Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מוצא את עצמי מגשש באפילה כשזה מגיע לפירוק חלקי פלסטיקה פנימיים ברכב. יש לי ערכה לפירוק פאנלים, ואני משתמש בה, אבל אני אף פעם לא יודע היכן בדיוק נמצאים הקליפים שצריך למשוך בזהירות (בטח שברכב ישן כמו שלי), ושלא לדבר על חלקים שמורכבים בצורה שמתלבשת על בסיס כלשהו ואז קליפים נוספים (כלומר צריך לפרק בסדר מסויים ולהחליק את זה החוצה, אחרת חלקים ישברו).

היום התקנתי מצלמת דרך חדשה (כולל אחורית) ובטעות שברתי חתיכה קטנה של פלסטיק מפאנל מסויים כי היה צריך להחליק את זה בכיוון מסויים.

יש  איזשהו ספר רכב שמיועד אולי למכונאים שיורד לפרטים של איך לפרק כל חלק וסדר הפירוק לכל דגם רכב? (כמו ספר רכב רגיל).

פורסם

זה פחות ההחזרה שגורמת לי לדילמות (למרות שבמקרים שאני מפרק דברים מורכבים, לא בהכרח בהקשר של רכב, אני תמיד מצלם),

זה בעיקר לא לדעת היכן בדיוק להפעיל את הלחץ על הפאנל על מנת לשלוף ולפעמים גם הכיוון שצריך להוציא את זה.

מצאתי איזשהו ספר שירות של הרכב שלי... 1,700 עמודים, אז אבדוק אם זה גם נותן מידע על דרך הפירוק וכו'.

פורסם

אני חושב שמה שיכול לעזור לך זה לעיין בקטלוג חלקים של הרכב שלך (תוכל למצוא אותם בשפע ברשת). דוגמה רנדומלית לקונסולה

של מיצובישי כריזמה:

c.png.e2763e2369a04198becab7cbf5a42f19.png

לגבי הלחץ שצריך להפעיל וכ'ו זה משהו שלומדים עם נסיון, אנשים שלא מתעסקים בזה ביום יום ישברו חלקים.

ולכן אני חושב שכלל אצבע חשוב זה להיות מאוד עדין וסבלני ולא להפעיל כח. כמו כן להשתמש בכלים המתאימים לעבודה.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...