Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, PinkDolphin כתב:

אז לא, בינתיים אין סימנים שיש להם מושג איך להתנהל בתחום. ניראה איך ישפיע המנכ״ל החדש.

לא הבנתי אל סמך מה באת לטעון את זה (וסליחה, אבל זה נראה לי קשקוש מוחלט מה שכתבת) 

הBZ4X מגיע עם שקעי CCS2 ומאמין שגם דגמי הלקסוס החדשים, לא בדקתי. 

הBZ3 מיועד לשיווק רק בסין אז על סמך מה אתה כותב שהוא ישווק גם בשווקים מערביים ועוד עם שקעי CHAdeMO?

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
לפני 9 שעות, eliordadon כתב:

לג'ילי יש את הגב של יוניון מוטורס (טויוטה ושות' ) 

תספר את זה לבעלים האומללים של GAC שחשבו אותו דבר ומצאו את עצמם עם דגם שאף אחד לא מכיר, נמכר בכמויות זניחות ונעלם לפתע מהשוק

עריכה אחרונה על ידי שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם
לפני 55 דקות, לב טוב כתב:

לא הבנתי אל סמך מה באת לטעון את זה (וסליחה, אבל זה נראה לי קשקוש מוחלט מה שכתבת) 

הBZ4X מגיע עם שקעי CCS2 ומאמין שגם דגמי הלקסוס החדשים, לא בדקתי. 

הBZ3 מיועד לשיווק רק בסין אז על סמך מה אתה כותב שהוא ישווק גם בשווקים מערביים ועוד עם שקעי CHAdeMO?

אם לא בדקת, למה אתה מגיב ב״זה קישקוש״? ברור שאפילו לא קראת את הפוסט.

ללקסוס הספציפי הזה שאני מדבר עליו, ה-UX300e, אין CCS. כל מבחן דרכים במערב שראיתי ציין את זה שאין לו CCS, ולא לחיוב.
https://www.whatcar.com/lexus/ux/hatchback/review/n22099/buying-owning
השילוב של סוללה קטנה וקצב טעינה מהירה מגוחך קטלני לנסיעות ארוכות. לא בדיוק הולם רכב יוקרה.
וכאמור, גם הגירסה החדשה שלו באה עם CHAdeMO באירופה:
https://insideevs.com/news/615803/2023-lexus-ux300e-facelift-gains-bigger-battery-for-280-mile-range/

נכון, הלקסוס על פלטפורמת e-TNGA, המקביל ל-bZ4X, שנקרא RZ450e והושק ממש לאחרונה, כן יגיע עם CCS במערב, כמו ה-bZ4X. אבל במפורש לא עליו דיברתי.
אגב, למרות המחיר המפוצץ שלו, הוא עדיין מגיע עם מטען AC חד פאזי 6.6kW.

ומה הקשר ל-bZ3X של סין? לא הזכרתי אותו בכלל.

פורסם
לפני 18 שעות, Mike808 כתב:

אין קשר בין צ'רי לוולוו. את צ'רי מייבאת פריזבי (קרסו לשעבר).

וולוו דווקא קשורים לג'ילי שהם הבעלים שלהם אבל בישראל את וולוו מייבאת מאיר ואת ג'ילי יוניון מוטורס.

סליחה , התכוונתי ללינק אנד קו והקו החשמלי שלהם זיקר שתכף יימכר פה גם תחת קבוצת מאיר.

צ'רי בישראל לא מוכרים רכבים חשמליים ורק עודפי בנזין מסין. 

לפני 11 שעות, שי כתב:

תספר את זה לבעלים האומללים של GAC שחשבו אותו דבר ומצאו את עצמם עם דגם שאף אחד לא מכיר, נמכר בכמויות זניחות ונעלם לפתע מהשוק

איפה הבעיה ? 

שקנו רכב שנמכר בתקינה מוגבלת בדיוק כמו שרשמתי , ולא נדבר על האיכות של הרכב או האיבזור החסר ,

אלה רכבים שהיחידים שירוויחו הם היבואנים ולא משנה מי הם.

אבל לא הייתי דואג לבעיות חלקים ואחריות עם קבוצת יוניון.

