Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני ממתין כחצי שנה לחלקים של המיכל אוראה שהגיעו בשעה טובה למוסך לפני מספר ימים

אך נאמר לי שעלי לשלם כ 5000 שח וזה אחרי התחשבות גדולה

רק שמצד שני אני לא מפסיק לקבל עדכון מאתר ICAR מהכתבה שהם עשו על התביעה שעושים על חברת לובינסקי  בנושא

שבגדול מה שנפסק זה שחברת לובינסקי אמורים לשאת בעלות התיקון

אבל שאני מתקשר ללוביסנקי הם טוענים כמאמר הכותרת  אנחנו לא אחראים על כתבות 

הבו עצה 

תודה לכולם

עריכה אחרונה על ידי יוסף2435
פורסם (נערך)

אני לא חושב שנפסק משהו בתביעה, היא רק הוגשה ב-2021. אולי לובינסקי החליטו לקחת אחריות כדי לא להיגרר לתביעת ענק. מציע לך להתעדכן אצל העיתונאי גיל מלמד הוא מכסה את הסיפור הזה מההתחלה. 

עריכה: עדכון מצב כאן

עריכה אחרונה על ידי Jack457

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

אותו סיפור גם עם רצועת הטיימינג המתפוררת בדגמי הבנזין, יש בעייה סדרתית בכל מנועי פיורטק אבל איכשהוא היא לא קשורה לרכב שלך, וגם אם כן מתישהוא לפני 4 שנים איחרת בטיפול, ואם לא איחרת אז תוכיח ששמו לך בדיוק את השמן שהוחלט שהרכב שלך דורש כשברור שהרצועה מתפוררת בלי קשר, והם מתייחסים לכל נושא הכשלים הסדרתיים כאילו זה מרכז רווח עבורם, במקום להתנצל על התקלות התכנוניות מפילים על הלקוח האומלל חשבוניות תיקון מופרכות, כשאם תלכו לכל מוסך אחר תשלמו חצי וגם תקבלו שירות טוב יותר. ובאמת מה ההגיון לשים את הטיימינג עם השמן , מה זה נותן ? או לשים מערכת אלקטרונית בתוך מיכל של חומר מעכל ? מה הם הראשונים שבנו מנוע עם טיימינג או עם מיכל אוריאה, למה לחפש את הפיתרונות העקומים האלה ?

פורסם

באיזה מוסך חיכית חצי שנה למיכל אוראה?

שמעתי על כמה מכוניות לאחרונה שהוחלף להם מיכל היה במלאי אצל מוסך אור מור רחובות בלי המתנה ובלי תשלום.

פורסם

החלקים האלו נצרכים לא רק בישראל.

אני מכיר שההזמנות לארץ הם לא במאות בכל פעם. לעיתים מגיעים ממש בבודדים.

מבאס לשלם מחיר כזה על מיכל, אבל אל תתפתה לבטל את המערכת למען הבריאות של כולנו

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תוכן חדש...