Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי על מיני פרסומים ברשת על כך שאפשר לדלל את החומר הנקרא BSD ובכך לחסוך קצת חומר.

מצד שני, ראיתי סרטון שמראה שכאשר BSD מדולל עם מים, הההתנהגות שלו פחות טובה. 

לכן אני בהתלבטות מה לעשות.

אני שוטף מדי שבוע-שבועיים, ונכון לרגע זה עד היום הייתי משתמש במוצר כמו שהוא, בלי דילולים.

פורסם

אפשר לדלל בהחלט. מה שאני עשיתי איתו בזמנו, בעצתו המעולה של חבר פורום כאן, היא לדלל אותו עם קוויק דיטיילר (זול מאוד) של מגווירס. יש לכך שני יתרונות, קודם כל יותר ברק ותחושה חלקה יותר על הצבע, והעבודה עם החומר יותר קלה.

אם אין לך את החומר הזה, אז גם אפשר לדלל וזה בסדר, בטח אם אתה שוטף כל שבועיים. מה שכן, אני חושב שיש חומרים טובים מזה, אני לא רואה אותו נותן שום דבר מלבד הידרופוביות והתחושה על הצבע לא טובה.

פורסם

אני מדלל טיפה כי זה יותר נוח לי כשאני מייבש את הרכב עם זה, לי לפחות זה עובד סבבה.

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם (נערך)
בתאריך 14.10.2022 בשעה 14:07, imprezadude כתב:

מה שכן, אני חושב שיש חומרים טובים מזה, אני לא רואה אותו נותן שום דבר מלבד הידרופוביות והתחושה על הצבע לא טובה.

איזה חומרים לדעתך יותר טובים ממנו ובמה? (כמובן באותו טווח מחיר +-)
חוץ מההידרופוביות הפסיכית שהוא נותן, לדעתי הוא נותך ברק יפה מאוד לצבע הרכב ועוזר נגד הצטברות אבק בין השטיפות.

עריכה אחרונה על ידי BiG_BuG2

פתגם סיני אומר: "אנשים ג'אחרים מזהים תגובות כג'אחריות."

פורסם

חומר הכי מעצבן שעבדתי איתו בחיים. משאיר סטרייקים וצריך לעבוד יותר מדי קשה איתו. כל תרסיס קרמי מהדור החדש יעשה עבודה יותר טובה וללא מאמץ בכלל. gyeon cure, grieots 3in1, adams ceramic booster  ויש עוד המון מהמשפחה הזו. סופר קלים ליישוב ועם הגנה מהממת

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
לפני 5 שעות, 98civic כתב:

חומר הכי מעצבן שעבדתי איתו בחיים. משאיר סטרייקים וצריך לעבוד יותר מדי קשה איתו. כל תרסיס קרמי מהדור החדש יעשה עבודה יותר טובה וללא מאמץ בכלל. gyeon cure, grieots 3in1, adams ceramic booster  ויש עוד המון מהמשפחה הזו. סופר קלים ליישוב ועם הגנה מהממת

מצטרף להמלצה על גריוטס, אומנם זמן אספקה עמד על יותר מחודש אבל היה שווה להמתין.

• תוכן חדש...