Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

NFS במציאות (3D)

GT-40
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

העברתי את השרשור הזה למתווך נדל"ן בחיפה,

שהיה בעבר פעיל רכב מאוד, כאן בקארספורום.

אם תכתוב מס' טל' זה יקל ויזרז את ההתקשרות איתך.

בברכה  -  רפי לין

פורסם
לפני 2 דקות, רפי לין כתב:

העברתי את השרשור הזה למתווך נדל"ן בחיפה,

שהיה בעבר פעיל רכב מאוד, כאן בקארספורום.

אם תכתוב מס' טל' זה יקל ויזרז את ההתקשרות איתך.

בברכה  -  רפי לין

שלחתי בפרטי.

• אהבתי 1

drive like a LADY, shift like a BOSS

פורסם (נערך)
לפני 45 דקות, רפי לין כתב:

העברתי את השרשור הזה למתווך נדל"ן בחיפה, שהיה בעבר פעיל רכב מאוד, כאן בקארספורום.

...ועסק בהתקנת מערכות סטריאו? 🙂

לפני שעתיים, lanosforce כתב:

אני חושב שהסיורים הוירטואלים בארץ פחות מושכים את המתווכים בגלל שרוב הרכישות בארץ הן בסופו של דבר ע"י אנשים שגרים בארץ ולא משקיעים מחו"ל.

בספרד מדובר בשיטה פופולרית למדי המבדילה בין סוכנויות רציניות לכאלו שפחות, לאור ההשקעה הנחוצה כדי להפיק את הסיור. אפשר לראות כאלה גם בדירות צנועות למדי בפרברים, ובהחלט מצפים לראות את זה במודעות של נכסים יקרים יותר בערים הגדולות. מה יוצא למתווכים? לקוחות שמעריכים שירות טוב ונראות של עסק יסודי ומקצועי, שיקולים שפחות רלוונטיים לישראל בה המחיר הוא הדבר היחידי שקובע. (ואולי גם איכות הקפה שמקבלים במשרד)

עריכה אחרונה על ידי Derish
פורסם

קודם כל, מגניב ביותר!

ואהבתי את המוזיקה בהדגמה שזורקת אותך ל NFS U2.

חסרון אפשרי בדבר הזה עבור רכבי יד שניה הוא שהאיכות כל כך גבוהה שהקונה יכול למצוא כל פגם באוטו. זה מצויין לרכבים שבאמת נמצאים במצב הזה, אבל הרוב לא, וסוחרים מתאמצים לצלם בזווית כזו שמסתירה את הפגמים בתקווה שהקונה לא ישים לב כשהוא מגיע לראות פיזית.

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעתיים, Derish כתב:

בספרד מדובר בשיטה פופולרית למדי המבדילה בין סוכנויות רציניות לכאלו שפחות, לאור ההשקעה הנחוצה כדי להפיק את הסיור. אפשר לראות כאלה גם בדירות צנועות למדי בפרברים, ובהחלט מצפים לראות את זה במודעות של נכסים יקרים יותר בערים הגדולות. מה יוצא למתווכים? לקוחות שמעריכים שירות טוב ונראות של עסק יסודי ומקצועי, שיקולים שפחות רלוונטיים לישראל בה המחיר הוא הדבר היחידי שקובע. (ואולי גם איכות הקפה שמקבלים במשרד)

אכן. 

רק שאנחנו לא בספרד והמציאות כאן שונה - זו גם הסיבה שרשמתי לפותח שהשרשור שישקול "לעדכן" את החבילה העסקית שלו או את המודל העסקי לכזה שיהיה מפתה יותר עבור המתווכים ויגרום להם להציע את השירות בתוספת עלות ללקוחות שלהם והם אלו שיעבירו ללקוחות את המסר. ככה הוא מגיע לקהל יעד כפול וגם לקהל היעד שבאמת הWIFM באמת אצלו במובן של להרוויח מהערך של המוצר. 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לפני שעה, Ooga כתב:

חסרון אפשרי בדבר הזה עבור רכבי יד שניה הוא שהאיכות כל כך גבוהה שהקונה יכול למצוא כל פגם באוטו. זה מצויין לרכבים שבאמת נמצאים במצב הזה, אבל הרוב לא, וסוחרים מתאמצים לצלם בזווית כזו שמסתירה את הפגמים בתקווה שהקונה לא ישים לב כשהוא מגיע לראות פיזית.

