייתי מוסיף גם סוזוקי איגניס, המושבים לי היו נוחים יותר, מנוע גיר דומים אך תא מטען קטן משל הבלנו.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בנסועה שלך צריכת דלק לא הכי חשובה.

הייתי מחפש רכב עם נתונים טובים יותר ועדיף בטיחותי יותר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

זה הרכב הראשון שאני קונה כך שאני לא מכיר את המגוון, החסרונות והיתרונות של כל דגם.

מצאתי סוזוקי בלנו בתקציב שהגדרתי 

השאלה האם זו עסקה טובה, ממה כדאי להיזהר

לפי לוי יצחק שבדקתי המחיר קצת פחות מהמחירון 

פורסם

קצת פחות מהמחירון הרגיל או קצת פחות מהמחירון המשוקלל?

בגדול מה הדרישות שלך? כמה אנשים יסעו ברכב רוב הזמן? האם חשוב לך תא מטען גדול?

האם תיסע בעיקר בעיר או מחוץ לעיר? האם יש אבזור מסוים שחשוב לך או תכונה מסוימת שיש לרכב?

ביצועים חשובים לך?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
בתאריך 24.4.2023 בשעה 20:54, dorsht כתב:

קצת פחות מהמחירון הרגיל או קצת פחות מהמחירון המשוקלל? מהמחירון המשוקלל בגדול מה הדרישות שלך? בעיקר נסיעה מהבית לעבודה מרחק של 8 קמ לכל כיוון בנסיעה בין עירונית  כמה אנשים יסעו ברכב רוב הזמן? בעיקר אני לבד, מדי פעם עם נוסע נוסף האם חשוב לך תא מטען גדול? לא  

האם תיסע בעיקר בעיר או מחוץ לעיר? גר במושב, כך שרוב הנסיעה היא בדרך בינעירונית. האם יש אבזור מסוים שחשוב לך או תכונה מסוימת שיש לרכב? עדיפות לשנתון 2019 ואילך, שהאבזור בטיחות יהיה מתקדם (למשל מובילאיי)

ביצועים חשובים לך? לא קריטי. שלא יהיה גרוטאה

פורסם

מובילאיי זה לא אבזור בטיחות מתקדם, זה משהו שאתה יכול להתקין גם ברכב משנת 1970.

אתה דורש שנתון גבוה יחסית לתקציב שלך, הייתי מנסה לחפש שברולט ספארק אוטומטית בתקציב שלך.

בדור האחרון יש לה אבזור לא רע בכלל (בעיקר ברמת הגימור הגבוהה) ומבחינת מפרט הבטיחות יש לה 10 כריות אוויר, התרעה על סטיה מנתיב (מקורית) ובלימה אוטונומית עד 80 קמ"ש.

פורסם

לשני נוסעים אני הייתי קונה מאזדה 2 במצב הכי שמור שנכנסת לתקציב ברמת אבזור דינמיק.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מאזדה 2 זה אידיאלי, הלוואי שהיה בתקציב שלי.

אבדוק לגבי שברולט ספארק.

אשמח לדעה לגבי הסוזוקי בלנו מודל 2019 שנמצאת על הכוונת

פורסם

אני הייתי מחפש בלנו לא יוצאת השכרה ועם ק״מ נמוך יותר.

פורסם

לגבי ספארק, זה לא היה כל כך באופציות ראיתי שיש הרבה היצע - יש סיבה שהיא כל כך סחירה?

מה המחיר הוגן לספארק שנתון 2018 / 2019

ועל אילו דברים כדאי לשים לב לפני קניה בדגם הזה?

תודה 

פורסם

הספארק נמכרה טוב, גם לליסינג.

חפש רמות אבזור ltz/lt+/פריימיר.

ב2019 הגיע מתיחת פנים, עם 10 כריות אוויר, בלימה אוטונומית ורמת אבזור בכירה פרימיר עם מושבי דמוי אם כי באיכות נמוכה.

פורסם
לפני 15 שעות, yulianx כתב:

הספארק נמכרה טוב, גם לליסינג.

חפש רמות אבזור ltz/lt+/פריימיר.

ב2019 הגיע מתיחת פנים, עם 10 כריות אוויר, בלימה אוטונומית ורמת אבזור בכירה פרימיר עם מושבי דמוי אם כי באיכות נמוכה.

תודה 

מצאתי ספארק 2018 אבזור LT

כמה משמעותי ההבדל בין שנתונים מתקדמים יותר

המחיר סביב 60K

• תוכן חדש...