פורסם
לפני 4 שעות, eliordadon כתב:

סליחה , התכוונתי ללינק אנד קו והקו החשמלי שלהם זיקר שתכף יימכר פה גם תחת קבוצת מאיר.

צ'רי בישראל לא מוכרים רכבים חשמליים ורק עודפי בנזין מסין. 

איפה הבעיה ? 

שקנו רכב שנמכר בתקינה מוגבלת בדיוק כמו שרשמתי , ולא נדבר על האיכות של הרכב או האיבזור החסר ,

אלה רכבים שהיחידים שירוויחו הם היבואנים ולא משנה מי הם.

אבל לא הייתי דואג לבעיות חלקים ואחריות עם קבוצת יוניון.

אני כבר שמעתי על בעיות (ממקור שני, לא ראשון, אז לא יכול לאשר אישית). וללא ספק הם לא עמדו בהבטחות של הקמת רשת עמדות טעינה מהירות עם GB/T (זה לא הפתיע אותי -- אין סיכוי להחזיר את ההשקעה על 800 מכוניות (400 לשנה כפול שנתיים, שזה מה שמותר ללא תקינה אא״ט)).
בנוסף, לא ברור מה קרה עם הדגמים שהרבה יותר מבטיחים של GAC, כמו ה-Aion, שהיו אמורים להגיע הנה שנה שעברה.

פורסם (נערך)

נכנסתי אתמול לקבוצה של בעלי ioniq 5 ואפשר לראות שגם שם הקבוצה מלאה בתלונות רק מהימים האחרונים

אני מאמין שבכל קבוצה כזאת בפייסבוק רואים בעיקר את הפוסטים המתלוננים(וכפי שכבר ציינו חלק מהפוסטים נובעים מחוסר הכרה בתפעול הרכב וחלק בעיות מורכבות יותר)

לדעתי רוב האנשים שקנו atto 3 מרוצים ואני מאמין שכך גם בעלי  ioniq 5

הנה כמה דוגמאות-

image.png.977f93634d8bfe6c5c78bd1595e00deb.png

image.png.211a8d3dbc817d786e736857240dcaef.png

image.png.10ba008f2e1830db0346aae277886014.png

עריכה אחרונה על ידי Blyder
פורסם
לפני שעתיים, Blyder כתב:

נכנסתי אתמול לקבוצה של בעלי ioniq 5 ואפשר לראות שגם שם הקבוצה מלאה בתלונות רק מהימים האחרונים

אני מאמין שבכל קבוצה כזאת בפייסבוק רואים בעיקר את הפוסטים המתלוננים(וכפי שכבר ציינו חלק מהפוסטים נובעים מחוסר הכרה בתפעול הרכב וחלק בעיות מורכבות יותר)

לדעתי רוב האנשים שקנו atto 3 מרוצים ואני מאמין שכך גם בעלי  ioniq 5

הנה כמה דוגמאות-

image.png.977f93634d8bfe6c5c78bd1595e00deb.png

image.png.211a8d3dbc817d786e736857240dcaef.png

image.png.10ba008f2e1830db0346aae277886014.png

גם הרכבים החשמליים של פולקסווגאן מסדרת ID סובלים מבעיות תוכנה ואלקטרוניקה

פורסם

נכון מאוד. זה קיים בהרבה קבוצות.

אנשים נכנסים כדי לנסות לפתור בעיות, שאולי קיימות ברכבים אחרים מאותו סוג.

מעט מאוד אנשים ירשמו: "קמתי בבוקר, ובדקתי את כל מערכות הרכב, והכל תקין".

הפוסטים האחרונים, מתייחסים לטעינת הרכב. ולפי התשובות של הגולשים, זה לא פחות מפעולות שונות,(קורס בללמוד להטעין אמרנו ?), לפני ביצוע הטעינה.

-כי מן הסתם זו צריכה להיות פעולה פשוטה כמו הכנסת הפייה למיכל הדלק...-

או "ללמוד" איך לסגור את ווילון הגג עד הסוף. חוץ מניתוק המצבר ה-12 V.

בסופו של דבר מתרגלים לזה. כי אי אפשר להישאר מאחור.

זה בדיוק כמו שקרה בענף הסלולר.

- בשבועות האחרונים אני "לומד" קצת ונוסע לבד , או עם חבר, על הרכב שלו. טסלה.

