Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן, שתי סוגיות, האחת היא רכב והשנייה היא מקומות מומלצים שאולי יצא לכם להכיר.

התקציב בהכל מאוד גמיש. אין שום כוונה לחסוך, מצד שני לא רוצים לאכול כל יום במישלן או לשכור רכב שעולה 1000 דולר ליום. 

 

לגבי הרכב: בעיקר אשמח לשמוע מאיפה שכרתם והאם ממליצים + ביטול השתתפות וכל הכיסווים כמובן. השאיפה להשכיר רכב מיוחד ומעניין לשבוע בערך מבוסטון ואז להחזיר אותו בניו יורק (כל מקום בניו יורק) אחרי שבוע בערך.

אין צורך בפרארי, אלא יותר משהו שידע להכיל זוג + 2 מזוודות + לנסוע בנוחות מקסימלית אבל גם עם כוח ואבזור. המטרה היא לייצר סביבת נהיגה מאוד נעימה ומהנה עבור זוג שמטיילים טיולי יום.

 

לגבי התכנון:  הזמנים והכמות שנבלה בכל אזור הם גמישים מאוד ולכן נשמח להמלצות מכל סוג שהן.

מתחילים בתחילת אוקטובר ביומיים אצל משפחה בבוסטון (שבת+ראשון) ואז כרגע התכנון הוא 5 ימים פנויים נוספים  באזור שם. טיולים לערים/טבע מעניין. חשבנו על מיין, ניו המפשייר וכאלו. עוד לא צללתי בעובי הקורה אך אשמח להמלצות על מקומות יפים ואוכל טוב.  

אחר כך שבוע בניו-יורק, לא פעם ראשונה כבר היינו 10 ימים בעבר. חושבים לקצר את זה ל-5 ימים בשל כך. המטרה היא בעיקר לראות שני מופעי ברודוואי, ללכת לפיטר לוגר ואמילי ובעיקר לעשות את זה אטרקציות+אוכל טוב. לא מחפשים משהו מעבר והאמת שלניו יורק פחות זקוקים להמלצות, אלא יותר האם יש משהו בסביבה שאתם ממליצים (כמו נגיד מבשלת הבירה בברוקלין).

אחר כך טיסה לאטלנטה מ-JFK ושם יש כנס של שבוע, אז נשמח להמלצות על אטרקציות שאפשר לעשות בערבים באטלנטה (מסעדות שוות, פארקים, לונה פארק, משחקיות, אירועי ספורט). כל דבר שתראו לנכון. 

מה ששלדי זה הטיסות שכבר שולמו ע"י המעסיק ולכן בזה אין גמישות. 

 

אודה לכל המלצה, שבוע נעים. 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אם היית מרוצה מהשירות אשמח לפחות לשמוע באיזו חברה מדובר :)

לפני 6 דקות, פינדר כתב:

שכרתי ואן 15 מקומות לפני חודש...

לא נראה לי שזה הכיוון שלך 😀

 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

שכרתי באפריל.
המחירים מאוד גבוהים, פשוט בדקתי באתרים של החברות הגדולות ומצאתי את הדיל הכי זול בהרץ שכלל כבר את כל הכיסויים
לא לוקח רכב מחברות קטנות ולא לוקח רכב ללא כיסוי מלא!

 

בדרך יש לך את קייפ קוד ופרובינסטאון הנפלאה

אל תשכח לעצור במיסטיק המהממת ולאכול במיסטיק פיצה

  • אהבתי 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לגבי אטלנטה, אם אתם בקטע של אקווריום אני ממליץ על האקווריום שפעם היה הגדול בעולם עד שפתחו אחד אחר גדול עוד יותר.

https://www.georgiaaquarium.org/

אנחנו עשינו את המפגש עם לוייתני בלוגה. ממש נכנסים ושוהים איתם במים בזמן שהם עוברים תרגילי אימון. היום אין את זה יותר אבל יש מפגש בתוך המים עם כריש לוייתן וראיתי שגם עם כרישים רגילים (?) כאשר האורחים נמצאים בכלוב. 

גם היינו במרכז המבקרים של CNN (פסדר) וקוקה קולה שלמרות שאני ממש לא שותה קולה ממש נהניתי. מסחרי אבל עדיין היה כיף.

 

 

 

  • אהבתי 1
×
×
  • תוכן חדש...