Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גלאי עשן מצפצף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אופציה ג' - אולי באמת זיהה עשן

• מצחיק 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
Just now, vadim6385 כתב:

אופציה ג' - אולי באמת זיהה עשן

במקרה של זיהוי עשן יש צפצוף בלי הפסקה, לא באינטרוולים.

צפצוף כל כמה דקות מתריע על סוללה חלשה כמו שרשמו פה, שים לב להוראות היצרן, לרוב זה מוגדר כמוצר שאסור להחליף לו סוללות ויש להחליף את הגלאי כולו.

פורסם (נערך)

צפצוף של גילוי עשן מעיר את כל השכונה.

@יובל .מ.אצלי גלאי העשן מקושרים למערכת האזעקה, יש להחליף סוללה (אאל"ט CR2,  אבל אולי 123. אני מחזיק מלאי קטן של שני הסוגים גם בגלל גלאים אחרים), בערך פעם ב-5 שנים. גם פירוק הגלאי מתושבתו מפעיל את האזעקה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

טעות נפוצה זה להוציא את הסוללה מבלי לשים חלופית.

שקול להחליף לגלגל רזרבי ואת המפונצר לשים במקום היעודי בבאגז.

זאת סגולה לשכחה לתיקון = לא יהיה דווקא שצריך

• אהבתי 1

.

פורסם (נערך)
לפני 34 דקות, sperial כתב:

@יובל .מ.אצלי גלאי העשן מקושרים למערכת האזעקה, יש להחליף סוללה (אאל"ט CR2,  אבל אולי 123. אני מחזיק מלאי קטן של שני הסוגים גם בגלל גלאים אחרים), בערך פעם ב-5 שנים. גם פירוק הגלאי מתושבתו מפעיל את האזעקה.

בגלל זה רשמתי לפי הוראות יצרן.

יש כאלה שאוסרים (מהנדס תקינה, הרצתי תקינה מלאה לגלאי עשן של החברה שלנו, מוגדר אורך חיים 10 שנים לפחות וחל איסור להחלפת סוללות).

עריכה:

גם בתאכלס, גלאי עשן זה מוצר שהוא יחסית זול ובתקופה של 7-10 שנים יש המון שינויים ועדכונים שאין שום סיבה לא להחליף ולשדרג (איכות גילוי, עמידות, רגישות).

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם

יש בגדול 2 סוגי גלאים:

1. עם סוללה אטומה לרוב lithium ion שלא מיועד להחלפה - אלא להשתמש ואח״כ לזרוק לפח (10 שנים)

2. עם סוללת 9v שניתנת להחלפה ואז כל שנה שנתיים צריך להחליף.

יובל - משאר שהסתכלת יותר על כאלו לנדל״ן עסקי וכו - אלו אכן מכוונים לרוב לסוג הראשון ולא השני.

לביתיים - במיוחד בגלאים יותר ישנים - הסוג השני נפוץ משמעותית.

(במאמר מוסגר - ממליץ שיהיה קומבו עם co גם כן)

• אהבתי 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני מניח שאם יש סוללה ראשונית, אז מותר להחליף, גם ככה היא מחזיקה איזה שנתיים ולא 10 שזה זמן חיים של הגלאי.

על הגלאי משולב יוניזציה ופוטואלקטרי שקניתי מאמזון רשום שזמן החיים שלו זה 10 שנים, ויש לו סוללה AA שזה יותר נוח וזמין מסוללות 9v, שהוא מתחיל לצרצר, אני מחליף סוללה.

גם רשום לעשות לו בדיקה כל כמה חודשים עם הכפתור, לא בטוח שכולם עושים את זה.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם (נערך)

טעות

עריכה אחרונה על ידי Coro
  • רעיון גרוע 1

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני שעתיים, car_me כתב:

גם רשום לעשות לו בדיקה כל כמה חודשים עם הכפתור, לא בטוח שכולם עושים את זה.

במאמר מוסגר - פה זה חובה שיהיו גלאים - יש לי 8 גלאי קומבו (CO ועשן) + כמה גלאי חום (עליות גג וגראג׳)

עברתי לגלאים של גוגל/נסט - חוץ מזה שהם מחוברים לבית החכם ואני רואה את הסטטוס (+ גלאי תנועה מובנים) - הם גם עושים את הבדיקה בעצמם פעם בחודש ומאשרים שהכל תקין ... 

10 שנים עם 0 התעסקות (העלות בין פי 2 ל3 לעומת גלאי טיפש שצריך להחליף לו סוללות - כמחירי סייל , כבודדים במחיר מלא זה משמעותית יקר יותר)

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...