Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה רבה דריש.

והחבר'ה הללו אכן יתמשקו עם הנייד שהוא במיקרה זה - אייפון?
כלומר פשוט להוריד הישומון והכל יעבוד?
שוב תודה על הזמן שלך והעל ההבהרות.

פורסם

משתמש בזאת שפרסם דריש, של שיאומי.

עובדת דרך אלפיקציית MI HOME גם באייפון וגם באנדרואיד באופן מעולה (אני עם אייפון).

ממליץ לרכוש חבילה עם הרבה דפים כולל המדפסת, יוצא זול משמעותית מלקנות כל פעם דפים בנפרד.

• אהבתי 1
פורסם

האיכות של השואהמי די מחורבנת, אז לא לצפות ליותר מדי.

היתרונות - אין לה מתחרים ברמת המחיר שלה והתוצרים ניתנים להדבקה אם רוצים.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 10 שעות, ירחמיאל כתב:

החבר'ה הללו אכן יתמשקו עם הנייד שהוא במיקרה זה - אייפון?

כלומר פשוט להוריד הישומון והכל יעבוד?

אין לי נסיון אישי עם השתיים האלה, אבל סביר להניח שכן. מדובר במוצרים מודרניים שהוצגו כבר בעידן הסמארטפונים ולמיטב הבנתי עדיין מקבלים עדכוני תוכנה/קושחה תקופתיים.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 9 שעות, ALÞћÃ כתב:

האיכות של השואהמי די מחורבנת, אז לא לצפות ליותר מדי.

היתרונות - אין לה מתחרים ברמת המחיר שלה והתוצרים ניתנים להדבקה אם רוצים.

האמת לא מסכים כל כך.. יש לי לוח שלם במשרד עם תמונות שהודפסו ממנו והאיכות נראת טוב מאוד, ולקחת בחשבון שאצלי זה הדור הראשון ומה נמכר כרגע להבנתי זה הדור השלישי כבר.

לא יצא לי להשוות לפוג'יקום אבל יצא לי להשוות לאחת של HP והאיכויות לא היו כל כך שונות..

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...