Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבט בין cla לq3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, אני 4 שנים נוסע עם אאודי, שנתיים audi a3 sedan 2014 ועכשיו שנתיים audi a3 sedan 2018 מנוע 2000

רוצה להתחדש ומתלבט בין מרצדס cla 180 2021 לבין q3 Sportback 2021

מצד אחד אני רוצה לנסות מרצדס במיוחד בגלל הפנים עם הלדים והכל, ומצד שני רוצה לעלות לגובה ואוהב מאוד את הצורה החיצונית של הq3 Sportback אבל מפחד שארגיש אותו דבר איתה. מה אתם מציעים?

פורסם

אם תחליט להשאר עם אאודי, אז רק Q3 מנוע 2.0.

אחרת תתאכזב מאוד מה 1.5.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 2 דקות, vladclar כתב:

אחרת תתאכזב מאוד מה 1.5.

קצת קשה למצוא את ה2.0 וזה נכון גם מפחיד אותי למרות שהcla היא 1.3 מה לדעתך בנוגע לשאלה בכללי?

פורסם

גם כאן יש מנוע 2.0, לא רק 1.3. 

אחרי A3 עם 190 כ"ס אתה תרגיש ועוד איך מחסור בכוח בשני הרכבים שאתה שואל עליהם בגרסאות החלשות.

קשה לי להגיד לך מה עדיף - ג'יפון או קופה, רכבים שונים מאוד. עניין אישי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
בתאריך 22.4.2023 בשעה 13:37, vladclar כתב:

אחרת תתאכזב מאוד מה 1.5.

עוד חווות דעת יש חברים? לגבי מה עדיף או מה אתם הייתם בוחרים

פורסם

המלצה: נסיעת מבחן על 2 הרכבים. 

חוות דעת שלי

אני אישית מצאתי שג'יפון יותר נוח לי, מבחינת הכניסה והיציאה מהרכב, לא צריך להתכופף. 

מה עוד שהוא יותר שימושי ליום יום מאשר סדאן רגילה. 

פורסם

מרצדס מזדקנת טוב יותר מאאודי, תבדוק מחירי ביטוח - אולי זה יעזור לך לגבש החלטה. איך לא חשבת על במוו....?

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

• תוכן חדש...