Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 2 חדשה או מאזדה 3 יד 2?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

רווק ללא ילדים, מחפש רכב עם ההעדפות הבאות לפי הסדר: התנהגות כביש, אמין, מאובזר, חסכוני

התקציב הוא בעיקרון עד 80 אלף אבל אני מוכן לחרוג ולכן חשבתי ללכת על מאזדה 2 אפס ק״מ שתעלה 101 אלף. או מאזדה 3 יד שנייה שנתון 2017-2018. קצת מבאס שבשנתונים האלה אין קאר פליי..דעות לגבי זה והצעות לרכבים נוספים יתקבלו בברכה.

בנוסף, האם car cost אמינים?

עריכה אחרונה על ידי Mor Haham
פורסם (נערך)

יש לי את שניהם,אוהב יותר את ה 2.

ה 3 יותר מאובזרת בעקרון אבל יש את ה 2 בגרסת pure white שלדעתי עדיפה.

לרווק בטוח הייתי הולך על ה 2.

אתה יכול לקנות בכיף גם שנתונים ישנים,רכב מאוד מאוד אמין שמזדקן מצוין

עריכה אחרונה על ידי nadav20
פורסם
לפני 1 דקה, nadav20 כתב:

יש לי את שניהם,אוהב יותר את ה 2.

ה 3 יותר מאובזרת בעקרון אבל יש את ה 2 בגרסת pure white שלדעתי עדיפה.

לרווק בטוח הייתי הולך על ה 2.

בדגמי 2023 אין pure white רק דינמיק

פורסם (נערך)
לפני 3 דקות, nadav20 כתב:

חבל ,הייתי הולך על יד 2, זה שווה את זה לדעתי

המחיר של יד 2 2019 מתקרב מאוד למחיר לרכב חדש. יכול להרחיב למה אתה אוהב את 2 יותר מ3 ולמה pure white קריטי חוץ ממושבים בשילוב עור?

אגב אני מחזיק כרגע במאזדה 3 2009 אני הולך לכיוון של מאזדה כי מאוד אהבתי את האמינןת של הרכב..אחזקה בסיסית סוחב שנים

פורסם

בשניהם האמינות מאוד גבוהה.

ה 2 יותר זריזה והרבה יותר דינמית וקלילה,ב pure white יש גם פנסי לד מקורי שזה גם יתרון ענק

שוב אתה יכול ללכת על שנתון יותר ישן כי הרכבים מאוד אמינים אבל צריך למצוא אחת שמורה כמובן.

קח בחשבון שהנוחות בשניהם לא טובה עם יתרון קל ל 2.

ב 2 מנוע 1.5,אמר להיות קצת יותר חסכוני

פורסם

לגבי קישוריות AA/CP במודלים ישנים, ניתן לבצע במוסך מורשה בעלות של כ-1500 שח.

כדאי לך להתאמץ ולמתוח את התקציב לטובת מאזדה 3 ספיריט האצבק דור 4.

יחידת ההנעה זהה לזו שבדור ה-3, אך איכות החומרים ועיצוב תא המטען ברמה הרבה יותר גבוהה מזו שב-2 או ב-3 דור שלישי.

פורסם
לפני כשעה, mottis כתב:

לגבי קישוריות AA/CP במודלים ישנים, ניתן לבצע במוסך מורשה בעלות של כ-1500 שח.

כדאי לך להתאמץ ולמתוח את התקציב לטובת מאזדה 3 ספיריט האצבק דור 4.

יחידת ההנעה זהה לזו שבדור ה-3, אך איכות החומרים ועיצוב תא המטען ברמה הרבה יותר גבוהה מזו שב-2 או ב-3 דור שלישי.

אני לא רואה דור רביעי 2019 בפחות מ120 אלף זה כבר הרבה מעבר לתקציב

פורסם (נערך)

טוב אז החלטתי קצת להעלות את התקציב ומצאתי שני רכבים:

מאזדה 3 ספיריט 2021 עם 35 אלף ק״מ ב113,000

מאזדה 3 2020 ספיריט עם 17,000 ק״מ ב115,000

שניהם נראים מאוד שמורים. מה עדיף?

מה ההבדל בין השנתונים? העניין של האחריות יצרן זה יתרון ל21

בנוסף הרכב שנתון 21 משועבד וצריך להסיר שעבוד לפני העברת בעלות יש סכנה בקניית רכב כזה?

פורסם

אם אתה לא נוסע הרבה לדעתי הרכב מ-2021 עדיף, הקילומטראז' שלו אמנם גבוה מהרכב השני אבל לא גבוה באופן מיוחד בפני עצמו.

הסרת שעבוד זה לא תהליך מסובך, המוכר צריך לכסות את ההלוואה לטובת הסרת השעבוד, ואז אתה יכול להעביר לו את הכסף ולבצע העברת הבעלות.

פורסם
לפני 51 דקות, Mike808 כתב:

אם אתה לא נוסע הרבה לדעתי הרכב מ-2021 עדיף, הקילומטראז' שלו אמנם גבוה מהרכב השני אבל לא גבוה באופן מיוחד בפני עצמו.

הסרת שעבוד זה לא תהליך מסובך, המוכר צריך לכסות את ההלוואה לטובת הסרת השעבוד, ואז אתה יכול להעביר לו את הכסף ולבצע העברת הבעלות.

הוא רוצה שאעביר את הכסף ישירות למשעבד

• תוכן חדש...