Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו צריך לעבור טיפול גדול ושלמה סיקסט הסכים לבצע את התיקון + החלפת רפידות ברקסים לפני הקנייה.

במחשבה שניה אני חושב שעדיף לי לבצע את הטיפול במוסך מטעמי ולהיות שקט שהחולפו חלקים מקוריים.

מה אתם חושבים?

שלמה לא מתקן במוסכים מורשים נכון?

אני חושש שמה שזול יצא יקר וכבר מעדיף לשלם בעצמי על הטיפול.

מה לגבי הרפידות? אפשר להיות רגוע אם הם יוחלפו על ידי המוסך מטעמו של שלמה?

• ספונסר פורום
פורסם

לא רוצה לקלקל לך את שמחת הרכישה, אך באם טרם קנית הייתי מציע לקרוא את הפוסט שלי בנוגע למה שצריך לדעת בכללי לפני קניית רכב ליסינג.

למותר לציין שאם אתה בכל זאת רוצה לרכוש מהם רכב, נסה לקבל זיכוי גבוה ככל שניתן בעבור התיקון - וטפל בעצמך ברכב במוסך שאתה מכיר וסומך עליו. מן הסתם - גם ברפידות הם יחסכו ויתקינו זבל סיני כלשהו שיחרוק ויתבלה מהר - זה פשוט הסטנדרט.

אגב - ככל שהזיכוי שיציעו ייראה לך מגוחך יותר - כך תוכל להקיש מה באמת הם מתכננים לשים לך ברכב...

• רעיון טוב! 2

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

פורסם

מוסיף על שנאמר למעלה, אם מדובר בטיפול או בהחלפה של רפידות למשל, עדיף יהיה אם תלך למוסך מומלץ, שבו ישתמשו בחלפים איכותיים. בראייה רחבה יותר, הדבר בטל בשישים.

פורסם
לפני שעה, הלוחש למכוניות כתב:

לא רוצה לקלקל לך את שמחת הרכישה, אך באם טרם קנית הייתי מציע לקרוא את הפוסט שלי בנוגע למה שצריך לדעת בכללי לפני קניית רכב ליסינג.

למותר לציין שאם אתה בכל זאת רוצה לרכוש מהם רכב, נסה לקבל זיכוי גבוה ככל שניתן בעבור התיקון - וטפל בעצמך ברכב במוסך שאתה מכיר וסומך עליו. מן הסתם - גם ברפידות הם יחסכו ויתקינו זבל סיני כלשהו שיחרוק ויתבלה מהר - זה פשוט הסטנדרט.

אגב - ככל שהזיכוי שיציעו ייראה לך מגוחך יותר - כך תוכל להקיש מה באמת הם מתכננים לשים לך ברכב...

מחזק - בשנת 2017 קניתי ניסאן נוט מקרסו טריידאין .

הם היו סה"כ בסדר אך היו 2 צמיגים יבשים.
הזיכוי שהם נתנו לצמיגים היה כל כך עלוב שהספיק לצמיגי צ'ינג-לינג ובניו שאפילו בסין נחשבים סוג ז'

כל ההתמקחויות שלי לא עזרו.

מובן שקניתי משהו נורמלי (פאלקן 914 שהחזיקו מעמד 4 שנים , 65000 ק"מ עד שנפסלו בטסט)

פורסם (נערך)

נדמה לי שהבנת מה הקונצנזוס כאן, ואני מחזק אותו מניסיון (רע) של חבר שקנה אצלם לפני שנה, וה"השבחה + תיקונים" או איך שלא קראו לזה גרמה עוגמת נפש והתנצחויות אחר כך. תוריד מה שאתה יכול במחיר ותתקן/תטפל רק במקום אמין עליך. בטח כשמדובר בבלמים. 

עריכה אחרונה על ידי Jack457

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

• תוכן חדש...