Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'ילי או BYD בליסינג, מה לקחת ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 30.12.2022 בשעה 22:53, sagsagman כתב:

הרכב כבר כשנה על הכבישים בארץ, היה מעורב במספיק תאונות. צריך גם לזכור שג'ילי היא הבעלים של וולוו, ובמיוחד כשמדובר ברכב שאמור להיות בתקינה אירופאית (כפי שצוין פה, מיועד בעיקרון לייצוא לאירופה), לא מאמין שחברה רצינית כמו ג'ילי תיקח סיכון עם רכב שלא יצליח במבחני ריסוק.

זה שרכב היה מעורב בתאונות לא מהווה אינדיקציה לכלום.

אגב, רנו שגם הם ידועים בבטיחות, במקרה הבעלים של דאצ'יה. לספר לך על ציוני הבטיחות של דאצ'יה? אז וולוו וג'ילי.

לא אתה ולא אף צרכן יכול להתחייב על רמת הבטיחות של הרכב.

אתה החלטת להמר, שיהיה לך לבריאות.

פורסם
בתאריך 31.12.2022 בשעה 02:29, itsik170 כתב:

במקרה של ג'ילי, היבואן הישראלי השקיע בלהעביר את הרכב תקינה אירופאית כדי שלא יוגבל למכירה של 400 יחידות.

BYD אטו כבר משווקת באירופה ולכן יש לו ציוני בטיחות.

שמעתי כבר בעבר את הסיפור הזה שהיבואן העביר תקינה, לא מצאתי לזה סימוכין. לעומת זאת כן מצאתי ידיעות כאלו ואחרות על כוונות לשווק את הדגם באירופה, האחרונה מביניהן היא הידיעה שוואדים קישר קודם לכן:

https://carnewschina.com/2022/11/07/geely-to-enter-european-union-market-starting-with-geometry-c-in-2023/

להבנתי מדובר בתקינה אירופאית מטעם היצרן.

לפני 9 שעות, Uri-G כתב:

הרכב לא מיועד לאירופה. בסיס הרכב הוא רכב בנזין שמיוצר כבר מ 2016 ולא ניסה אפילו להתקרב לאירופה. אולי הבלרוסים עשו קצת חרקות לאורך הגבול, אבל זה הכי קרוב שהיה לו 😀. כשחושמל עבר תקינה, סביר להניח לבקשת היבואן המקומי. כך שאין סיכון לג'ילי ואם רצתה הייתה יכולה לשלוח למבחנים כמו חברות סיניות אחרות.

יש גם הבדל בין בעלות על וולוו ולבנות כמו וולוו. לבניית רכב ברמת בטיחות של וולוו יש עלויות. רכב שהתחיל את חייו ב 2016 בלי שום יעד מערבי באופק, לבנות כמו וולוו, זה פשוט זריקה של כסף לפח.

כאמור לעיל, דווקא כן מיועד לאירופה. אולי לא כשיוצר לראשונה, אבל כיום כן.

הפיסקה השנייה שלך לא ממש ברורה לי ("לבנות כמו וולוו, זה פשוט זריקה של כסף לפח"?).

לידיעתך, חלק מהרכבים של וולוו ומותג היוקרה שלהם Polestar מיוצרים במפעלים של ג'ילי בסין.

לפני 18 דקות, o.r כתב:

זה שרכב היה מעורב בתאונות לא מהווה אינדיקציה לכלום.

אגב, רנו שגם הם ידועים בבטיחות, במקרה הבעלים של דאצ'יה. לספר לך על ציוני הבטיחות של דאצ'יה? אז וולוו וג'ילי.

לא אתה ולא אף צרכן יכול להתחייב על רמת הבטיחות של הרכב.

אתה החלטת להמר, שיהיה לך לבריאות.

התייחסתי, כפי שאפשר לראות, ל"להיות הבטא טסטר" של המצב הבטיחותי של הרכב, אז ציינתי שיש כבר התנסויות בארץ.

אבל האמת שמבחני ריסוק הם בסופו של דבר גם כן תאונות, מאוד ממוקדות ובתנאי מעבדה. אני חושב שמספיק נסיון שטח בתאונות טבעיות הוא גם אינדיקטיבי. אמנם קשה מתוך זה לכמת מספרית את רמת הבטיחות של הרכב, אבל לא נראה שיש בעיה מהותית בבטיחות של הרכב. כמובן שבסופו של דבר כל אחד יעשה את ההחלטה שלו, אם נסיון השטח מספק אותו או שהוא חייב בדיקת מעבדה.

לגבי רנו-דאצ'ה זה לא אותו המצב של וולוו-ג'ילי, היחס הוא הפוך:

דאצ'ה בבעלות רנו, וולוו בבעלות ג'ילי. דאצ'ה היא חברה קטנה, ג'ילי היא חברת ענק.

אני חושב, כפי שכתבתי, שג'ילי, כחברה גדולה, שמחזיקה במותג וולוו, לא תסכן את המוניטין שלה בשליחה לאירופה של רכב שייכשל במבחני בטיחות.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

Byd atto 3

רכב מדהים, הנדסת אנוש מצוינת,רכב מוצלח מאוד.

ואני אומר את כבעלים של אחת ואני נהנה מכל רגע לנסוע איתו,נסיעה חלקה ושקטה,רכב משוכלל ויש בו מעל מה שאני צריך, רכב בנזין כבר לא אקנה.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...