אבל השקיפות הזאת יכולה לעשות את ההבדל בין סוחר אמין לסוחר לא-אמין, למרות שאת הבעיות האמיתיות באמת המצלמות האלו לא יכולות לחשוף.

לפני שעה, lanosforce כתב:

"לעדכן" את החבילה העסקית שלו או את המודל העסקי לכזה שיהיה מפתה יותר עבור המתווכים ויגרום להם להציע את השירות בתוספת עלות ללקוחות שלהם והם אלו שיעבירו ללקוחות את המסר. ככה הוא מגיע לקהל יעד כפול וגם לקהל היעד שבאמת הWIFM באמת אצלו במובן של להרוויח מהערך של המוצר. 

זה מה שאני מנסה. כל כמה זמן אני משנה את המחירון והשירות כדי שבאמת יהיה "מפתה" יותר. אני אפילו דורש כמעט חצי ממה שלוקחים צלמים אחרים, ככה שאין פה ממש סיבה כספית נראית לעין. יש מתווכים\מוכרים שמוכנים לשלם כמעט יותר מכפול על צילום סרטון, וממש לא תמיד מדובר בווילות יוקרה או נכסים מפוארים.

אני יודע שזו תחילת הדרך, וידעתי מראש שזו לא הולכת להיות "הליכה בפארק". אמשיך להתמיד.

בתור התחלה אנסה לקרוץ לכמה עם צילום ראשון חינם או עם עסקת חבילה זולה בתקווה שהמחשבה הישראלית "יא איזה מגניב, גם אני רוצה את זה" תעשה את שלה. ואם תהיה ביד2 או במדל"ן אפשרות להטמעת סיורים כאלה, מה טוב. גם לנדל"ן וגם לרכבים.

פורסם

עבודה מעניינת, אבל, למשל, לקח זמן לההין שיש לך איזה תריסר סרטונים.

הרעיון יפה, אבל אף קונה לא ידפדף בכל כך הרבה סרטונים. אתה צריך איזו הקדמה של חצי דקה - דקה ש"תתפוס" את הקונה ותמשוך אותו להתעמק. חוץ מזה, אתה צריך למצוא לוקיישן יותר מושך משכונת הרכבות הזו (קריית אליעזר?).

לגבי דירות - שוב צריך מבוא קצר כי אף אחד לא יסתכל על סרטונים יותר מדקה, אלא אם הוא רואה פוטנציאל לרכישה. ודרך אגב, בן שלי שחיפש לאחרונה דירה העביר אלינו (ההורים וההורים של אשתו) סרטונים שמילם בטלפון, כמובן בלי שום השקעה.

הרווח של המתווץ הוא שיוכל לשבת בשקט עם הקונה במשרד או בבית ולהראות לו כמה דירות בלי הטרטור של ריצה מדירה לדירה, ואז להפגש רק בדירות המתאימות לקונה. שיפור ניכר בניצול הזמן והדלק.

אז נראה לי שיש לדבר הזה פוטנציאל, אבל אם אתה רוצה להרוויח מזה אתה צריך ללמוד טת הדרישות של המוכרים ושל הקונים הפוטנציאליים, ללמוד לצלם ולערוך בצורה תמציתית, ולמצוא את הפלטפורמה המתאימה לפרסום. אולי ליצור שת"פ עם חברת תיווך גדולה. אבל אם זה לפרנסה זה הימור, לכ כל מוצר, ויהא מגניב ככל שיהיה, אפשר להמיר להצלחה כלכלית, ושהעלויות (ציוד, חומרים, זמן) יהיו מתאימים למוצר.

שיהיה בהצלחה.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעה, sperial כתב:

עבודה מעניינת, אבל, למשל, לקח זמן לההין שיש לך איזה תריסר סרטונים.

הרעיון יפה, אבל אף קונה לא ידפדף בכל כך הרבה סרטונים. אתה צריך איזו הקדמה של חצי דקה - דקה ש"תתפוס" את הקונה ותמשוך אותו להתעמק. חוץ מזה, אתה צריך למצוא לוקיישן יותר מושך משכונת הרכבות הזו (קריית אליעזר?).

