Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסט פריקה - אתה יודע שיש לך צרפתיה (מכונית!) בחניה כאשר

lanosforce

פוסטים מומלצים

והילד בטח צחק ואמר אבא, די לנסות לעבוד עליי. אני יודע שהיא במוסך.

עריכה אחרונה על ידי Night Driver
  • מצחיק 4

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

וככה מבינים מה זה רגשות מעורבים. 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, lanosforce כתב:

כשאני הייתי ילד ושאלתי את אבא שלי אבא מה זה רגשות מעורבים? מה זה אמביוולנטי - והוא התחיל להסתבך עצמו. 

כשהילד שלי ניגש אליי ושואל את אותה שאלה ואני פשוט אומר לו - יש לנו צרפתיה בחניה. 

למה מעורבים, מוחלטים לגמרי! צרפתיות גרועות נקודה...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

תלוי איזה.

יש סיבה שאנשים נשארים עם הצרפתיות שלהם למרות כל הקפריזות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

על זה נאמר, גם זו*ה צרפתיה יכולה לתת רק מה שיש לה . 😜

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שבועיים מאוחר יותר ...

כשאתה מנתק זמזם ונוריות תקלה ויוצא לך הבחיי! קורולה!!!

והאחד הזה במיוחד בשבילך @Emanuel5

באהבה והומור!

כשאתה אומר לעצמך אחחחח חסכתי 90 אלף

כעבור שנה

טוב נו גם 70 זה נהדר!

שנה שלישית, מי צריך חגורות בכלל!!! היא תהיה הסוף שלי גם ככה

• אהבתי 2
  • מצחיק 4

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שבועיים מאוחר יותר ...

עוד מעשיה מבית היוצר הצרפתי:

מתקרב לאוטו בבוקר ואומר לפועל הערבי שנשען עליה: ״מחר אני כנראה מוכר אותה אם אתה רוצה״.

מנסה להבין אם הוא צוחק כשהוא שואל ׳כמה אתה רוצה עליה?׳ - בכל זאת, סיטרואן בצבע סגול חציל.

אומר לו, ׳ואללה לא יודע, נראה מחר אם אני קונה את הרכב השני׳.

למחרת, כשאני יוצא מהעבודה בצהריים, הצרפתיה עושה אחד ועוד אחד, מבינה שאני בדרך למכון בדיקה ומדליקה check engine!

מה זה, היא מבינה עברית?! היא שמעה שאמרתי לו שאני רוצה לקנות רכב?! חוץ מזה, מילאתי שמן לפני איזה שבועיים, על מה היא מתלוננת?!

מסתכל עוד פעם ורואה שאין הודעה על לחץ שמן או לעצור את הרכב, סתם ההודעה הגנרית. ממשיך למכון בדיקה, הבדיקה נראית כצפוי, ומחליט שאני קונה.

בדרך לדואר מסתכל על הנורה הדולקת.

מי החליט לכתוב הודעה של have the vehicle repaired בלי הסבר נורמלי. זה ממיר? זה הנגד מהירויות? כי את שניהם כבר החלפתי.

זה נזק תיאורטי של 300 שקל או 3000 שקל?

אחרי העברת בעלות חוזר עם המוכר לעבודה שלי ומשם קבענו שאקפיץ אותו לרכבת.

מסתכל על הדשבורד, אין זכר לנורה.

הסיטרואן הבינה שזה סופי ולא יעזרו המנורות.

בסוף היום, משאיר אותה בעבודה וחוזר הביתה עם הרכב שקניתי.

פיג׳ו.

עריכה אחרונה על ידי stx
  • אהבתי 6
  • מצחיק 6
  • מעניין 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כשאחרי 31 עמודים עדיין לא למדנו כלום.

• מצחיק 3
  • רעיון טוב! 1

Pioneer TS-X150

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אמיתי - השכן בדיוק מנקה את הסלון של הI20 של הבת - בדיוק החזיר את הרכב מפחחות וצבע בכפר קסם. 

רכב שנת 2010 - החליט להשקיע 2500 שקלים בצביעה חלקית (שיצאה ממש יפה) וניקה לה את הסלון. 

אומר לי - סידרתי את הרכב או בשביל שיהיה קל למכור או בשביל למשוך עוד כמה שנים - נוסע פיקס. 

