Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

מעוניין לשדרג את הרמקולים הקדמיים בטויוטה אייגו למשהו מעט יותר טוב מהמקורי

מבדיקה קצרה ביוטיוב המליצו על ה jvc csj420x

האם הם נותנים תמורה למחיר?

השמע העיקרי ברכב הוא רדיו חטיפה ספוטיפיי

תודה

"החיים קשים. הם קשים יותר אם אתה טיפש"

פורסם

התקציב נמוך אם אתה מדבר על סט כזה

מדובר בסט מבית טוב ואני דיי בטוח שהוא יישמע יותר טוב מהסט המקורי כי באייגו יש מערכת באמת ברמה נמוכה

אתה יכול ללכת גם על ה -PIONEER TS-G1010F במחיר דומה.

• אהבתי 1
פורסם

אהלן. איזה שנה הרכב? תעלה תמונה של המסך / רדיו שיש לך

דוקטור קארלד-מתקין מערכות שמע ומסכים לרכב (גילוי נאות ! )

פורסם

עמוס שלום, אתה מעוניין בכלל בלשפר את הסאונד מעבר לשמע מאוד בסיסי? 

בעקרון רמקולים 4 אינטש טובים ירדו לאזור ה150 הרץ - אין שם כמעט תדרים נמוכים (באס) ואז תחום הווקאל והתחום העליון צורחים יחסית בקלות - למעט לשמוע בעוצמות שמע נמוכות יחסית - שלא ממש מתגברות על רעש המנוע ברכב הזה - אתה לא תפיק הרבה תועלת. 

הייתי שוקל להוסיף מגבר 2 ערוצים לסט הקידמי שיחתוך אותם באזור ה200-150 הרץ וסאב אקטיבי 8 אינטש או יותר שנכנס מתחת למושב הנוסע (אם יש ברכב הזה מספיק מקום) כמינימום בכדי להנות - כמובן, זו דעתי האישית בלבד. 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

היי לאנס 

תודה רבה על התשובה המפורטת והברורה.

אין לי צורך לשפר את הסאונד מעבר למשהו בסיסי , כאמור מרבית השמע ברכב הוא רדיו .

פשוט במפתיע לפניי מספר ימים השמע נשמע לי חלש ולא ברור ורציתי להתחדש

DRCARLED  המערכת היא מסך טאצ בסיסי שמגיע עם הרכב , מצורפת תמונה שמצאתי ברשת , אך זו כאמור "המערכת"

4.JPG

"החיים קשים. הם קשים יותר אם אתה טיפש"

• תוכן חדש...