לגבי דירות - שוב צריך מבוא קצר כי אף אחד לא יסתכל על סרטונים יותר מדקה, אלא אם הוא רואה פוטנציאל לרכישה. ודרך אגב, בן שלי שחיפש לאחרונה דירה העביר אלינו (ההורים וההורים של אשתו) סרטונים שמילם בטלפון, כמובן בלי שום השקעה.

הרווח של המתווץ הוא שיוכל לשבת בשקט עם הקונה במשרד או בבית ולהראות לו כמה דירות בלי הטרטור של ריצה מדירה לדירה, ואז להפגש רק בדירות המתאימות לקונה. שיפור ניכר בניצול הזמן והדלק.

אז נראה לי שיש לדבר הזה פוטנציאל, אבל אם אתה רוצה להרוויח מזה אתה צריך ללמוד טת הדרישות של המוכרים ושל הקונים הפוטנציאליים, ללמוד לצלם ולערוך בצורה תמציתית, ולמצוא את הפלטפורמה המתאימה לפרסום. אולי ליצור שת"פ עם חברת תיווך גדולה. אבל אם זה לפרנסה זה הימור, לכ כל מוצר, ויהא מגניב ככל שיהיה, אפשר להמיר להצלחה כלכלית, ושהעלויות (ציוד, חומרים, זמן) יהיו מתאימים למוצר.

שיהיה בהצלחה.

קודם כול, תודה! אבל אלה לא סרטונים. בסך הכול בערך 20 תמונות של 360 מעלות המחוברות יחד. וזה הניסיון הראשון שלי. רכב פשוט, לוקיישן פשוט (קרית ביאליק) מתחת לבית. עריכה גסה מה שנקרא.

פורסם

מבחינתי אלה סרטונים, גם אם טכנית הם צולמו במצלמת 360. כך יהיה גם מבחינת רוכש אפשרי של רכב או דירה.

האם זה רעיון מוצלח לפרסום? להערכתי לא לפרסום ביד 2, כי, נניח, 5 סרטונים\צילומים כאלה של דירה יגזלו מהמתעניין יותר זמן ממה שהסבלנות שלו תרשה. אתה צריך לתפוס את העין שלו כדי שימשיך להשקיע זמן. אתה יודע, הוא עובר על 50 מודעות בזמן קצוב ורוצה נקודת אחיזה למודעות שמעניינות אותו. אבל, האמת, אני מסתכל מנקודת מבט של לקוח שלא פעיל בשוק בימים אלה. צריך לשאול מישהו שמתמצא בפרסום ובציד תשומת הלב של הלקוחות. ויש גם עניין המשאבים הנדרשים מאתר האינטרנט המפרסם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לדעתי יש כל כך הרבה שימושים לתחום הזה.

למשל צילום אתרי עבודה, שיתוף פעולה עם חברה ממשלתית כדי שתצלם לה מכרזים. 

היתרון בנושא הזה, הקבלנים יוכלו להציע הצעה נכונה יותר בהתאם לתוואי השטח. 

ברור שזה יתגלם במחיר הרכישה של המכרז אך זהו סכום פעוט יחסית אשר יתקזז מהר מאוד עם קבלת תמונה מקצועית של השטח הנידון. 

* מחיר הרכישה של המכרז מגיע לאלפי שקלים, עלות טעות במכרז יכולה להגיע למילוני שקלים. 

אז אני אומר זאת בלב שלם, כי אני מוכן לשלם אקסטרה כדי לחסוך כאב ראש. 

* נכון, כל קבלן יכול לצלם את השטח, אך לא לכולם יש את הזמן לצלם תמונה מקצועית ו"אמיתית" של השטח.

ואני אקח את זה צעד קדימה, ישנם מכשירים היכולים לזהות את המערכת התת קרקעית בכביש, ואם תוכל לתת הדמיה אמיתית של מה קורה מעל השטח ומתחת לו, אז גילית תרנגולת זהב. 

פורסם
לפני 15 שעות, GT-40 כתב:

אני אפילו דורש כמעט חצי ממה שלוקחים צלמים אחרים

תמנע מזה - אתה שובר שוק. אתה יורה לעצמך ולאחרים ברגליים. אם אתה שווה את מה שאתה חושב שאתה שווה - תבקש את מה שאתה שווה. 

אבל תגיע לקהל היעד שלך בצורה שתהיה כדאית - תמתיק את העסקה, תייצר חבילה\פתרון כולל יותר מושך וכך הלאה. 

• אהבתי 2

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...