ואני אומר לו - שמתי על האיירקרוס 2020 עכשיו 30 אלף ברבעון האחרון - בשביל שהרכב יסע פיקס, אני שוקל לדרדר אותה מאיזה הר. 

• אהבתי 1
  • מצחיק 2
  • מבאס 1

Pioneer TS-X150

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בכפר קאסם היו מתקנים לך את כל הבעיות ב2500.. 

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 16 דקות, amosbmw כתב:

בכפר קאסם היו מתקנים לך את כל הבעיות ב2500.. 

בצרפתייה אפילו אלוהים לא יכל לתקן את כל הבעיות.

• רעיון גרוע 1
  • מצחיק 5

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, lanosforce כתב:

אמיתי - השכן בדיוק מנקה את הסלון של הI20 של הבת - בדיוק החזיר את הרכב מפחחות וצבע בכפר קסם. 

רכב שנת 2010 - החליט להשקיע 2500 שקלים בצביעה חלקית (שיצאה ממש יפה) וניקה לה את הסלון. 

אומר לי - סידרתי את הרכב או בשביל שיהיה קל למכור או בשביל למשוך עוד כמה שנים - נוסע פיקס. 

ואני אומר לו - שמתי על האיירקרוס 2020 עכשיו 30 אלף ברבעון האחרון - בשביל שהרכב יסע פיקס, אני שוקל לדרדר אותה מאיזה הר. 

לפני שבועיים העברתי בעלות על הראנקס שבסמלון לקרובת משפחה. הרכב 18.5 שנה על הכביש. עדיין נמכר בחמש ספרות.

לפני איזה עשרים שנה, בן דוד שלי הציע לי לקחת בחינם את הסיטרואן bx שלו שהייתה צעירה יותר. סירבתי. הציע לבן דוד נוסף. גם הוא סירב. 😀

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, lanosforce כתב:

החליט להשקיע 2500 שקלים בצביעה חלקית (שיצאה ממש יפה) וניקה לה את הסלון. 

השכן שכח לספר לך מדוע הוא "מנקה את הסלון" ?

כי בזמן הצביעה בכפר, שכחו לסגור את החלונות.

עריכה אחרונה על ידי IsraCar
  • מצחיק 3
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, A_lex כתב:

לפני שבועיים העברתי בעלות על הראנקס שבסמלון לקרובת משפחה. הרכב 18.5 שנה על הכביש. עדיין נמכר בחמש ספרות.

לפני איזה עשרים שנה, בן דוד שלי הציע לי לקחת בחינם את הסיטרואן bx שלו שהייתה צעירה יותר. סירבתי. הציע לבן דוד נוסף. גם הוא סירב. 😀

כשהייתי סטודנט, רכשתי לעצמי ״גולף של צעירים״ (ככה אבא שלי כינה אותה) - mk4, ואבא שלי באותה תקופה ניסה ללא הצלחה למכור סיטרואן c5.

לבסוף בא אליי ואמר ״בן, אתה תמכור את הגולף ותקבל את ה-c5״ - ולא היה לי לב להגיד ״לא״ לאבא. הגולף נמכרה בתוך מספר ימים בסכום גבוה יותר ממה שהיה אפשר לקבל על ה-c5 (החדשה ממנה).

ובסה״כ זאת הייתה חוויה מעניינת, היה לה תא מטען ענק ויכולת להגביה את הרכב ולצלוח מכשולים שפרייבט רגיל היה נתקע בהם - וזה הועיל בכל מיני טיולים.

כעבור שנה בערך היא הייתה צריכה שיפוץ גיר (ה-al4 הזכור לטוב), ועל הדרך היא כנראה הרגישה שזאת הזדמנות טובה גם לשפוך שתי בומבות.

אם אני זוכר נכון, התיקונים במצטבר הגיעו לאיזור ה-15 אש״ח, ואחכ משכתי איתה עוד שנה, עד אשר נמצא קונה מאושר שרכש אותה במחיר של מנה פלאפל.

אבא שלי, כאילו לא למד כלום, רכש לעצמו c5 חדשה (מתיחת פנים) שבאמת התגלתה כמוצלחת יותר.

לבסוף החלטנו שנמאס לנו מצרות, ועברנו יחד לטויוטה. אני לראנקס (שעדיין איתי), ואבא לאוונסיס. מאז הוא המשיך עם פורסטרים, שמתחלפים בפורסטר חדש כל כמה שנים.

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...