במקביל, עוקב אחרי הפוסטים בפייס, הקשורות לרכבים חשמליים.

לקראת סוף השנה, חייב להגיע להחלטה בנושא החשמל, ככלל.

יוסי.

פורסם (נערך)
לפני 6 שעות, Blyder כתב:

לדעתי רוב האנשים שקנו atto 3 מרוצים

ממש:) 

זה כבר אצלי 3 חודשים ואני מרוצה עד הגג, אין תלונות והכל עובד יופי. 

הרכב - למעט רעשי רוח במהירויות גבוהות הוא ממש שקט, רמת נוחות טובה מאוד ומואבזר גם בכל טוב. נהנה ממנו בכל יום. 

לפני 3 שעות, yossiaviel כתב:

בסופו של דבר מתרגלים לזה. כי אי אפשר להישאר מאחור.

צריך להתרגל לרעיון של לחבר את האוטו לשקע בסוף יום... 

אגב, אם כבר משהו מעצבן שעוד לא התרגלתי אליו זה הצורך לתכנן כפשוטו נסיעות ארוכות, פעם זה לא היה חולף בראש אפי', נוסעים לאיפה שרוצים כמה שרוצים בלי מידי הרבה לחשוב. 

אבל לא יוצא לי כל יום לנסוע רחוק יותר מהעבודה הלוך - חזור... במקסי' כשאצא לחופשה רחוקה אני אשכור רכב ליומיים.

עריכה אחרונה על ידי Electric driver
  • אהבתי 2
פורסם

וכאן עלית על הענין, נכון להיום לפחות  בא לך פתאום לצאת לטיול עם הגרוטאה הבנזינית או הדיזלית, נדמה לי שהעובדה שיש רבע מיכל, לא בדיוק תטריד, מה שקצת קשה לומר על מכונית על חשמל. 

פורסם

אוטוטו שנה עם רכב חשמלי,

מה שמתואר כאן הוא תיאורטי. עוד לא נתקלתי באירוע כזה. 

לגבי הרכב של אישתי, פעם יחידה במהלך של כמעט שנה שהיא הופתעה מנסיעה לא מתוכננת, ואז הכניסה את הרכב לעמדה מהירה ליד העבודה ופתרה את הבעיה. 

שתי מכוניות חשמליות, על פני שנה של שימוש. 

• אהבתי 2

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני 52 דקות, discoTD5 כתב:

אוטוטו שנה עם רכב חשמלי,

מה שמתואר כאן הוא תיאורטי. עוד לא נתקלתי באירוע כזה. 

לגבי הרכב של אישתי, פעם יחידה במהלך של כמעט שנה שהיא הופתעה מנסיעה לא מתוכננת, ואז הכניסה את הרכב לעמדה מהירה ליד העבודה ופתרה את הבעיה. 

שתי מכוניות חשמליות, על פני שנה של שימוש. 

בדיוק שלשום היה יום שני! ב19:30 בערב ניסיתי להניע? 

אני פשוט מבין שרב-סרן "שמועתי" עכשיו גם לוקח פיקוד לא רק על רנו וPSA אלא גם על שלל התוצר הסיני - מעולה!!! עוד רכבים זולים להנות מהם!

רק בישראל. 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מודה שלא הצלחתי להבין את הנקודה. 

אשמח להבהרות. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)
לפני שעה, discoTD5 כתב:

מודה שלא הצלחתי להבין את הנקודה. 

אשמח להבהרות. 

נדמה לי שהתכוון לומר, שכמו שרכבי רנו וPSA זולים בשוק "כי השמועה אומרת שיש בהם בעיות" ככה יקרה גם לרכבים הסיניים. (או בקיצור, כל מה שלא טויוטה...)

עריכה אחרונה על ידי לב טוב
  • מצחיק 1

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם

אכן כן - "רב סרן שמועתי" זו התופעה הישראלית שאנשים ניזונים משמועות ולא בודקים את הבסיס לידע שלהם. 

אם עד עכשיו בעיקר רכבים מתוצרת צרפת מהווים בסיס לעסקאות שהן לרוב מאוד משתלמות כלכלית עם תמורה אדירה כנגד הימור של סטטיסטיקת אמינות לא ידוע - ככה נראה שגם הולך להיות עם הסינים. 

• אהבתי 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...