Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ב.מ.וו 520 שנת 2004 - כדאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה כוללנית מדי.

לפני שאתה בוחר רכב עליך לשאול את עצמך כמה שאלות:

מה הרכב יצטרך לעשות?

כמה אסע בשנה?

כמה נוסעים ומטען יהיו בו בשימוש שוטף?

כמה כסף יש לי לצוך רכישה, וכמה לצורך יישור קו (כלומר לטפל ולתקן מה שחשוב כדי שהרכב ייסע בלי יותר מדי בעיות)?

כמה אני יכול להוציא בחודש לתחזוקה שוטפת, כלומר רישוי, ביטוח, דלק, טיפולים ותיקונים?.

רק אחרי שתענה לעצמך על שאלות אלה פנה לחפש רכב המתאים לתשובות.

ספציפית לגבי הדגם שהזכרת אין לי מושג. אבל אתה צריך להביא בחשבון שמדובר ברכב שמתקרב לגיל 20, וברכב כזה, גם אם ננהג וטופל בידיים אוהבות, צפויות תקלות כתוצאה מבלאי שגרתי, שלא לדבר על תקלות העלולות לנגרם מנהיגה אגרסיבית או תאונות שעבר. וכיוון שמדובר ברכב יוקרה לא נפוץ במיוחד התיקונים צפויים להיות יקרים.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, חי בוגנים כתב:

אהלן ראיתי רכב ביד 2 סוג הרכב bmw i520 2004

אני רוצה לדעת האם יש לרכב הזה יש "מחלות" מנוע/גיר ? 

@חי בוגנים -  אני מניח שאתה צעיר, לא עשיר במיוחד ושזאת הפעם הראשונה שאתה רוצה לרכוש רכב.

אתה לא הצעיר הראשון שרוצה להיות "עם" [רכב יוקרה/סטטוס] שאתה יכול "להרשות לעצמך" - גם אני הייתי כזה, רק שבתקופתי הסדרה היתה E34 ולא E60 ... ואני חלמתי על ה-530 עם מנוע 3 ליטר ו-215 סוסים ... במקרה אפילו יכולתי להרשות לעצמי, טכנית, לרכוש את הרכב, ואפילו חיפשתי כזה אי שם לפני כעשרים שנה כאשר הרכבים האלו לא היו בני 18 אלא בני 7-8. כמה תובנות:

1. ברכבים ישנים יותר ההפרש במחיר בין גרסאות הבסיס, שבדר"כ טחנו אותן, והגרסאות היותר יקרות, כבר קטן גם באותו שנתון ופעמים אפילו לא קיים. באוטו מבוגר מה שהכי חשוב זה מצב האוטו עצמו, ועם רכב שרק "מבוגר עמיד" היה יכול להרשות לעצמו (בזמנו כחדש) יש יותר סיכוי שתיפול על רכב שגם עם נסעו עליו "חזק" לפחות לא התקמצנו בטיפולים שלו ...

2. אם אתה רציני לגבי הדגם תחפש להכיר אנשים שיש להם או היה להם את הרכב ותדבר איתם איך הוא היה, מה הוא נתן להם [ביצועים, הרגשה טובה, סטטוס ...] וכמה בלאגן/עלויות היו. זה יעזור לך לענות חלקית על השאלות ש @sperial שלח אותך לעשות עליהן שיעורי בית.

3. אתה תגלה (אם תקרא קצת בפורום) שאין ארוחות חינם, ויש יותר אנשים שנפלו עם רכב יוקרתי ישן מאשר כאלו שעשו את עסקת חייהם.

4. אין לך דרך לבטח תקלה רצינית / תיקון רציני ברכבים כאלו (אין אחריות כמובן) ולכן יש תמיד סיכון שכל מה שהשקעת ירד לטימיון כי לא תוכל לממן תיקון, מה גם שאין בדיוק המון מקומות שבאמת יודעים לטפל בבימר בת 18 ...

5. תחשוב תמיד על מה הדברים האחרים שאתה יכול לעשות עם הכסף, כולל לקחת שיעורי נהיגה מתקדמים, לנסוע לחו"ל לשבוע ולשכור רכב כזה חדש בכלום כסף ולנסוע מסלולים יפים באירופה ... אפשר להסתדר בלי רכב כזה כדיילי וגם בלי רכב בכלל, תלוי היכן אתה גר כמובן.

בכל מקרה, בהצלחה!

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

2020 Citroën C5 Aircross 1.6 180HP

פורסם

ב.מ.וו בת 18 מצריכה כיסים מאד עמוקים בכל הנוגע לתחזוקה שוטפת. אם הפרוטה אינה מצויה בכיסך - עבור הלאה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...