Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חשמלי למשפחה של 5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מחפש לקנות רכב חשמלי שישמש כרכב ראשון למשפחה (2 מבוגרים + 3 ילדים).

רוב הנסיעות יהיו בין עירוניות. כ 50ק"מ ביום בממוצע + נסיעות ארוכות בסופ"ש.

סה"כ נסועה שנתית 25,000-30,000 ק"מ.

מחיר סביב 170,000₪

מה מומלץ מבחינת טווח נסיעה ויכולת להכניס בנוחות משפחה לנסיעה ארוכה?

פורסם

BYD ATTO 3 או Geely Geometry C. שניהם רכבים מצוינים ועומדים בדרישת המחיר והנוחות.

אם תוסיף 35,000 ש"ח תקבל טסלה 3 חדשה.

פורסם

Geely מספיק מרווח למשפחה? הוא קטן מדי בספסל האחורי?

מכיוון שזה יהיה רכב ראשי אני מחפש גודל של משפחתית מבחינת ישיבה ולא של סגמנט מיני או סופר מיני

פורסם
לפני 5 דקות, itaybo כתב:

Geely מספיק מרווח למשפחה? הוא קטן מדי בספסל האחורי?

מכיוון שזה יהיה רכב ראשי אני מחפש גודל של משפחתית מבחינת ישיבה ולא של סגמנט מיני או סופר מיני

הרכב מרווח כמו מכונית משפחתית, לא מיני או סופר מיני.

פורסם

אנחנו מחפשים אותו דבר בדיוק. חשמלי לזוג + 3.

הזמנתי אניאק לפני עליית המחירים אבל כניראה שנצטרך לבטל את ההזמנה בגלל המחיר הנוכחי.  האוטו היה מושלם מבחינת הגודל אבל השתגעו עם המחיר.

ישבתי על הGEELY(לבד, בלי הילדים וללא נסיעה מבחן) והרגיש לי קצת קטן. גם החלק האחרי ובמיוחד התא המטען.

אנחנו באים מCITROEN PICASSO ככה שכל רכב שניקח יהיה פשרה מבחינת הגודל כניראה.

פורסם
לפני 5 דקות, warty כתב:

אנחנו מחפשים אותו דבר בדיוק. חשמלי לזוג + 3.

הזמנתי אניאק לפני עליית המחירים אבל כניראה שנצטרך לבטל את ההזמנה בגלל המחיר הנוכחי.  האוטו היה מושלם מבחינת הגודל אבל השתגעו עם המחיר.

ישבתי על הGEELY(לבד, בלי הילדים וללא נסיעה מבחן) והרגיש לי קצת קטן. גם החלק האחרי ובמיוחד התא המטען.

אנחנו באים מCITROEN PICASSO ככה שכל רכב שניקח יהיה פשרה מבחינת הגודל כניראה.

יש לך במחיר של האניאק (ואף פחות) את הטסלה 3 ואפילו טסלה Y שהיא מאוד מרווחת. עם הוזלת המחירים הדרמטית של טסלה, זאת בהחלט עסקה משתלמת.

פורסם
לפני 8 דקות, Gopher כתב:

יש לך במחיר של האניאק (ואף פחות) את הטסלה 3 ואפילו טסלה Y שהיא מאוד מרווחת. עם הוזלת המחירים הדרמטית של טסלה, זאת בהחלט עסקה משתלמת.

הזמנתי אניאק ב190K. טסלה מודל 3 היה יכול להיות אופציה, אבל ניראה לי קצת קטן, למרות שלא ישבתי בה. בכל מיקרה אישתי לא אוהבת אותם. מודל Y מתחיל ב270K אם אני לא טועה, הרבה מעל התקציב.

פורסם

אני עם יונדאי איוניק 5 , 3 ילדים נכנסים בקלות במושב האחורי.

מחיר של הבסיסי יהיה 210 כשיתחילו לשווק אותו (לדעתי די בקרוב).

חוץ מזה - הג'ילי לא נוח ל 3 מאחורה, byd לא בדקתי, אומרים שהיא כן בסדר.

• תוכן חדש...