Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחר כך פלסטלינה עדינה ? ואחר כך פוליש ואוטם צבע? כמו כן איזה חברות לקנות ומאיזה אתרים? מנסה נגיד להזמין מאתר elite car care ולא נותן להזמין לישראל.

מודה מראש למי שידריך אותי קצת בנושא וייתן לינקים לקניה .

פורסם

אני מזמין מאוטוסטור, המבחר גדול והאספקה מהירה, אף שלאחרונה היה "אזל המלאי" על לא מעט מוצרים. 

כשאתה כותב רכב "חדש" אתה מתכוון חדש חדש? או חדש אצלך? כי זה תלוי במצב הצבע, אני למשל לא עושה פוליש אם אין צורך. אבל אם תפרט יותר על מצב הצבע יוכלו לייעץ לך יותר בדייקנות.

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

יש ברחובות just motor. חנות מאד מומלצת. יש להם הכככללל מההכללל.

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
לפני 19 שעות, Jack457 כתב:

אני מזמין מאוטוסטור, המבחר גדול והאספקה מהירה, אף שלאחרונה היה "אזל המלאי" על לא מעט מוצרים. 

כשאתה כותב רכב "חדש" אתה מתכוון חדש חדש? או חדש אצלך? כי זה תלוי במצב הצבע, אני למשל לא עושה פוליש אם אין צורך. אבל אם תפרט יותר על מצב הצבע יוכלו לייעץ לך יותר בדייקנות.

הרכב איזה שבוע וחצי אצלי ,חדש ,צבע תכלת מטאלי למטה וחצי עליון שחור כולל גג פנורמי זכוכית. לא רוצה להזמין מהארץ כי המחיר בשמיים.

פורסם
לפני 39 דקות, tokame כתב:

הרכב איזה שבוע וחצי אצלי ,חדש מהיבואן ,צבע תכלת מטאלי למטה וחצי עליון שחור כולל גג פנורמי זכוכית. לא רוצה להזמין מהארץ כי המחיר בשמיים.

פורסם

שמי אמר לך את זה בדיוק?  תמיד יכול להזמין דברים בסיסיים מאמזון דרך 49 דולר משלוח חינם.אבל לך שם שיט של מבחר. אז תוסיף עוד 100-200 שקל ותקנה בארץ מה שבא לך..

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

לא יקר. תזכור שהכמויות שמשתמשים בהן בפועל הן קטנות. ואת מרבית העלות - העבודה - אתה סופג.

רכב דנדש - הבנתי. מציע לך לשקול את המוצרים של GYEON. למשל כאן (או במקום אחר). 

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם
לפני כשעה, Jack457 כתב:

לא יקר. תזכור שהכמויות שמשתמשים בהן בפועל הן קטנות. ואת מרבית העלות - העבודה - אתה סופג.

רכב דנדש - הבנתי. מציע לך לשקול את המוצרים של GYEON. למשל כאן (או במקום אחר). 

יקר אחי , כמות פי 2 בחו''ל באותו מחיר ,תבדוק באתר הזה https://www.elitecarcare.co.uk . פלסטלינה במיוחד יקרה בארץ . הכמות של 400 מ"ל גם לבקבוק שיש לי לא מספיקה לי להרבה זמן.

פורסם

כולם גנבים פה, מה שאפשר להזמין מחול מזמינים.

ואתה לא משתמש בכמות מעטה, תתפלא באיזה מהירות חומרים נגמרים, בטח שקונים בקבוקי ליטר.

פורסם
לפני 58 דקות, 98civic כתב:

משלוח יעלה לך כמו כל הקניה. אז מה בדיוק הרווחת פה. ? 

אני בודק נושא משלוח עכשיו ,אם האתר שרשמתי זול או אמאזון נגיד אז משתלם

פורסם

לא רוצה לבאס אבל אם אתה לא יודע מה התהליך, אז כדאי מאוד שלא תעשה פוליש כי חוסר ניסיון בפוליש יכול להביא הרבה יותר נזק מאשר תועלת.

2016 BMW M235i.

• תוכן חדש...