Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

בנסיעה ברחוב בכפר יונה (עולי הגרדום) נזרקה לעברי אבן שפגעה במכסה המנוע. אני לא מחפש אשמים (וגם לא אמצא) אלא שאני מחפש פיתרון איכותי ואסתטי שלא יתקלף.
יש מעיכה קטנה וככל הנראה יש צורך ליישר ולתקן. על הדרך, הייתי שמח לעשות טיפול לכל מיני צ׳יפים של צבע מאבנים בדרך.

אשמח לשמוע על מקום שמטפל בזה - אשמח לקבוע למישהו שיכול לטפל באותו היום ואם לא, שישנע את הרכב (או שיתן רכב במקום). לא איכפת לי מיקום אבל כן מעדיף שלא יהיה פחח אלא סדנא איכותית שמתעסקת בנושא (המחיר לא רלוונטי - אשלם עבור עבודה טובה).

5BBA9DD8-21F9-459C-AEF3-47A7CC3900E4.JPG

9DB91C88-9ED0-49E3-BBFF-C9941823E577.JPG

D059810F-38EE-42E8-85A5-738A1D203FB7.JPG

רוכב אופניים בהתהוות, רוכב אופנועים בדימוס ונהג פחנוע בהווה,
BIKEDEALZ.net - מגזין אופניים בגובה העיניים.
buy.BIKEDEALZ.net - אתר הדילים לרוכבים.

פורסם
בתאריך 15.11.2022 בשעה 08:25, For Martha כתב:

היי,

בנסיעה ברחוב בכפר יונה (עולי הגרדום) נזרקה לעברי אבן שפגעה במכסה המנוע. אני לא מחפש אשמים (וגם לא אמצא) אלא שאני מחפש פיתרון איכותי ואסתטי שלא יתקלף.
יש מעיכה קטנה וככל הנראה יש צורך ליישר ולתקן. על הדרך, הייתי שמח לעשות טיפול לכל מיני צ׳יפים של צבע מאבנים בדרך.

אשמח לשמוע על מקום שמטפל בזה - אשמח לקבוע למישהו שיכול לטפל באותו היום ואם לא, שישנע את הרכב (או שיתן רכב במקום). לא איכפת לי מיקום אבל כן מעדיף שלא יהיה פחח אלא סדנא איכותית שמתעסקת בנושא (המחיר לא רלוונטי - אשלם עבור עבודה טובה).

5BBA9DD8-21F9-459C-AEF3-47A7CC3900E4.JPG

9DB91C88-9ED0-49E3-BBFF-C9941823E577.JPG

D059810F-38EE-42E8-85A5-738A1D203FB7.JPG

טויוטה קורולה?

אם כן?! גם פחח יכול לעשות עבודה טובה הכל תלוי בך אם תעמוד עליו או לא(צביעה בתנור כמובן. הרבה אומרים לך שהם צובעים בתנור אבל לא בטוח), זה כלום עבודה מה שיש לך שם.

יישור קטן וזהו הפרש המחירים בין סדנא לפחח טוב יהיו משמעותיים, וחבל.

פשוט כנס לפחח תראה את העבודה שהוא כבר עשה בעניים שלך וכך תחליט.(מנסיון רב) 

בהצלחה.

פורסם

טוב, המכה יושרה באמצעות PDR.

לצערי, הבחור עשה עבודה על הפנים בכל הנוגע לצביעה של הדנט (הוא נחשב אחד הטובים פה ואני מעדיף שלא להכנס לתוך דין ודברים היות והוא אמר שהוא לא מתעסק ממש עם זה).

אשמח לקבל המלצה על צבעי שמוכן לצבוע עם פיסטולט את הנגע הקטן. מוכן לנסוע בכל הארץ.

רוכב אופניים בהתהוות, רוכב אופנועים בדימוס ונהג פחנוע בהווה,
BIKEDEALZ.net - מגזין אופניים בגובה העיניים.
buy.BIKEDEALZ.net - אתר הדילים לרוכבים.

• תוכן חדש...