Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, כרגע אנחנו זוג עם מאזדה 2 שנת 2010 ורוצים לגדול לרכב שיכול להכיל ילד או שניים וכלב (בשאיפה בבגאז׳ גדול).

הכיוון הוא לשנתון 2017-2018 עם מעט ק״מ.

כרגע על הכוונת סוזוקי ויטרה, גם סיאט ארונה הייתה אופציה אבל בגלל השנתון אני חושש מהרפתקאות גיר. 

אשמח לשמוע חוות דעת על הרכב (למשל האם בידוד רעשים יהיה גרוע כמו במאזדה שלי או שזה כבר סקאלה אחרת) ועל אפשרויות נוספות בתקציב עד 85 אשח.

פורסם

אם סוזוקי מאותן שנים אז קרוסאובר, הבגאז' משמעותית גדול מזה של הויטארה.

כמוכן שים לב לכך שהויטארה הגיעה בשני דגמים - 1000 ו-1400 סמ"ק, שניהם מטורבתים.

כמוכן, מבחינת מערכות בטיחות, הסוזוקי באותן שנים הסתמך על מובילאיי.

לגבי הארונה - קטנה משמעותית מהקרוסאובר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 15 דקות, sperial כתב:

אם סוזוקי מאותן שנים אז קרוסאובר, הבגאז' משמעותית גדול מזה של הויטארה.

כמוכן שים לב לכך שהויטארה הגיעה בשני דגמים - 1000 ו-1400 סמ"ק, שניהם מטורבתים.

כמוכן, מבחינת מערכות בטיחות, הסוזוקי באותן שנים הסתמך על מובילאיי.

לגבי הארונה - קטנה משמעותית מהקרוסאובר.

חשבנו על הקרוסאובר אבל הוא 430 ס״מ לעומת 417 ס״מ של הויטרה וחשוב לנו לשמור על רכב יחסית קצר. מבחינת איכות נסיעה יש יתרון משמעותי לסוזוקי קרוסאובר?

לגבי המנוע - בינתיים הסתכלתי על שנתון 2017-2018 והויטרה מופיע עם מנוע 1.6 בלבד בשניהם.

בכללי יש עוד רכבי קרוסאובר מומלצים בתקציב הזה?

פורסם (נערך)

אני לא זוכר מתי בדיוק הויטארה עברו ל-1400 (ה-1000 יותר מאוחר), אבל בקרוסאובר זה היה ב-2017, והזכרון שלי אומר שהויטארה טיפה הקדים אותו במשהו. מכל מקום, מנוע ה-1600 של סוזוקי מצויין ואמין מאוד, ולויטארה היתה תיבה פלנטרית שנחשבת אמינה (בניגוד לתיבה הבעייתית של הקרוסאובר עד 2016, למרות שכנראה אחרי ביצוע הריקול הבעיה נפתרה).

ב-2016 התלבטתי בין הויטארה לקרוסאובר, גודל הבגאז' הכריע לטובת הקרוסאובר. לאשתי יש ארונה, אין בכלל מה להשוות בין המכוניות - הסוזוקי קרוסאובר הרבה יותר מרווח (ולטעמי גם נוח, אבל זה הישבן שלי). מצד שני, טכנולוגית הארונה (בטיחות אקטיבית וממשק נהג) יותר מתקדמת (היא גם 4 שנים יותר חדשה).

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אז הלכתי לראות שני רכבים 2017 ו-2018 היום. שניהם עם ק״מ נמוך מאוד לשנתון ועדיין אני חייב לציין שהויטרה לא מרגיש זריז, מאיץ לאט וגם קצת מושך הילוכים (הכח מגיע רק ממש בסלד גבוה).

האם זה ככה בדגם הזה / קטגוריה? או שאני רגיל למאזדה 2 שלי / נפלתי במקרה על שני רכבים חריגים?

• תוכן חדש...